Founder SloCket Posted March 20 Founder Share Posted March 20 „Dragi membrii ai comunității CSPOWER.RO, În această zi specială, sărbătorim 6 ani de activitate și evoluție. Cu fiecare an, am construit împreună un loc unde pasiunea pentru gaming și spiritul de echipă au fost fundamentale. Fiecare dintre voi a contribuit la succesul nostru, iar pentru asta vă mulțumesc din suflet! În acești 6 ani am avut parte de momente incredibile, de la competiții intense la sesiuni de distracție pură. Am învățat, am crescut și am devenit o familie mare, unită de aceeași dragoste pentru Counter-Strike și nu numai. Mulțumesc tuturor celor care au fost alături de noi pe parcursul acestei călătorii! Fiecare membru a făcut comunitatea mai puternică, iar fără voi, CSPOWER.RO nu ar fi ceea ce este astăzi. Cu fiecare pas, ne-am propus să fim mai buni, să oferim mai multe oportunități și să continuăm să creștem împreună. Privind în urmă, realizăm cât de mult am învățat și cât de multe am contruit împreună. Iar această zi nu este doar despre trecut, ci despre viitor. Avem planuri mari și suntem pregătiți să continuăm să creștem, să ne distrăm și să ne susținem unii pe alții pentru încă mulți ani înainte. Privind înainte, sunt încrezător că vom continua să ne depășim limitele și să creăm noi momente de neuitat. La cât mai multe victorii, distracție și, mai ales, momente în care să rămânem uniți ca o echipă adevărată. La mulți ani, CSPOWER.RO! 💥🎮 Cu recunoștință, [ @SloCket ] – Fondator CSPOWER.RO” warrior_dead, dedey, InDi and 6 others 5 1 3 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
InDi Posted March 20 Share Posted March 20 La multi ani CSPOWER! Comunitate cunoscuta in trecut "EnGame" , iar acum este "CSPOWER". Impreuna reusim, chiar daca jocul acesta este in continuu moarte clinica, foarte putini oameni mai se ocupa de asa ceva. -> Priviti partea ce-a mai buna si frumoasa, noi, alaturi de @SloCket si altii , putem sa ne preocupam mai mult pe baza activitatii cat si pe serverele de cs 1.6 si alte moduri (din comunitatea asta) , atat forum, cat si ts3. Vom reusii impreuna dar ne trebuie multa rabdare si munca care , nu dureaza foarte mult, doar ne trebuie implicare. De asemenea, pentru doritorii de bhop (oldstyle), va anunt cu nerabdare ca, totodata, server-ul de tip (oldstyle bhop) , addons original si unic de pe EnGame , va avea loc , maine seara de la 17:30 , respectiv 20:00 ca durata de intretinere (asigurandu-ne ca totul va iesii frumos, unic si fara bug-uri) Va Multumim ca ne sunteti alaturi de noi, cu astea fiind spuse, LA MULTI ANI CSPOWER! <3 SloCket, IRON MAN, HUSSEN.601 and 1 other 3 1 Quote > CS.CSPOWER.RO este in cautare de ADMINI capabili si seriosi >> Detinator CS.CSPOWER.RO >> Moderator Forum >> Contact FaceBook https://www.facebook.com/patrick.manea78/ >> Contact STEAM : https://steamcommunity.com/id/moldoveanardeleansauoltean/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Administrator ACE Posted March 20 Administrator Share Posted March 20 La mulți ani, CSPower! La cât mai mulți clienți și să rămâneți mereu în top! Să ținem vie acea pasiune și să ne bucurăm împreună de fiecare moment, chiar și noi, cei mai "bătrâni" și nostalgici, care încă simțim fiorul jocurilor de altădată. Să rămânem uniți, să creștem și să ne amintim de vremurile frumoase! HUSSEN.601, OmuldinumbraRomania, InDi and 2 others 3 2 Quote ballin on my enemyes. #Developer of Nostalgia.CsPower.Ro #Super-Moderator of CsPower.Ro Link to comment Share on other sites More sharing options...
Advanced Moderator OmuldinumbraRomania Posted March 20 Advanced Moderator Share Posted March 20 (edited) Îţi transmit toată dragostea mea draga CSPOWER Romania şi sper să avem energia necesară pentru a continua șirul nebuniilor pe care obișnuim să le facem de atâția ani. Sunt recunoscător pentru că suntem prieteni şi sper să îţi pot răsplăti această bucurie pe care ne-o faci zi de zi ! Felicitări de ziua ta pentru cei 6 anisori si sper si imi doresc sa facem impreuna cel putin 20 -30 de ani sau mai mult ca si Comunitate ! Si sa nu uit MULTUMIRI multe si SINCERE aprecieri Domnului > @SloCket sa ne traiesti peste 100 de Ani ! La Multi Ani intregii Echipe si Comunitate >> CSPOWER Romania << ! Cu respect si recunostinta : OmuldinumbraRomania ! Edited March 20 by OmuldinumbraRomania HUSSEN.601, InDi and IRON MAN 1 1 1 Quote OMULDINUMBRAROMANIA MEMBRU Link to comment Share on other sites More sharing options...
AYYAn Posted March 20 Share Posted March 20 „Felicitări pentru cei 6 ani de succes ai comunității CSPOWER.RO! A fost o călătorie extraordinară și sunt mândru să fac parte din această familie. Mulțumesc pentru tot ce ați construit și pentru toate momentele minunate petrecute împreună. Sunt nerăbdător să văd ce realizări ne așteaptă în continuare! La mai multe victorii și distracție!” 🙂 SloCket, InDi, HUSSEN.601 and 2 others 4 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Talent Posted March 20 Share Posted March 20 La multi ani cu mult talent pe viitor . Te pup sloket IRON MAN, SloCket, ---Boby--- and 2 others 3 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
alynut Posted March 20 Share Posted March 20 La multi ani, astept o lada de bere ! 🤘 HUSSEN.601, SloCket, IRON MAN and 1 other 2 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Advanced Moderator HUSSEN.601 Posted March 20 Advanced Moderator Share Posted March 20 La mulți ani, CSPOWER.RO! 🎉🎮 Felicitări pentru acești 6 ani plini de realizări și momente memorabile! Comunitatea a crescut frumos datorită pasiunii și dedicării fiecărui membru. Este impresionant să vedem cum o echipă unită poate construi ceva atât de special. Mulțumiri speciale lui @SloCket pentru toată munca depusă și pentru că a creat acest loc minunat unde pasionații de Counter-Strike se pot reuni. Suntem mândri să facem parte din această familie! Privind în viitor, sunt convins că ne așteaptă și mai multe victorii, distracție și amintiri de neuitat. Vom continua să susținem comunitatea și să o facem mai puternică împreună! Respect și apreciere pentru toți membrii! 💪 OmuldinumbraRomania, AYYAn, IRON MAN and 2 others 2 1 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Syko Posted March 21 Share Posted March 21 La mulți ani acestei minunate comunități care a oferit atâtea servere de joc membrilor ei! SloCket, InDi and OmuldinumbraRomania 2 1 Quote Găzduire premium la cele mai avantajoase prețuri! Liga Hosting Romania Link to comment Share on other sites More sharing options...
-QrS- Posted March 21 Share Posted March 21 La multi ani CSPOWER. o comunitate TOP OmuldinumbraRomania 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kNNz Posted March 21 Share Posted March 21 La multi ani ! 🥳 SloCket 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ernis Posted March 21 Share Posted March 21 La mulți ani!! Multă dragoste de la Ernis! SloCket and OmuldinumbraRomania 2 Quote I am the record of your struggles, the evidence of your resistance, and the reward of your sufferings. I am death, I am eternal rest, I am terror. DNS: CSGO.CSPOWER.RO IP: 135.125.214.27:27015 Link to comment Share on other sites More sharing options...
CyBer[N]eTicK Posted March 22 Share Posted March 22 Laaa Multii Aniii SloCket and OmuldinumbraRomania 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Advanced Moderator 么 Codex Posted March 22 Advanced Moderator Share Posted March 22 La mulți ani CSPOWER !!! SloCket 1 Quote ONYX.CSPOWER.RO este în căutare de ADMINI maturi și capabili ! Deținător ONYX.CSPOWER.RO Advanced Moderator Forum Contact STEAM: https://steamcommunity.com/id/codex_exe/ Contact DISCORD: Codex#8358 Link to comment Share on other sites More sharing options...
warrior_dead Posted March 24 Share Posted March 24 La mulți ani!! Multă dragoste de la warrior dead! SloCket 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Edi. Posted March 24 Share Posted March 24 La multi ani CSPower.Ro ! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts