Jump to content
Noutati Forum
 • UPDATE 3/02/2021
 • Adaugat gradul de VIP pe forum
 • Added VIP rank on forum • Search In
  • More options...
  Find results that contain...
  Find results in...
  our partners
  our partners
  our partners

  hype.

  Premium Members
  • Content Count

   36
  • Donations

   0.00 Eur 
  • Joined

  • Last visited

  • CSPOWER Points

   2,350 [ Donate ]
  • Country

   Germany

  6 Followers

  About hype.

  • Rank
   Membru Nou

  Recent Profile Visitors

  The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

  1. ACCEPTAT. Bine ai venit T/C
  2. CERINTE: - Minim 15 ani. - Regulament citit obligatoriu altfel cererea va fi declarata respinsa. - Activitate forum / TeamSpeak3 - O sa porniti de la grad-ul de Guard. - Bunul simt si sinceritatea sunt mereu de apreciat pt a primi up si a fii acceptat. MODEL REPLY: In acest topic Nick: Varsta (minim 15 ani): Locatie: Ai experienta in organizarea mix-urilor (cat la %) ?: Poti fi activ pe Forum/TeamSpeak3(da/nu) ?: Ai citit regulamentul: Intervalul ora in care poti sta ?:
  3. hype.

   cerere admin

   Acceptat. Bine ai venit. T/C
  4. hype.

   Cerere admin

   Acceptat. Bine ai venit T/C
  5. Acceptat. Bine ai venit T/C
  6. ACCEPTAT Bine ai venit in staff-ul nostru ! T/C
  7. hype.

   Discutii generale

   Avand in vedere ca este un proiect nou , asteptam orice sugestie sau problema intampinata ( orice idee poate fi luata in considerare )
  8. Înainte de a putea aplica pentru gradul de Guard CSPOWER pe fiecare server din cadrul proiectului trebuie să îndepliniți o serie de cerințe: Trebuie să aveți vârsta minimă de 16 ani. Trebuie să fi citit regulamentul dedicat întregului proiect. ( click : regulament ) Modelul trebuie respectat pe deplin. Cererile incomplete / în bataie de joc vor fi automat respinse. Nerespectarea regulamentului va atrage dupa sine, consecințele aferente. Dovada existentei tale intr-un grup trebuie sa fie bine evidentiata (va trebui sa reiasa clar din dovada numele dumneavoastra si "Leave Group" >>click). Cererile de guard CSPOWER vor sta deschise intre 24 si 48 de ore pentru a avea toata lumea posibilitatea de a raspunde . După un termen de 7 zile veți avea posibilitatea de a creea o noua cerere daca ați fost respins. Se va incepe număratoarea de 7 zile de la ultima cerere deschisa. Cererile care nu vor cuprinde toate datele cerute ( cel putin un camp va fi completat aiurea ) vor fi respinse. Daca nu stiti ce inseamna sau cum se completeaza un anumit camp din model incercati sa va interesati la cine stie sau credeti ca stie sau veti fi automat respinsi. Numai Administratia CSPOWER isi poate da cu parerea unei cereri. Pentru a putea fii procesata cererea, va trebui ca la declarația pe proprie răspundere să răspundeți afirmativ. Model cerere Guard CSPOWER Prenume (real): Nick cs: Vârstă: Steam ID ( numeric ) : Unique ID ( necesar pentru atribuirea gradului pe TeamSpeak3 ) : Experiență: Declar pe proprie răspundere că am citit regulamentul și pot fi tras la răspundere sau imi poate fi revocat accesul in cazul uneia sau a mai multor greșeli ( da / nu ) : Titlul topicului va trebui sa arate ca un exemplul urmator: [ Cerere Guard ] Nume Orice cerere care nu indeplineste modelul de mai sus, este respins instant.
  9. Acceptat. Vei primi adminul cand vei intra pe Ts3/Server T/C
  10. hype.

   cerere admin

   Ai gresit sectiunea. Aici este sectiunea de ZM: https://www.cspower.ro/index.php?/forum/1940-zombie-»-zm-biohazard/ T/C

  Theme Made by Cyber Designs

  CSPOWER V2.10 BETA

  ×
  ×
  • Create New...