Jump to content
TS.CSPOWER.RO #1 217.156.22.108:9987
Connect
VRANCEA.CSPOWER.RO #2 54.37.95.118:27015
Connect
RED.CSPOWER.RO #3 185.254.98.52:27015
Connect
NOSTALGIA.CSPOWER.RO #4 217.156.22.133:27015
Connect
GG.CSPOWER.RO #5 212.81.56.12:27015
Connect
DR.CSPOWER.RO #6 93.114.82.65:27015
Connect
PLAY.CSPOWER.RO #7 93.114.82.24:27015
Connect
CSOZOMBIE.CSPOWER.RO #8 141.95.23.181:27015
Connect
ROYAL.CSPOWER.RO #9 217.156.22.22:27015
Connect

FREAKHOSTING.COM FIRMĂ PARTENERĂ
ESAGAMES FIRMĂ PARTENERĂ
DREAMSERVER.RO FIRMĂ PARTENERĂ
ROYALSERVERS MASTERSERVER PARTENER

CSPOWER - La multi ani ! Impreuna de 6 ani !

Recommended Posts

• Founder

6THAN.png

„Dragi membrii ai comunității CSPOWER.RO,

În această zi specială, sărbătorim 6 ani de activitate și evoluție. Cu fiecare an, am construit împreună un loc unde pasiunea pentru gaming și spiritul de echipă au fost fundamentale. Fiecare dintre voi a contribuit la succesul nostru, iar pentru asta vă mulțumesc din suflet!

În acești 6 ani am avut parte de momente incredibile, de la competiții intense la sesiuni de distracție pură. Am învățat, am crescut și am devenit o familie mare, unită de aceeași dragoste pentru Counter-Strike și nu numai.

Mulțumesc tuturor celor care au fost alături de noi pe parcursul acestei călătorii! Fiecare membru a făcut comunitatea mai puternică, iar fără voi, CSPOWER.RO nu ar fi ceea ce este astăzi. Cu fiecare pas, ne-am propus să fim mai buni, să oferim mai multe oportunități și să continuăm să creștem împreună.

Privind în urmă, realizăm cât de mult am învățat și cât de multe am contruit împreună. Iar această zi nu este doar despre trecut, ci despre viitor. Avem planuri mari și suntem pregătiți să continuăm să creștem, să ne distrăm și să ne susținem unii pe alții pentru încă mulți ani înainte.

Privind înainte, sunt încrezător că vom continua să ne depășim limitele și să creăm noi momente de neuitat. La cât mai multe victorii, distracție și, mai ales, momente în care să rămânem uniți ca o echipă adevărată.

La mulți ani, CSPOWER.RO! 💥🎮

Cu recunoștință,
[ @SloCket ] – Fondator CSPOWER.RO

• SloCket pinned and featured this topic

La multi ani CSPOWER! Comunitate cunoscuta in trecut "EnGame" , iar acum este "CSPOWER". Impreuna reusim, chiar daca jocul acesta este in continuu moarte clinica, foarte putini oameni mai se ocupa de asa ceva. -> Priviti partea ce-a mai buna si frumoasa, noi, alaturi de @SloCket si altii , putem sa ne preocupam mai mult pe baza activitatii cat si pe serverele de cs 1.6 si alte moduri (din comunitatea asta) , atat forum, cat si ts3. Vom reusii impreuna dar ne trebuie multa rabdare si munca care , nu dureaza foarte mult, doar ne trebuie implicare.

De asemenea, pentru doritorii de bhop (oldstyle), va  anunt cu nerabdare ca, totodata, server-ul de tip (oldstyle bhop) , addons original si unic de pe EnGame , va avea loc , maine seara de la 17:30 , respectiv 20:00 ca durata de intretinere (asigurandu-ne ca totul va iesii frumos, unic si fara bug-uri)

Va Multumim ca ne sunteti alaturi de noi, 

cu astea fiind spuse, LA MULTI ANI CSPOWER! <3

image.png.b23967f2e414d8665057efce5ae809d5.png

> CS.CSPOWER.RO este in cautare de ADMINI capabili si seriosi 

>> Detinator  CS.CSPOWER.RO

>> Moderator Forum

>> Contact FaceBook https://www.facebook.com/patrick.manea78/

>> Contact STEAM : https://steamcommunity.com/id/moldoveanardeleansauoltean/

image.png.b23967f2e414d8665057efce5ae809d5 (1).png

• Administrator

La mulți ani, CSPower! La cât mai mulți clienți și să rămâneți mereu în top! Să ținem vie acea pasiune și să ne bucurăm împreună de fiecare moment, chiar și noi, cei mai "bătrâni" și nostalgici, care încă simțim fiorul jocurilor de altădată. Să rămânem uniți, să creștem și să ne amintim de vremurile frumoase!

ballin on my enemyes.

#Developer of Nostalgia.CsPower.Ro

#Super-Moderator of CsPower.Ro

560x95.png

• Advanced Moderator
Posted (edited)

Îţi transmit toată dragostea mea draga CSPOWER Romania şi sper să avem energia necesară pentru a continua șirul nebuniilor pe care obișnuim să le facem de atâția ani. Sunt recunoscător pentru că suntem prieteni şi sper să îţi pot răsplăti această bucurie pe care ne-o faci zi de zi !  Felicitări de ziua ta pentru cei 6 anisori  si sper si imi doresc sa facem impreuna cel putin 20 -30 de ani sau mai mult ca si Comunitate !   Si sa nu uit MULTUMIRI multe si SINCERE aprecieri Domnului > @SloCket sa ne traiesti peste 100 de Ani ! 

La Multi Ani intregii Echipe si Comunitate >> CSPOWER Romania << !

tenor.gif

Cu respect si recunostinta : OmuldinumbraRomania !

Edited by OmuldinumbraRomania

giphy.gif 

22-26-22-986_256.gif  overwatch-cspower.png

22-26-22-986_256.gif  OMULDINUMBRAROMANIA  

22-26-22-986_256.gifMEMBRU          07-52-30-897_256.gif  logo2.png

„Felicitări pentru cei 6 ani de succes ai comunității CSPOWER.RO! A fost o călătorie extraordinară și sunt mândru să fac parte din această familie. Mulțumesc pentru tot ce ați construit și pentru toate momentele minunate petrecute împreună. Sunt nerăbdător să văd ce realizări ne așteaptă în continuare! La mai multe victorii și distracție!” 🙂

• Advanced Moderator

La mulți ani, CSPOWER.RO! 🎉🎮

Felicitări pentru acești 6 ani plini de realizări și momente memorabile! Comunitatea a crescut frumos datorită pasiunii și dedicării fiecărui membru. Este impresionant să vedem cum o echipă unită poate construi ceva atât de special.

Mulțumiri speciale lui @SloCket pentru toată munca depusă și pentru că a creat acest loc minunat unde pasionații de Counter-Strike se pot reuni. Suntem mândri să facem parte din această familie!

Privind în viitor, sunt convins că ne așteaptă și mai multe victorii, distracție și amintiri de neuitat. Vom continua să susținem comunitatea și să o facem mai puternică împreună!

Respect și apreciere pentru toți membrii! 💪

5S5XAKT.gif

La mulți ani!! Multă dragoste de la Ernis!

I am the record of your struggles, the evidence of your resistance,
and the reward of your sufferings. I am death, I am eternal rest, I am terror.

DNS: CSGO.CSPOWER.RO
IP: 135.125.214.27:27015

sung-jin-woo-solo-leveling.gif