Jump to content
We are the spartans of gaming!

PARTNERS

PGL

Members
 • Posts

  317
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  3

PGL last won the day on April 9 2021

PGL had the most liked content!

3 Followers

About PGL

 • Birthday 12/11/2000

Personal Information

 • Age:
  15
 • Location:
  Botosani
 • Nick CS:
  varu sandel
 • Discord:
  nu am discord

Recent Profile Visitors

1,585 profile views

PGL's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

13

Reputation

 1. Nume: PGL Vârstă: 16 Contact: ts3 PGL Pentru ce funcție dorești să aplici?: super moderator De ce dorești grad pe comunitatea noastră?: pentru ca am fost administrator in trecut si m am retras deoarece am avut o situatie medicala proasta insa acum am revenit Ai mai făcut parte din staff-ul unei comunități?: da Cât timp poți aloca zilnic comunității?: destul timp cat sa fac posturi promovate care ar aduce lume Alte detalii: vreau sa revin la locu de unde am plecat
 2. PGL

  admin

  wrong section and warn for spam t/c
 3. PGL

  admin

  wrong section t/c
 4. Model: Nickname jucător suspectat: Link demo (doar [Hidden Content]): Mărime demo (MB): Server (obligatoriu): Serverul folosește plugin de oprire a flash-urilor din partea coechipierilor?: Ați căutat în BLACKLIST jucătorul?: Alte detalii:
 5. ANUNTURI ZONA WATCHER Zona watcher este redeschisa dupa o pauza indelungata, din motive de inactivitate. Doresc astazi, sa redeschid acest proiect pentru a-i ajuta pe managerii serverelor, inclusiv admini, sa obtina un raspuns amplu in urma declararii unui demo. Va asteptam!
 6. RECRUTĂM WATCHERS Esti in cautarea unui proiect cu un mediu bine structurat si in continua dezvoltare? Un loc unde cooperarea si calitatea primeaza? Doresti sa faci parte dintr-o echipa adevarata? Administratia OverWatch va aduce la cunostinta urmatoarele: Cerinte : Cont STEAM obligatoriu si sa nu aveti VAC BAN Profilul de STEAM sa fie pe public (timp joc / jocuri detinute) Cand faceti cerere de watcher aveti obligatia sa prezentati un test wargods Toti nou-venitii au parte de o perioada de proba Pe tot parcursul perioadei de proba, este posibil sa fiti supusi anumitor teste din partea liderilor de proiect Model Cerere : Nume: Varsta: Experienta CS 1.6: Cat timp puteti aloca zilnic pentru a face verificari?: Link catre profilul de steam & STEAM ID Numeric: Link Test Wargods: Activitate TS3 Obligatorie: Ai citit regulamentul?:
 7. Regulament general: 1. În fiecare topic din această secțiune este aplicat regulamentul intern al comunității CSPOWER, orice abatere de la acesta, va aduce sancțiunile cuvenite. 1.1. Atașarea unui demo care este făcut pe un server din afara comunității este strict interzis. 1.2. Nu se contestă decizia unui membru al echipei Overwatch. 1.3. Într-o cerere de verificare a unui demo postează doar inițiatorul topic-ului și membrii echipei Overwatch. În caz contrar se va considera post-hunt. Regulament cerere: 1. Nu aveți voie să vă închideți propriile cereri. 1.1. Nu aveți voie să tratați un membru al echipei Overwatch cu disrespect prin afirmații care se referă la capacitățile sale de a inspecta un demo. 1.2. Cererile ce nu au la bază modelul enunțat de fiecare secțiune vor fii închise. [Recomandare]: 1.3. Demo-urile pentru depistarea: aim/silent-aim/no-spread/no-recoil; preferabil cu ESP OFF , daca ESP-ul este pornit e posibil ca unele raspunsuri din partea echipei sa fie "eronate" involuntar. 1.4. În cereri vă rugăm să rămâneți strict la oferirea unui link de download pentru un demo complet funcțional. Nu uploadați fragmente (sau demo-uri întregi) pe diferite site-uri de watching, acestea pot fi LQ (low quality) și pot induce membrii Overwatch în eroare. Demo-uri doar pe [Hidden Content] sau [Hidden Content] pozele. 1.5. Demo-ul trebuie să aibă minim 5 MB și maxim 20 MB, în caz contrar cererea este închisă și marcată ca "respins" (exceptie: + 5MB diferenta). *Notă: Verdictul final, la o cerere, se va da în maxim 48 ore de la actualizarea topic-ului. *Notă2: Pentru regula 1.6 serverele Partenere beneficiaza de o limita maxima de 35 MB. *Notă3: La regula 1.6 pentru serverele de MIX ale serverelor Partenere acceptam demo-uri cu dimensiuni maxime de 70 MB(o sa va fie detaliate numai rundele suspecte) si dimensiuni minime eliminate(dimensiunea de 5 MB ramane valabila pentru demo-uri de wall, numai pentru AIM facem exceptie). [!!!] Conducerea proiectului Overwatch își rezervă dreptul de a modifica regulamentul de câte ori este nevoie pentru a păstra ordinea pe secțiune. Cuvantul cheie pentru intrebarea ''Ai citit regulamentul?'' de la cererea watcher va fii ''doar o parte''.
 8. Părintele Nicolae Tănase de la Parohia Valea Plopului, județul Prahova, participă sâmbătă seară, începând de la ora 17:00, la Taina Sf. Maslu de la Parohia Oborul Vechi din București. După slujbă, părintele va ține un cuvânt de învățătură pentru cei prezenți. Părintele Paroh Ciprian Tudor de la Parohia „Sf. Ioachim și Ana – Oborul Vechi” îi invită pe participanți să aducă fructe și alimente neperisabile pentru Așezământul de la Valea Plopului, întemeiat de Părintele Nicolae Tănase. Așezământul a fost înființat în anii 1990 și în prezent găzduiește aproximativ 400 de mame singure și copii, dar și câțiva vârstnici lipsiți de sprijin Parohia Oborul Vechi din Capitală are o tradiție în acțiunile de sprijinire a Așezământului de la Valea Plopului, strângând periodic ajutoare în acest scop. Biserica parohiei este situată în apropierea Foișorului de Foc, pe Str. Traian nr. 204.
 9. Primarul Sectorului 1, Clotilde Armand, a profitat de impunerea stării de alertă în sector și a încheiat un contract completementar cu o altă firmă de salubritate, care va activa în paralel cu Romprest. Deși Clotilde Armand îi acuză pe cei de la Romprest că au practicat un tarif mult prea mare, noul contract, cu firma BRAI-CATA este unul mult mai costistitor decât cel cu Romprest. Consilierul local PNL, Dan Podaru, a comentat subiectul la România Tv. „Este o stire partial reala. Pretul Romprest este de 570 de lei pe tona, acolo, la 103 lei este pe metru cub. Este doar cu 20% mai mult sau cu 15%. Oricum este o stire in momentul in care primarul ne spune ca lupta cu mafia si vrea sa reduca preturile in momentul in care face un nou contract, face pretul pe tona de la 570 de lei la 630 de lei. E o performanță. Stimata doamna, in 30 de secunde va clarific tot. S-a ajuns la aceasta stare de alerta pentru ca firma respectiva nu a fost platita in ultimele 10 luni de zile. Noi am primit notificari, in ultimele 3 luni, 20 de notificari in care anuntau: ca reduc frecvente, ca dau 670 de oameni afara, ca nu vor mai putea sa ridice gunoiul de pe strada. Aceasta criza este creata exclusiv de primarul CA care nu plateste facturile in mod abuziv. Le dam bani mai multi alora care vin sa ridice... Va dati seama cam ce increngaturi si ce iz are aceasta poveste care continua de 8-9 luni de zile si nu este stopata, nu s-a mediat, nu s-a incercat negocierea din partea primarului la niciun moment dat. Doar consilierii, atat PNL, cat si PSD, PMP au incercat, au creat o comisie care a incercat medierea. Nu am ajuns la nicio concluzie, Primarul CA nu a vrut sa negocieze cu firma Romprest”, a spus liberalul, care este și seful Comisiei de mediere Consiliul Local Sector 1 și Romprest. Intrebat despre cine plateste daunele si noua firma, consilierul a spus: „Contractul noii firme nu poate fi prelungit decat pe perioada starii de alerta, nu se poate prelungi mai mult de 30 de zile, aceasta firma vine doar sa ajute sa se curete mai usor anumite strazi in care nu exista o curatenie foarte buna. Dupa aceea, contractul revine la normal, la Romprest. Exista doua, trei hotarari ale instantei care ne au explicat faptul ca firma de salubritate trebuie sa isi primeasca banii si ne pot executa si pot bloca conturi pe valoarea de 100 de milioane de lei. Din acesti bani, o suma de 10 milioane de lei, adica peste 2.5 milioane de euro sunt penalitati si asta inseamna ca fiecare cetatean al sectorului 1 va plati, datorita absentei unui management judicios al primarului CA, minim 10 euro de persoana. Cine plateste acest prejudiciu? Trebuie sa il plateasca doamna Clotilde Armand. (...) Contractul cu Clotilde Armand trebuie reziliat in instanta! Respectam legea”
 10. Vicepremierul Dan Barna consideră că cele trei partide din coaliţie au viteze diferite de intenţie de reformă, precizând că în timp ce USR-PLUS vrea ca toate reformele din programul de guvernare să devină cât mai repede realitate, ceilalţi doi parteneri au ritmuri diferite pe un subiect sau altul. Dan Barna a fost întrebat duminică, în cadrul emisiunii Insider Politic de la Prima TV, când vor fi abrogate pensiile speciale, aşa cum a fost promisiunea din campania electorală, deoarece până acum această măsură a fost luată doar cu pensiile parlamentarilor. “A fost primul angajament care a funcţionat la două luni după începerea mandatului, eliminarea acestor pensii speciale ale parlamentarilor, care avea şi un rol de simbol şi de declaraţie pentru că era foarte greu să fim credibili că într-adevăr ne ocupăm de pensiile speciale atâta timp cât noi ca parlamentari nu ni le-am fi desfiinţat pe ale noastre şi a fost unul din argumentele cu care am reuşit să îi convingem pe colegii de coaliţie. Am reuşit această desfiinţare şi eu cred că este un lucru bun şi important. Pentru restul pachetului de pensii speciale existente în momentul de faţa în România este un grup de lucru la Ministerul Muncii”, a explicat Dan Barna. El a precizat că cele trei partide din coaliţie au viteze diferite în privinţa reformelor. “Suntem într-un context în care în care votul cetăţenilor români ne-a spus foarte clar că România trebuie să fie condusă de o coaliţie de trei partide, aceasta este realitatea. Sunt trei partide cu viteze diferite de reformă, de intenţie de reformă. Un USR-PLUS care vrea ca toate reformele din programul de guvernare să devină cât mai repede realitate, ceilalţi doi parteneri având ritmuri diferite pe un subiect sau altul. (…) Este şi acest context electoral intern în PNL care nu nu favorizează să spunem. Pensiile speciale ale primarilor, de exemplu. Sunt prorogate, puteau fi eliminate doar că actualul context politic nu încurajează…Unele dintre reforme asupra cărora să zicem că ar exista în principiu disponibilitate, în realitate nu sunt acum pe agenda şi vor fi sper eu din octombrie încolo”, a precizat vicepremierul. Întrebat dacă există consens în ceea ce priveşte pensiile speciale ale magistraţilor, Dan Barna a răspuns: “Există un consens că vor fi abordate toate pensiile speciale, unele vor fi desfiinţate, altele în funcţie de decizii deja existente ale Curţii Constituţionale vor fi plafonate sau vor fi reglementate astfel încât să nu avem acele situaţii….Din octombrie încolo mă aştept ca după ce va trece perioada electorală din partide din coaliţie şi vom avea o perioadă zic doi ani în care chiar putem să facem reforme până să intrăm din nou logica electorală a lui 2024 şi acest subiect să devină realitate, mai ales că abordarea şi stabilizarea reforma sistemului de pensii este una dintre reformele din PNRR unde România şi-a luat ca stat un angajament să vină cu o reformă pe acest sistem”. Dan Barna a mai fost întrebat în legătură cu faptul că deşi susţine abrogarea pensiilor speciale, totuşi are un secretar de stat la Ministerul de Interne care cumulează pensia specială cu salariul şi cum se împacă cele două situaţii. “Vreau să facem o distincţie între persoanele individuale care beneficiază de o lege strâmbă şi necesitatea corectări acelei legi. Oamenii care în momentul ieşirii la pensie au avut un anumit cadru de reglementare, cum este şi cazul colegei mele, nu sunt vinovaţi de faptul că statul român, Parlamentul a creat o lege strâmbă. Deci eu nu vreau să facem o vânătoare de vrăjitoare, cei care beneficiază de pensii sunt persoane non grata pentru societate pentru că nu e etic şi nu e nici corect şi nu aşa funcţionează. Noi trebuie să îndreptăm legile, să facem un sistem legislativ astfel încât să existe o echitate în ceea ce înseamnă beneficiul dreptului la pensie în funcţie de ceea ce ai muncit şi ceea ce ai oferit societăţii pe perioada de muncă activă”, a transmis Dan Barna.
 11. Fostul premier Victor Ponta reacționează în stilul caracteristic la informația că primarul Sectorului 1 Clotilde Armand a semnat un contract controversat cu firma BRAI-CATA, care prestează activitate pe prețuri de șase ori mai mari decât Romprest. „Bravo! Felicitari votantilor Doamnei Clotilde! Nu de asta ati votat???”, scrie Victor Ponta pe Facebook. Clotilde Armand acuza, în trecut, Romprest de prețuri mult prea exagerate. Noile sume lasă cetățenii contrariați. “Costul salubrizării pentru anul trecut a fost de 266 milioane lei, la care se adaugă facturi de 83 milioane lei aflate în litigiu, ceea ce înseamnă un total de 350 de milioane de lei pe care Romprest consideră normal să îl primească într-un an, rezultă un total de 1 milion de lei pe zi, adică o treime din bugetul Sectorului 1. Noi nu ne putem menține la asemenea costuri”, a spus Clotilde Armand. Chiar dacă informații au fost contrazise ulterior, de Romprest, care a oferit clarificări în privința costurilor salubrizării, este cel puțin interesant că, deodată, bugetul Sectorului 1 a dat peste și Clotilde Armand are suficienți bani pentru a plăti noile sume, în paralel cu cele ale Romprest. Spre comparație, Romprest ridică tona de gunoi cu un preț de 103 lei/tonă, în timp ce BRAI-CATA ridică aceeași cantitate de deșeuri cu un preț de 629 lei/tonă.
 12. În octombrie 2014, un videoclip al gimnastei Larisa Iordache a devenit viral. O salvase pe americanca Simone Biles de o albină, scrie Maggie Astor, de la New York Times, într-un amplu articol despre cariera Larisei Iordache. Amândoi stăteau pe podiumul campionatelor mondiale din China pentru a-și primi medaliile - aur pentru Biles, argint pentru Iordache - când albina a venit la buchetul lui Biles. Iordache i-a atras atenția, iar Biles, țipând, a aruncat buchetul și a fugit spre Iordache ca și când ar fi căutat protecție. Albina a zburat. Dar clipul, care a fost vizionat de peste trei milioane de ori, a arătat ceva mai mult decât o scenă amuzantă. A surprins-o pe cea care, șapte ani mai târziu, este cea mai capabilă să o învingă pe Biles într-o competiție internațională. Iordache, în vârstă de 18 ani la momentul filmării, și care purta aproape singură pe umeri moștenirea gimnasticii românești, a reușit o performanță remarcabilă în acea zi - una care i-ar fi premis să câștige într-o altă epocă. Au existat speranțe că ar putea să o învingă pe Biles în anul următor, în 2015. Pentru cea mai talentată gimnastă din generația sa, părea un obiectiv rezonabil. În schimb, accidentările au făcut-o să rateze fiecare moment crucial, iar Biles a devenit imbatabilă. Iar de curând, anul trecut, cariera de gimnastă a lui Iordache părea să fi atins punctul culminant pe podiumul din Nanning, China, cu la doar 0,466 puncte de aur. Înainte ca Biles să apară, Nadia Comăneci a fost gimnasta cu care au concurat cei mai buni - și la fel a fost și în cazul Larisei Iordache, pe care presa de presă română a numit-o „noua Nadia”, chiar înainte de a fi suficient de mare pentru a concura pe plan internațional. Comentând în timpul campionatelor mondiale din 2014, Nastia Liukin, campioana olimpică din 2008, a citat-o pe Iordache spunând: „Deși sunt flatat să fiu comparat cu ea, sunt Larisa și vreau să fiu eu însumi. ” Performanța lui Comăneci la Jocurile de vară din 1976 din Montreal - unde a devenit prima gimnastă care a primit un 10 la Jocurile Olimpice - a făcut-o prima dintr-o pleiadă de stele românești, timp de patru decenii. Când Iordache a câștigat medalia de argint în 2014, era clar că ar putea fi ultima. Gimnastica românească s-a destrămat brusc, fără programe de dezvoltare, fără tinere gimnaste promițătoare, iar cînd veteranii s-au retras definitiv, nu a mai avut cine să-i înlocuiască. Pe măsură ce programul s-a prăbușit, a căzut în sarcina Larisei Iordache să mențină aparențele. În competiția pe echipe de la campionatele mondiale din 2014, România s-a clasat pe locul patru, continuând o serie care m menținut-o timp de 40 de ani în primele patru echipe la fiecare campionat mondial. Dar fără Iordache s-ar fi clasat a opta. Anul următor, România a terminat pe locul 13 la campionatele mondiale, nereușind să califice o echipă completă pentru olimpiade pentru prima dată din 1968. Iordache, care a câștigat un bronz în finala generală, a obținut cel mai mare scor al echipei la trei din patru evenimente, în ciuda faptului că a căzut de două ori. Ulterior, în lacrimi, ea și-a cerut scuze. Cu câțiva ani înainte, la 16 ani, la Jocurile de la Londra din 2012, Iordache era așteptată să lupte pentru mai multe medalii de aur, la bârnă și la sol. A fost împiedicată de fasciita plantară de la piciorul stâng și nu a fost clar până în ultimul minut dacă va putea chiar să concureze la fiecare aparat. A terminat pe locul nouă în clasamentul general și pe locul șase la bară și nu s-a calificat pentru finala de la sol. Aceasta ar deveni o temă pentru Iordache: așteptări mari și apoi acccidentări. A avut succes în competițiile naționale și continentale, a câștigat mai multe medalii la Campionatele Europene decât orice gimnastă, cu excepția Svetlanei Horkina, de trei ori olimpică din Rusia. Dar, din nou și din nou, titlurile mondiale au ocolit-o. După 2015, România a mai avut o șansă să califice o echipă, la Rio, dar un deget rupt a ținut-o pe Iordache acasă, iar fără ea, echipa a terminat penultima. Pe măsură ce Iordache și-a revenit, după degetul rupt, după o lovitură câteva luni mai târziu și o accidentare la genunchi după aceea, Federația Română de Gimnastică a ales-o pe Catalina Ponor - de cinci ori medaliată olimpică, în 2004 și 2012 - pentru singurul loc al țării la Rio. Și în conformitate cu regulile de calificare, medaliile lui Iordache la campionatele mondiale din 2015 nu au fost suficiente pentru a-i permite să concureze individual. Iordache, în vârstă de 20 de ani, s-ar fi putut retrage. Dar nu a făcut-o. „Sentimentul de a-mi demonstra că sunt mai bună decât cred nu s-a diminuat niciodată în sufletul meu”, a spus ea într-un e-mail în această lună, adăugând că a simțit nevoia de a merge mai departe de dragul coechipierilor ei. „Așa că nu am putut lăsa gândurile să mă copleșească și m-am ridicat de fiecare dată”. Iordache a dominat mai multe competiții în 2017, câștigând medalii la Cupa Mondială. Cu Biles într-un hiatus postolimpic, a fost favorita câștigării titlului mondial. În prima zi a campionatelor mondiale din 2017, a fost prezentată în fața mulțimii din Montreal, unde Comăneci făcuse istorie cu 41 de ani înainte. Undeva în mulțime se afla chiar Nadia Comăneci. Iordache se îndrepta spre sol ca să se încălzească. Iar Larisa Iordache a căzut. „În acel moment”, a spus ea în e-mail, „am simțit că toată munca mea și cea a antrenorilor mei a dispărut într-o secundă”. Și-a rupt tendonul lui Ahile și ar fi fost nevoie de trei operații. Apoi a venit pandemia și amânarea Jocurilor de la Tokyo, ceea ce a spulberat speranțele multor sportivi. Pentru Iordache a fost un cadou. „Am început să mă gândesc serios că aș putea face asta din nou”, a spus ea. În octombrie 2020, a fost testată pozitiv pentru coronavirus. Simptomele erau ușoare, dar programul de antrenament a fost din nou afectat. A concurat la campionatele naționale în noiembrie parțial refăcută. Campionatele Europene de la Basel, Elveția - ultima ei șansă pentru olimpiadă - se apropiau cu pași repezi și doar două locuri erau disponibile pentru Tokyo. Medicii i-au sugerat să se retragă din concurs și să meargă la urgență, dar Iordache a refuzat. „Am făcut totul pe riscul meu, pentru că nu puteam renunța”, a spus ea. „M-am ridicat, m-am încălzit, m-am obișnuit puțin cu durerea și în mintea mea a fost doar: „ Ai de făcut un singur exercițiu la fiecare eveniment - poți rezista! Ai trecut prin multe până ai ajuns aici și nu ai voie să renunți!" Pe rețelele de socializare, ea a minimizat boala, descrisă ca o „febră ușoară”. În realitate, a spus ea în e-mail, era în agonie. Trecând prin ceea ce s-a dovedit a fi o infecție renală - una destul de gravă încât a fost internată în acea noapte - a câștigat ultimul loc olimpic. Medicii ei au fost nevoiți să o scoată din competiție în finala la bârnă, a spus Comăneci. În timp ce a primit antibiotice intravenos într-un spital elvețian, Iordache a postat mulțumiri sincere antrenorilor ei, Cristian și Lacramioara Moldovan, despre care a spus că „au crezut în mine când eu nu am putut”. Dar când ești Larisa Iordache, se pare că loviturile continuă să vină. Federația Română de Gimnastică a anunțat miercuri că, din cauza unei leziuni la gleznă, nu va concurala toate aparatele la Tokyo, dar se va concentra pe bârnă, specialitatea ei. Când Iordache, acum în vârstă de 25 de ani, va intra în competiție, duminică, va lipsi un suporter: mama ei, care a încetat din viață cu patru săptămâni înainte de ceremonia de deschidere.
×
×
 • Create New...