D E A L E R - Posted November 20, 2022 Share Posted November 20, 2022 Acum 1 oră, ciuciulinho a spus: Nume: ciuciulinho Vârstă: 14 Contact: FanTa.#4921 pe discord Pentru ce funcție dorești să aplici?: Moderator De ce dorești grad pe comunitatea noastră?: Pentru ajutarea comunitati in activitate, posturi utile, etc. Ai mai făcut parte din staff-ul unei comunități?: Nu Cât timp poți aloca zilnic comunității?: Aproape toata ziua Alte detalii: Nu Acceptat ca Super Moderator, bun venit în staff! ciuciulinho 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
royal_alex1919 Posted December 4, 2022 Share Posted December 4, 2022 Nume: Royal Vârstă: 19 Contact: Diss Pentru ce funcție dorești să aplici?: Admin De ce dorești grad pe comunitatea noastră?: Vreau sa va ajut cu cati suntem mai multi cu atat mai bine Ai mai făcut parte din staff-ul unei comunități?: Da Cât timp poți aloca zilnic comunității?: non-stop Alte detalii: va salut Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Founder SloCket Posted December 4, 2022 Author Founder Share Posted December 4, 2022 1 hour ago, royal_alex1919 said: Nume: Royal Vârstă: 19 Contact: Diss Pentru ce funcție dorești să aplici?: Admin De ce dorești grad pe comunitatea noastră?: Vreau sa va ajut cu cati suntem mai multi cu atat mai bine Ai mai făcut parte din staff-ul unei comunități?: Da Cât timp poți aloca zilnic comunității?: non-stop Alte detalii: va salut salutare, campania de aici este pentru forum ... presupun ca vrei admin pe server , cauta categoria serverului pe care doresti admin , si posteaza acolo ... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
D E A L E R - Posted December 25, 2022 Share Posted December 25, 2022 Campanie de recrutare activă în continuare! Căutăm staff pentru următoarele grade: Administrator, Super-Moderator și Moderator. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kennt. Posted December 27, 2022 Share Posted December 27, 2022 Nume:kennt. Vârstă:21 Contact:kennt#0097 Pentru ce funcție dorești să aplici?:Administrator. De ce dorești grad pe comunitatea noastră?:Pentru ca vreau sa ajut comunitatea sa de dezvolte. Ai mai făcut parte din staff-ul unei comunități?:Da. Cât timp poți aloca zilnic comunității?:Mult. Alte detalii:- Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
D E A L E R - Posted December 27, 2022 Share Posted December 27, 2022 Acum 14 ore, kennt. a spus: Nume:kennt. Vârstă:21 Contact:kennt#0097 Pentru ce funcție dorești să aplici?:Administrator. De ce dorești grad pe comunitatea noastră?:Pentru ca vreau sa ajut comunitatea sa de dezvolte. Ai mai făcut parte din staff-ul unei comunități?:Da. Cât timp poți aloca zilnic comunității?:Mult. Alte detalii:- Acceptat ca Administrator în probe. Administratorul în probe nu beneficiază de acces ACP și durează câteva zile pentru a ne convinge dacă meriți sau nu gradul pe deplin. Dacă ești interesat cu Administratorul în probe lasă-mi un PM. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Administrator LoZzO Posted January 19, 2023 Administrator Share Posted January 19, 2023 Campanie de recrutare activă în continuare! Căutăm staff pentru următoarele grade: Administrator, Super-Moderator și Moderator. Quote Administrator General al CsPower.Ro Link to comment Share on other sites More sharing options...
CrimE. Posted February 1, 2023 Share Posted February 1, 2023 Nume: Alex. Vârstă: 22 de ani. Contact: pe forum/ts(Slocket are numarul meu daca e ceva oricum). Pentru ce funcție dorești să aplici?:Sincer, as vrea pentru Administrator. De ce dorești grad pe comunitatea noastră?:Sa ajut, cu ce pot. Ai mai făcut parte din staff-ul unei comunități?:Da, cam pe toate comunitatile lui Slocket si aici vorbesc de ceva ani(cu anumite pauze). Cât timp poți aloca zilnic comunității?:Avand in vedere ca pot sta si de pe telefon + ca am mult timp liber, destul de mult. Alte detalii: Astept decizia. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Administrator LoZzO Posted February 3, 2023 Administrator Share Posted February 3, 2023 On 2/2/2023 at 12:59 AM, CrimE. said: Nume: Alex. Vârstă: 22 de ani. Contact: pe forum/ts(Slocket are numarul meu daca e ceva oricum). Pentru ce funcție dorești să aplici?:Sincer, as vrea pentru Administrator. De ce dorești grad pe comunitatea noastră?:Sa ajut, cu ce pot. Ai mai făcut parte din staff-ul unei comunități?:Da, cam pe toate comunitatile lui Slocket si aici vorbesc de ceva ani(cu anumite pauze). Cât timp poți aloca zilnic comunității?:Avand in vedere ca pot sta si de pe telefon + ca am mult timp liber, destul de mult. Alte detalii: Astept decizia. Salut. Esti acceptat in teste deocamdata, adica vei avea acces pe forum, dar in ACP va reveni unul dintre fondatori cu decizia finala in cateva zile, raportandu-ne la activitatea ta. Quote Administrator General al CsPower.Ro Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pika Posted February 6, 2023 Share Posted February 6, 2023 Nume: Alex. Vârstă: 27. Contact: PM. Pentru ce funcție dorești să aplici?: Ca orice român respectat , funcția de Administrator. De ce dorești grad pe comunitatea noastră?: Doresc să mă implic pentru dezvoltarea comunității. Ai mai făcut parte din staff-ul unei comunități?: da 9 ani . Cât timp poți aloca zilnic comunității?: Nu există un timp anume , totul depinde de zilele mele libere. Alte detalii: Vă salut. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
D E A L E R - Posted February 7, 2023 Share Posted February 7, 2023 Acum 22 ore, Pika a spus: Nume: Alex. Vârstă: 27. Contact: PM. Pentru ce funcție dorești să aplici?: Ca orice român respectat , funcția de Administrator. De ce dorești grad pe comunitatea noastră?: Doresc să mă implic pentru dezvoltarea comunității. Ai mai făcut parte din staff-ul unei comunități?: da 9 ani . Cât timp poți aloca zilnic comunității?: Nu există un timp anume , totul depinde de zilele mele libere. Alte detalii: Vă salut. Dacă vrei Super Moderator de început îmi dai un PM. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
CNY Posted February 8, 2023 Share Posted February 8, 2023 On 5/20/2022 at 9:37 PM, Ian. said: Nume: CNY Vârstă: 25 Contact: PM. Pentru ce funcție dorești să aplici?: Ca orice român respectat , funcția de Super-Moderator. De ce dorești grad pe comunitatea noastră?: Doresc să mă implic pentru dezvoltarea comunității. Ai mai făcut parte din staff-ul unei comunități?: Bineînțeles. Cât timp poți aloca zilnic comunității?: Nu există un timp anume , totul depinde de zilele mele libere. Alte detalii: Vă salut. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
D E A L E R - Posted February 8, 2023 Share Posted February 8, 2023 2 hours ago, CNY said: Nu ești în stare nici măcar să completezi singur o cerere? UPDATED by LoZzO: ai interzis la cerere de staff pe 3 luni de acum incolo. RăzvanM. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Robique Posted February 12, 2023 Share Posted February 12, 2023 On 5/20/2022 at 7:50 PM, D E A L E R - said: Nume: Robique, Vârstă:16 Contact:discord (O B 1 †#1612) Pentru ce funcție dorești să aplici?:moderator De ce dorești grad pe comunitatea noastră?: Salut . Eu doresc acest grad pe comunitatea voastra pentru ca sunt un om intelegator si rabdator pentru a gestiona un astfel de grad , a ma axa mai mult pe acest server si plus de atat l am gasit nou si chiar am dorinta de a ma juca pe el alaturi de toti ceilalti admini + joc cs 1.6 de cand eram mic si imi plake si pana acum. Ai mai făcut parte din staff-ul unei comunități?:da Cât timp poți aloca zilnic comunității?:2-3 ore in timpul saptamanii si 3-4 ore in weekend Alte detalii: alte detalii sper sa fiu acceptat si sa ma bucur de grad Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
D E A L E R - Posted February 14, 2023 Share Posted February 14, 2023 Tu vrei grad pe un server de 1.6 nu pe forum. RăzvanM. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sensei12 Posted February 20, 2023 Share Posted February 20, 2023 Nume: Sensei Vârstă: 31 Contact: whatsapp Pentru ce funcție dorești să aplici?: Administrator De ce dorești grad pe comunitatea noastră?: Pentru ca nu sunt destui admini pe server pe timpul zilei Ai mai făcut parte din staff-ul unei comunități?: da Cât timp poți aloca zilnic comunității?: in timpul saptamanii nu imi permite programul prea mult dar in weekend pot mai mult. Alte detalii: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
BeeNoXz Posted February 20, 2023 Share Posted February 20, 2023 2 hours ago, Sensei12 said: Nume: Sensei Vârstă: 31 Contact: whatsapp Pentru ce funcție dorești să aplici?: Administrator De ce dorești grad pe comunitatea noastră?: Pentru ca nu sunt destui admini pe server pe timpul zilei Ai mai făcut parte din staff-ul unei comunități?: da Cât timp poți aloca zilnic comunității?: in timpul saptamanii nu imi permite programul prea mult dar in weekend pot mai mult. Alte detalii: Aici e pentru staff-ul comunitatii CSPOWER. Tu vrei ADMIN pe VRANCEA! Am vazut ca ai remediat problema si ai fost acceptat. Bafta! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
HUSSEN.601 Posted March 1, 2023 Share Posted March 1, 2023 Nume:HUSSEN.601 Vârstă:32 Contact:Facebook Pentru ce funcție dorești să aplici?: Moderator De ce dorești grad pe comunitatea noastră?: Vreau sa fac parte din forum Ai mai făcut parte din staff-ul unei comunități?: Nu Cât timp poți aloca zilnic comunității?: 8 ore până la 13 ore Alte detalii: Mulțumesc BeeNoXz 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Administrator LoZzO Posted March 2, 2023 Administrator Share Posted March 2, 2023 11 hours ago, HUSSEN.601 said: Nume:HUSSEN.601 Vârstă:32 Contact:Facebook Pentru ce funcție dorești să aplici?: Moderator De ce dorești grad pe comunitatea noastră?: Vreau sa fac parte din forum Ai mai făcut parte din staff-ul unei comunități?: Nu Cât timp poți aloca zilnic comunității?: 8 ore până la 13 ore Alte detalii: Mulțumesc Lasa-mi mesaj in privat pe ce sectiune vrei sa moderezi Acceptat. HUSSEN.601 1 Quote Administrator General al CsPower.Ro Link to comment Share on other sites More sharing options...
D E A L E R - Posted March 12, 2023 Share Posted March 12, 2023 Campanie activă în continuare! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
^DMG^ S3RG!U Posted March 13, 2023 Share Posted March 13, 2023 Nume: Sergiu Vârstă:27 ani Contact:PM Pentru ce funcție dorești să aplici?:Administrator De ce dorești grad pe comunitatea noastră?:sa dezvoltam Ai mai făcut parte din staff-ul unei comunități?:bineinteles Cât timp poți aloca zilnic comunității?:3/4 ore zilnic Alte detalii:stiu comunitatea de foarte mult, doresc sa fac parte din staff, si am experienta!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Administrator LoZzO Posted March 14, 2023 Administrator Share Posted March 14, 2023 On 3/13/2023 at 2:05 PM, ^DMG^ S3RG!U said: Nume: Sergiu Vârstă:27 ani Contact:PM Pentru ce funcție dorești să aplici?:Administrator De ce dorești grad pe comunitatea noastră?:sa dezvoltam Ai mai făcut parte din staff-ul unei comunități?:bineinteles Cât timp poți aloca zilnic comunității?:3/4 ore zilnic Alte detalii:stiu comunitatea de foarte mult, doresc sa fac parte din staff, si am experienta!! Nu esti eligibil pentru functia de Administrator (pentru detalii vorbeste cu @SloCket). Daca doresti sa primesti Super-Moderator, esti binevenit (imi lasi mesaj in privat). Quote Administrator General al CsPower.Ro Link to comment Share on other sites More sharing options...
qTheEnd Posted March 21, 2023 Share Posted March 21, 2023 On 5/20/2022 at 6:50 PM, D E A L E R - said: Salutare și bine v-am regăsit. După cum se poate vedea cu ochiul liber activitatea comunității noastre a scăzut considerabil, iar numărul persoanelor din staff de asemenea. Așadar, ne-am decis să deschidem o nouă campanie de recrutare unde toate persoanele interesate pot aplica pentru gradele Administrator, Super-Moderator și Moderator. Deși gradele se oferă gratuit, avem un set de cerințe, nu multe, ci puține, dar clare: vârsta minimă pentru a intra în staff este de 16 ani; timp zilnic cel puțin o oră acordat comunității; participarea la ședințele organizate de către administrație; minim 25 de post-uri pentru a evita inactivitatea dupa primirea gradului. ⚠️ Nu contează vechimea și numărul de posturi în momentul aplicării. Activitatea este obligatorie după ce ați primit gradul. Model de aplicație: Nume:qTheEnd (Raul) Vârstă:Spre 22 Contact:raulboy8#3198 Discord sau PM Pentru ce funcție dorești să aplici?: Super-Moderator (Admin) De ce dorești grad pe comunitatea noastră?:Vreau sa ajut in comunitate Ai mai făcut parte din staff-ul unei comunități?:Da, acum vreo 2 ani buni Cât timp poți aloca zilnic comunității?:Depinde de timpul meu liber (lucrez, si am si scoala... ) Alte detalii:Respecta si vei fii RESPECTAT. ⚠️ Nu are rost să ne lungim, cine dorește să intre în staff-ul comunității și să ne ajute la dezvoltarea acesteia este liber să o facă printr-o aplicație în acest topic! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Administrator LoZzO Posted March 23, 2023 Administrator Share Posted March 23, 2023 On 3/21/2023 at 11:08 PM, qTheEnd said: Apuca-te de postat, sa vad ca ai activitate.... apoi revenim asupra cererii tale. Quote Administrator General al CsPower.Ro Link to comment Share on other sites More sharing options...
kNw Posted April 2, 2023 Share Posted April 2, 2023 Nume:kNw Vârstă:21 Contact:PM Pentru ce funcție dorești să aplici?:super-moderator De ce dorești grad pe comunitatea noastră?:Sa Ai mai făcut parte din staff-ul unei comunități?:Să ajut cu ce pot comunitatea Cât timp poți aloca zilnic comunității?: Alte detalii:1-2h Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts