Jump to content
Teamspeak
XPNET România
Cyberdesign test

Sorie

Girls
 • Content Count

  8
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

Sorie last won the day on September 2

Sorie had the most liked content!

1 Follower

About Sorie

Recent Profile Visitors

55 profile views
 1. Mda, my bad, nu am stiut de chestia asta....
 2. Șpidi Dar nu-mi pot incalca principiul de a accepta un admin cu VAC ban, sowwrry....go sort - contra
 3. SS-urile sunt doar ca sa evidentieze, aici, pe forum, anumite faze. Vizioneaza Overwatchul (daca stii cum) ca deja aberezi. Ai tras cand erau oameni, prin 3-4 pereti si nu ai tras cand nu mai erau adversari - fara sa faci peek sau sa verifici. Ai tras, vezi ambele SS-uri puse de mine mai sus, fara sa ai contact direct cu adversarul. Aveai tinta pe el prin 3 obstacole (usa, perete, zid) si ai tras de multe ori astfel, deci nu e o concidenta (in balcony de cateva ori, pit si short pe boiler). P.S. Tu stii ce e ala prefire? Ca se pare ca nu, domnule pro player cu 4-10 scor & 0,4 K/D ratio Eu am impresia ca deja ne trollezi, rog sa se concluzioneze cat mai rapid cererea asta. Nu va mai chinuiti cu explicatii, ii dam apa la moara. Verdictul este clar.
 4. Sorie

  Cerere Slot

  Poftim: STEAM_0:0:104574691
 5. Deci de aia ne ameninti cu 'warn' pe forum? Pentru ca nu ti-am analizat cererea de acces? BTW, link Gametracker: https://www.gametracker.com/server_info/89.40.105.241:27015/ Huh? Iti recomand sa fii activ pe server (connect GO.CsPower.RO), sa te cunoasca si restul Staff-ului, sa iti vedem comportamentul, interactiunile, reactiile, etc. pentru a avea cu ce sa ne formam o parere. Enjoy!
 6. Prin ce smoke? Tu tragi prin trei pereti, o casa si o podea. Suntem admini pe serverul acesta, asta e datoria si expertiza noastra, spre deosebire de tine, care esti un jucator toxic si codat si pe deasupra, un copil prost crescut. Faza aia este inregistrata pe OW si se aude clar (in runda 19) cum le binecuvantezi si mortii si viii. Orice "assist" in afara jocului default este considerat "cheat" si va fi sanctionat ca atare. Asadar. foloseste-ti 'capul ala mare' la CS 1.6. Mai degraba te-as ruga sa moderezi posturile celor care nu fac parte din Staff-ul serverului de GO, decat sa ne ameninti pe noi. Multumim.
 7. Se conecteaza in runda 10 la tero....insa din runda 21 devine interesant. Cred ca s-a suparat dupa ce a primit mute pentru ca i-a luat tot arborele genealogic la puricat unui alt jucator care doar a ras in microfon. Runda 21 pe banana - spam cu tinta exact pe 2 teroristi prin smoke, zid si lemne. 10 secunde mai tarziu nu mai spamezi banana, pentru ca stii ca nu mai ai adversari acolo. Runda 23 e apa la moara - e super evident cum ii urmaresti si ii astepti cu tinta prin pereti si chiar cu prefire pe unii adversari de la distanta, imposibil sa ii fi vazut/auzit. Runda 24 - te duci tinta pe adversarul ce era in a doua casa pe second mid si iesi cu prefire pe el dupa ce il urmaresti, desigur, prin perete. Numai pentru comportamentul tau toxic si limbajul tau de mahala meritai sanctionat, dar si asa merge CONTRA UNBAN - wallhack
 8. Sorie

  Comenzi admini

  Comenzi rapide in chat: u@ - admin chat y@ - chatul public !admin - deschide panoul/meniul de admin unde gasiti comenzi utile) !lastmaps - arata ultimele 10 harti jucate comanda @me - executa o comanda pe voi insiva comanda @aim - executa o comanda pe jucatorul pe care sunteti spectator (folositor cand doriti sa executati o comanda pe un jucator cu simboluri in nickname) Comenzi in consola: status - afiseaza lista cu jucatorii de pe server, steam ID-uri, user ID-uri, etc. sm_inv - va face invizibil, putand sa stati spectator peste intreaga harta. Apasati M si alegeti echipa Spectator pentru a putea urmari jucatorii. Pentru dezactivare, sm_inv din nou. sm_last - arata ultimii jucatori ce s-au deconectat de pe server (nickname, steam ID & IP) sm_votemap harta1 harta2 harta3 - da vot cu hartile, setand automat urmatoarea harta in urma votului spec_player id - va muta spectator pe un jucator (folositor in cazut celor cu hieroglife in nume; exemplu: spec_player 26) x - pentru a activa/dezactiva xray (esp) Demo-uri / Overwatch Pentru a inregistra un demo: in consola record "nume" si apoi stop - va termina de inregistrat la final de runda. Se va salva un fisier nume.dem in steamapps/common/Counter-Strike Global Offensive/csgo sau Steam library - right click CSGO - Properties - Local Files - Browse Local Files - Folder csgo Pentru a viziona un demo - Pagina de Overwatch: http://go.cspower.ro/overwatch Dupa ce descarcati demo-ul cu harta respectiva, copiati fisierul in steamapps/common/Counter-Strike Global Offensive/csgo sau Steam library - right click CSGO - Properties - Local Files - Browse Local Files - Folder csgo Shift+F2 sau demoui in consola - vi se deschide un player video - click Load - selectati fisierul dorit. Sau scrieti in consola playdemo nume (numele intreg si exact al fisierului) Info util in timpul vizionarii: Shift+F2 pentru a deschide/inchide meniul de vizionare (puteti folosi < Round > pentru runda anterioara sau urmatoare, viteza de vizionare 1/4x sau 1/2x pt slowmotion si 2x sau 4x pentru fast forward) x - pentru a activa/dezactiva xray (esp); G - pentru a ascunde Hud-ul lateral; sv_showimpacts 1 - arata traiectoria si impactul gloantelor Link Gametracker: https://www.gametracker.com/server_info/89.40.105.241:27015/
×
×
 • Create New...