Jump to content
TS.CSPOWER.RO #1 217.156.22.108:9987
Connect
VRANCEA.CSPOWER.RO #2 54.37.95.118:27015
Connect
VRANCEA.CSPOWER.RO #3 54.37.95.118:27015
Connect
CSGO.CSPOWER.RO #4 51.195.68.15:27015
Connect
GG.CSPOWER.RO #5 212.81.56.12:27015
Connect
CSDM.CSPOWER.RO #6 193.218.204.108:27015
Connect

FREAKHOSTING.COM FIRMĂ PARTENERĂ
HYTHOST.COM FIRMĂ PARTENERĂ
DREAMSERVER.RO FIRMĂ PARTENERĂ
ROYALSERVERS MASTERSERVER PARTENER

[CSPOWER.RO] Regulament

D E A L E R -

CSPOWER ROMÂNIA

REGULAMENTUL COMUNITĂȚII

 

Odată ce v-ați înregistrat pe site-ul web www.cspower.ro sunteți conștient că regulamentul se aplică pe toate categoriile noastre de pe platforma forumului și trebuie tratat ca atare, indiferent de grad sau facilitatea unui membru.

 

1. Profil, username, avatar, semnătură.

  • [1.1] Numele de utilizator (username/display name) nu trebuie să aibă conținut vulgar sau cu temă rasistă și să fie total diferit de cel al persoanelor administrative din personalul nostru.
  • [1.2] Avatarul și semnătura nu trebuie să conțină poze NSFW (pornografie, tentă rasistă sau referire la acte de cruzime fată de oameni/animale).
  • [1.3] Semnătura nu trebuie să conțină multe poze care ar putea spama, trebuie să fie o poză simplă.
  • [1.4] Nu este permisă atașarea videoclipurilor în semnături.
  • [1.5] Înregistrarea a unor multiple conturi cu același IP (Internet Protocol) este strict interzisă și se sancționează în funcție de gravitatea situației.

 

 

2.  Deschiderea unui nou thread (subiect/topic).

  • [2.1] Înainte să deschideți un nou thread asigurați-vă că sunteți în categoria potrivită și că nu necesită un model de postare anume.
  • [2.2] Asigurați-vă că topicul pe care vreți să îl completați nu are acceasi linie de subiect folosind facilitatea de „Căutare” a platformei noastre.
  • [2.3] Nu este permisă deschiderea sau susținerea prin postare a subiectelor (thread/topic) ce sunt menite să stocheze informație irelevantă ca urmare încalcandu-se regulamentul privind off-topic/post-hunt etc.

 

 

3.  Limbajul adecvat.

[3.1] Folosirea a unui limbaj vulgar poate duce la o sancțiune pe comunitatea noastră în funcție de gravitate.

[3.2] Nu tolerăm insultarea membrilor comunității, indiferent de limba (engleză, germană sau orice altă limbă) utilizată. Provocările la certuri/insulte vor fi, de asemenea, suspendate temporar sau definitiv, în funcție de gravitate.

[3.3] Insultele cu tentă rasistă sunt sancționate cu interzicerea permanentă pe comunitate.

[3.4] Orice jignire adusă membrilor din staff, fie ea cât de mică, se sancționează cu ban permanent.

 

 

4.  Regulament de postare.

[4.1] Off-topic – reprezintă un anumit post ce nu are legătură cu subiectul topicului respectiv, iar acest mod de postare nu este permis. 

[4.2] Post-hunt – face referire la posturile ce au la bază cantitatea lor nu și înțelesul sau rostul. Posturile ce conțin un text sec ori răspunsurile "generice" se consideră post-hunt și se poate sancționa fie cu avertismente (warn), fie cu ban temporar/permanent, în funcție de gravitate.

[4.3] Spam – definește postarea excesivă într-o anumită categorie cu topicuri/posturi inutile sau cu același subiect/răspuns.

[4.4] Double-post – Să postezi de două ori consecutiv pe un topic este considerat double post și se sancționează cu avertismente (warn). Aveți dreptul să faceți double post doar în cazul în care se începe o pagină nouă (un mesaj este ultimul de pe antepenultima pagină, iar celălalt este primul de pe ultima pagină). Totodată în secțiunea dedicată poveștii caracterelor, la afaceri și publicitate sau în categoria dedicată muzicii este permis double post-ul.

 

 

5. Reclamă.

[5.1] Indiferent despre ceea ce este vorba, orice tip de reclamă pe comunitate este stric interzisă și se sancționează cu ban permanent.

[5.2] Nu aveți voie să promovați site-urile care prestează servicii precum host, boost, ș.a.m.d. pe comunitate. Acest tip de reclamă se plătește iar în caz contrar se sancționează cu ban permanent pe comunitate.

 

 

6. Despre funcția de raportare.

[6.1] Utilizați funcția de raportare doar în cazurile încălcării regulamentului ori considerării unei nedreptăți în caz de sancționare. Neconformarea duce la ignorarea problemei și nerezolvarea acesteia.

[6.2] Raportul nu reprezintă mesajele private către echipa administrativă, nu utilizați această funcție daca nu întâmpinați cu adevărat o problemă.

 

 

* În atenția membrilor comunității CSPOWER ROMÂNIA:

[Observație] Necunoașterea regulamentului nu poate fi o scuză plauzibilă.

[Observație] La 3/3 avertismente veți primii ban automat pe o perioadă minimă de 30 zile. Perioada se alege în funcție de gravitatea faptelor pentru care au fost emise avertismentele.

[Observație] Regulamentul se poate modifica în timp, iar recomandăm să îl citiți periodic.

 

 

REGULAMENT STATUS UPDATE

 

1. Status update se poate folosii în următoarele cazuri:

[1.1] De către moderatori atunci când au ceva de anunțat.

[1.2] De către oricare alt membru al comunității atunci când are ceva de împărtășit cu comunitatea.

 

 

2. Cazuri în care status update e interzis:

[2.1] Când conține injurii către un membru al comunității.

[2.2] Când se discută o anumită decizie / alegere a staff-ului.

[2.3] Când se folosește un limbaj neadecvat.

[2.4] Când conține spoilere de jocuri / filme / seriale.

[2.5] Când imaginea comunității are de suferit din cauza acelui status.

[2.6] Când se folosește mention cu scopul de a spama / menționa tot forumul.

 

×
×
  • Create New...