Founder SloCket Posted May 20, 2022 Founder Share Posted May 20, 2022 Salutare și bine v-am regăsit. După cum se poate vedea cu ochiul liber activitatea comunității noastre a scăzut considerabil, iar numărul persoanelor din staff de asemenea. Așadar, ne-am decis să deschidem o nouă campanie de recrutare unde toate persoanele interesate pot aplica pentru gradele Moderator Avansat și Moderator. Deși gradele se oferă gratuit, avem un set de cerințe, nu multe, ci puține, dar clare: vârsta minimă pentru a intra în staff este de 16 ani; timp zilnic cel puțin o oră acordat comunității; participarea la ședințele organizate de către administrație; minim 25 de post-uri pentru a evita inactivitatea dupa primirea gradului. ⚠️ Nu contează vechimea și numărul de posturi în momentul aplicării. Activitatea este obligatorie după ce ați primit gradul. Model de aplicație: Nume: Vârstă: Contact: Pentru ce funcție dorești să aplici?: De ce dorești grad pe comunitatea noastră?: Ai mai făcut parte din staff-ul unei comunități?: Cât timp poți aloca zilnic comunității?: Alte detalii: ⚠️ Nu are rost să ne lungim, cine dorește să intre în staff-ul comunității și să ne ajute la dezvoltarea acesteia este liber să o facă printr-o aplicație în acest topic! bomBastic, Alex., AYYAn and 1 other 4 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ian. Posted May 20, 2022 Share Posted May 20, 2022 Nume: Ian. Vârstă: 19. Contact: PM. Pentru ce funcție dorești să aplici?: Ca orice român respectat , funcția de Super-Moderator. De ce dorești grad pe comunitatea noastră?: Doresc să mă implic pentru dezvoltarea comunității. Ai mai făcut parte din staff-ul unei comunități?: Bineînțeles. Cât timp poți aloca zilnic comunității?: Nu există un timp anume , totul depinde de zilele mele libere. Alte detalii: Vă salut. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
D E A L E R - Posted May 20, 2022 Share Posted May 20, 2022 10 minutes ago, Ian. said: Nume: Ian. Vârstă: 19. Contact: PM. Pentru ce funcție dorești să aplici?: Ca orice român respectat , funcția de Super-Moderator. De ce dorești grad pe comunitatea noastră?: Doresc să mă implic pentru dezvoltarea comunității. Ai mai făcut parte din staff-ul unei comunități?: Bineînțeles. Cât timp poți aloca zilnic comunității?: Nu există un timp anume , totul depinde de zilele mele libere. Alte detalii: Vă salut. Acceptat, bun venit în staff! Ian. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
BuliTv Posted May 21, 2022 Share Posted May 21, 2022 Nume:Buli Vârstă:20 Contact:PM Pentru ce funcție dorești să aplici?:pentru super moderator sa ce functie este libera si unde este nevoie De ce dorești grad pe comunitatea noastră?:Sa ajut la dezvoltarea comunitatii Ai mai făcut parte din staff-ul unei comunități?:Da Cât timp poți aloca zilnic comunității?:cat de mult posibil Alte detalii:Nu Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
D E A L E R - Posted May 21, 2022 Share Posted May 21, 2022 20 minutes ago, BuliTv said: Nume:Buli Vârstă:20 Contact:PM Pentru ce funcție dorești să aplici?:pentru super moderator sa ce functie este libera si unde este nevoie De ce dorești grad pe comunitatea noastră?:Sa ajut la dezvoltarea comunitatii Ai mai făcut parte din staff-ul unei comunități?:Da Cât timp poți aloca zilnic comunității?:cat de mult posibil Alte detalii:Nu Acceptat, bun venit în staff! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
PGL Posted May 30, 2022 Share Posted May 30, 2022 Nume: PGL Vârstă: 16 Contact: ts3 PGL Pentru ce funcție dorești să aplici?: super moderator De ce dorești grad pe comunitatea noastră?: pentru ca am fost administrator in trecut si m am retras deoarece am avut o situatie medicala proasta insa acum am revenit Ai mai făcut parte din staff-ul unei comunități?: da Cât timp poți aloca zilnic comunității?: destul timp cat sa fac posturi promovate care ar aduce lume Alte detalii: vreau sa revin la locu de unde am plecat 😁 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Administrator LoZzO Posted May 30, 2022 Administrator Share Posted May 30, 2022 On 5/30/2022 at 3:54 PM, PGL said: Nume: PGL Vârstă: 16 Contact: ts3 PGL Pentru ce funcție dorești să aplici?: super moderator De ce dorești grad pe comunitatea noastră?: pentru ca am fost administrator in trecut si m am retras deoarece am avut o situatie medicala proasta insa acum am revenit Ai mai făcut parte din staff-ul unei comunități?: da Cât timp poți aloca zilnic comunității?: destul timp cat sa fac posturi promovate care ar aduce lume Alte detalii: vreau sa revin la locu de unde am plecat 😁 Acceptat ca Super-Moderator, pe langa accesul global, vei fi si liderul grupului Super-Moderator. Mult succes cu functia & welcome back! PGL 1 Quote Administrator General al CsPower.Ro Link to comment Share on other sites More sharing options...
Akmonacc.ExE Posted June 29, 2022 Share Posted June 29, 2022 Nume:Akmonacc.ExE Vârstă:24 Contact: TS, PM Pentru ce funcție dorești să aplici?: SUPER- MODERATOR De ce dorești grad pe comunitatea noastră?: UN NOU INCEPUT PE O COMUNITATE NOUA SI PRESUPUN SERIOASA Ai mai făcut parte din staff-ul unei comunități?:DA ( FOST ADMINISTRATOR PE 3 COMUNITATI) DETIN DOVEZI Cât timp poți aloca zilnic comunității?: MAI MEREU CA STAU PE TELEFON Alte detalii: Vino in iad, sa vezi raiu' meu! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Administrator LoZzO Posted June 29, 2022 Administrator Share Posted June 29, 2022 1 hour ago, Akmonacc.ExE said: Nume:Akmonacc.ExE Vârstă:24 Contact: TS, PM Pentru ce funcție dorești să aplici?: SUPER- MODERATOR De ce dorești grad pe comunitatea noastră?: UN NOU INCEPUT PE O COMUNITATE NOUA SI PRESUPUN SERIOASA Ai mai făcut parte din staff-ul unei comunități?:DA ( FOST ADMINISTRATOR PE 3 COMUNITATI) DETIN DOVEZI Cât timp poți aloca zilnic comunității?: MAI MEREU CA STAU PE TELEFON Alte detalii: Vino in iad, sa vezi raiu' meu! Chiar daca ducem lipsa de personal, te rog sa faci minim 25 de posturi si sa revii cu o noua cerere. Multumesc! Quote Administrator General al CsPower.Ro Link to comment Share on other sites More sharing options...
Andrei. Posted July 26, 2022 Share Posted July 26, 2022 Nume: Andrei Vârstă: 19 ani Contact: Discord: Andrei#4541 Pentru ce funcție dorești să aplici?: Super Moderator De ce dorești grad pe comunitatea noastră?: Doresc grad pentru ca am mai avut grad pe aceasta comunitate si din cauza lipsei de timp pentru activiate, am primit remove Ai mai făcut parte din staff-ul unei comunități?: Da, am mai facut parte Cât timp poți aloca zilnic comunității?: 2-3 ore zilnic Alte detalii: - Quote TeamSpeak 3 CSPOWER România - TS.CSPOWER.RO Pentru asistenţă se recomandă contactarea membrilor administrativi în privat saz accesarea canalului de Asistență Tehnică [Technical Support] Pentru orice nelămurire sau problemă nu ezita să trimiți un Mesaj Privat! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Administrator LoZzO Posted July 26, 2022 Administrator Share Posted July 26, 2022 1 hour ago, Andrei. said: Nume: Andrei Vârstă: 19 ani Contact: Discord: Andrei#4541 Pentru ce funcție dorești să aplici?: Super Moderator De ce dorești grad pe comunitatea noastră?: Doresc grad pentru ca am mai avut grad pe aceasta comunitate si din cauza lipsei de timp pentru activiate, am primit remove Ai mai făcut parte din staff-ul unei comunități?: Da, am mai facut parte Cât timp poți aloca zilnic comunității?: 2-3 ore zilnic Alte detalii: - Acceptat. Succes cu functia! Quote Administrator General al CsPower.Ro Link to comment Share on other sites More sharing options...
SkillMDFK Posted August 2, 2022 Share Posted August 2, 2022 Nume: SkillMDFK Vârstă: 13, fac 14 (Stiu ca nu am varsta necesara, dar va promit ca ma descurc, nu degeaba am facut 25 de posturi, cu asta 26). Contact: Discord: SkillMDFK#7610 sau PM. Pentru ce funcție dorești să aplici?: Pentru functia de Super-Moderators. De ce dorești grad pe comunitatea noastră?: Ca sa ajut comunitatea cu activitatea mea si cu seriozitatea si daca e nevoie si cu niste glumite :D. Ai mai făcut parte din staff-ul unei comunități?: Nu, este pentru prima-data si sunt onorat. Cât timp poți aloca zilnic comunității?: Toata ziua. Alte detalii: Nu. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Administrator LoZzO Posted August 2, 2022 Administrator Share Posted August 2, 2022 6 hours ago, SkillMDFK said: Nume: SkillMDFK Vârstă: 13, fac 14 (Stiu ca nu am varsta necesara, dar va promit ca ma descurc, nu degeaba am facut 25 de posturi, cu asta 26). Contact: Discord: SkillMDFK#7610 sau PM. Pentru ce funcție dorești să aplici?: Pentru functia de Super-Moderators. De ce dorești grad pe comunitatea noastră?: Ca sa ajut comunitatea cu activitatea mea si cu seriozitatea si daca e nevoie si cu niste glumite :D. Ai mai făcut parte din staff-ul unei comunități?: Nu, este pentru prima-data si sunt onorat. Cât timp poți aloca zilnic comunității?: Toata ziua. Alte detalii: Nu. Daca vrei Moderator, vei fi indrumat de grupul Super-Moderators, daca esti de acord te astept in privat cu pm cu categoria dorita pentru moderare Quote Administrator General al CsPower.Ro Link to comment Share on other sites More sharing options...
Exec.cfg Posted October 24, 2022 Share Posted October 24, 2022 Salutare tuturor ! TIn sa mentionez ca am foarte putin timp de cand am reinstalat csul dupa aproximativ 15 ani de pauza. Cautand servere bune pe care sa joc, am dat de cs.power. si mi se pare foarte foarte bun serverul vostru, de aceea am ramas aici . Doresc sa aplic pt admin, mod , daca se poate! Multumesc anticipat. Best regards ! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
aSmoTique Posted October 24, 2022 Share Posted October 24, 2022 Acum 25 minute, Exec.cfg a spus: Salutare tuturor ! TIn sa mentionez ca am foarte putin timp de cand am reinstalat csul dupa aproximativ 15 ani de pauza. Cautand servere bune pe care sa joc, am dat de cs.power. si mi se pare foarte foarte bun serverul vostru, de aceea am ramas aici . Doresc sa aplic pt admin, mod , daca se poate! Multumesc anticipat. Best regards ! Ai aci campania free pentru forum , iar la servere gasesti la categoria de servere cs 1.6. Si aci se posteaza strict cererea nu alte conversatii. Quote CSPOWER Romania 2022 Membru CSPOWER DETINATOR AMNEZIA.CSPOWER.RO Link to comment Share on other sites More sharing options...
Asky Posted October 26, 2022 Share Posted October 26, 2022 La 20.05.2022 la 19:50, D E A L E R - a spus: Salutare și bine v-am regăsit. După cum se poate vedea cu ochiul liber activitatea comunității noastre a scăzut considerabil, iar numărul persoanelor din staff de asemenea. Așadar, ne-am decis să deschidem o nouă campanie de recrutare unde toate persoanele interesate pot aplica pentru gradele Super-Moderator și Moderator. Deși gradele se oferă gratuit, avem un set de cerințe, nu multe, ci puține, dar clare: vârsta minimă pentru a intra în staff este de 16 ani; timp zilnic cel puțin o oră acordat comunității; participarea la ședințele organizate de către administrație; minim 25 de post-uri pentru a evita inactivitatea dupa primirea gradului. ⚠️ Nu contează vechimea și numărul de posturi în momentul aplicării. Activitatea este obligatorie după ce ați primit gradul. Model de aplicație: Nume: Vârstă: Contact: Pentru ce funcție dorești să aplici?: De ce dorești grad pe comunitatea noastră?: Ai mai făcut parte din staff-ul unei comunități?: Cât timp poți aloca zilnic comunității?: Alte detalii: ⚠️ Nu are rost să ne lungim, cine dorește să intre în staff-ul comunității și să ne ajute la dezvoltarea acesteia este liber să o facă printr-o aplicație în acest topic! Nume: Asky Vârstă: 17 Contact: pm forum Pentru ce funcție dorești să aplici?: Administrator sau Super-Moderator De ce dorești grad pe comunitatea noastră?: sa ajut Ai mai făcut parte din staff-ul unei comunități?: da Cât timp poți aloca zilnic comunității?: 2 ore Alte detalii: nu Quote " Bitches comes and goes " [#1] CSPOWER.RO Super-Moderator CSPOWER.RO Link to comment Share on other sites More sharing options...
D E A L E R - Posted October 26, 2022 Share Posted October 26, 2022 Acum 21 minute, Asky a spus: Nume: Asky Vârstă: 17 Contact: pm forum Pentru ce funcție dorești să aplici?: Administrator sau Super-Moderator De ce dorești grad pe comunitatea noastră?: sa ajut Ai mai făcut parte din staff-ul unei comunități?: da Cât timp poți aloca zilnic comunității?: 2 ore Alte detalii: nu De început îți pot oferii Super Moderator iar dacă văd implicare și activitate din partea ta, te promovez rapid. Dacă ești de acord cu funcția menționată mai sus îmi zici fie pe Discord, fie în PM. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
D E A L E R - Posted October 30, 2022 Share Posted October 30, 2022 Campanie valabilă! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
aSmoTique Posted October 31, 2022 Share Posted October 31, 2022 up ! Quote CSPOWER Romania 2022 Membru CSPOWER DETINATOR AMNEZIA.CSPOWER.RO Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sm0keFl0ww Posted November 2, 2022 Share Posted November 2, 2022 Nume: Sm0keFl0ww Vârstă: 18 Contact: PM. Pentru ce funcție dorești să aplici?: Admin/Helper De ce dorești grad pe comunitatea noastră?: Pentru a ajuta comunitatea,si a face serverul un loc enjoyable si fun to play. Ai mai făcut parte din staff-ul unei comunități?:Nu. Cât timp poți aloca zilnic comunității?:1-2 ore depinde de timpul meu liber. Alte detalii: Va salut,si sper ca voi fi admis! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
D E A L E R - Posted November 2, 2022 Share Posted November 2, 2022 Acum 12 minute, Sm0keFl0ww a spus: Nume: Sm0keFl0ww Vârstă: 18 Contact: PM. Pentru ce funcție dorești să aplici?: Admin/Helper De ce dorești grad pe comunitatea noastră?: Pentru a ajuta comunitatea,si a face serverul un loc enjoyable si fun to play. Ai mai făcut parte din staff-ul unei comunități?:Nu. Cât timp poți aloca zilnic comunității?:1-2 ore depinde de timpul meu liber. Alte detalii: Va salut,si sper ca voi fi admis! Salut, aici trebuie să faci cererea --> [CSGO] Cereri admin - CSPOWER.RO - Comunitate Gaming, Servere CS 1.6, Servere CS:GO, Servere SA:MP . Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Asky Posted November 3, 2022 Share Posted November 3, 2022 UP Quote " Bitches comes and goes " [#1] CSPOWER.RO Super-Moderator CSPOWER.RO Link to comment Share on other sites More sharing options...
CALIPSO Posted November 8, 2022 Share Posted November 8, 2022 Nume:Ion Vârstă:23 Contact:https://steamcommunity.com/profiles/76561198800632161/ si PM Pentru ce funcție dorești să aplici?:Tehnologie De ce dorești grad pe comunitatea noastră?:Sa o ajut sa creasca, ajut cu ceva folositor sau topicurile mele ii vor ajuta pe altii cu ceva folositor Ai mai făcut parte din staff-ul unei comunități?:Am fost si Administrator incepand de la Moderator Cât timp poți aloca zilnic comunității?:3-4 ore poate si mai mult in zilele libere care nu lucrez. Alte detalii:Stiu ca sunt nou venit dar incerc si eu daca e nevoie de cateva postori nici o problema le facem cum scrie in carte. dkandrei 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Founder SloCket Posted November 8, 2022 Author Founder Share Posted November 8, 2022 2 hours ago, Neffi said: Nume:Ion Vârstă:23 Contact:https://steamcommunity.com/profiles/76561198800632161/ si PM Pentru ce funcție dorești să aplici?:Tehnologie De ce dorești grad pe comunitatea noastră?:Sa o ajut sa creasca, ajut cu ceva folositor sau topicurile mele ii vor ajuta pe altii cu ceva folositor Ai mai făcut parte din staff-ul unei comunități?:Am fost si Administrator incepand de la Moderator Cât timp poți aloca zilnic comunității?:3-4 ore poate si mai mult in zilele libere care nu lucrez. Alte detalii:Stiu ca sunt nou venit dar incerc si eu daca e nevoie de cateva postori nici o problema le facem cum scrie in carte. Acceptat , spor la activitate ! 🙂 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ciuciulinho Posted November 20, 2022 Share Posted November 20, 2022 Nume: ciuciulinho Vârstă: 14 Contact: FanTa.#4921 pe discord Pentru ce funcție dorești să aplici?: Moderator De ce dorești grad pe comunitatea noastră?: Pentru ajutarea comunitati in activitate, posturi utile, etc. Ai mai făcut parte din staff-ul unei comunități?: Nu Cât timp poți aloca zilnic comunității?: Aproape toata ziua Alte detalii: Nu Quote CSPOWER Romania 2022 Super-Moderator Forum Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts