Jump to contentSearch In
 • More options...
Find results that contain...
Find results in...

Myshu

Members
 • Content Count

  308
 • Donations

  0.00 Eur 
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  8
 • CSPOWER Points

  2,155 [ Donate ]

Myshu last won the day on April 15

Myshu had the most liked content!

About Myshu

 • Rank
  Detinator •ZM•
 • Birthday 05/19/1994

Personal Information

 • Age:
  25

Recent Profile Visitors

1,385 profile views
 1. Myshu

  VIP Event

  From now until 31.04.202 VIP can be bought ingame for 1 ammo pack. 1 ammo pack= 14 days vip. can be bought 1 time pro 14 days Incepand de acum vip-ul v-a putea fi cumparat pana pe data de 31.04.2020 cu 1 ammo pack. 1 ammo pacj = 14 zile vip. poate fi cumparat odata la 14 zile.
 2. YWNA 💕

  1. Show previous comments  2 more
  2. Hooden

   Hooden

   Cine radea ma de tine?:)))) Nu zisesem nimic.(acm serios)

  3. firdavsjon01S

   firdavsjon01S

   myshu me SKIFF

   Sunt singura persoană din Tadjikistan care joacă de aproape 10 luni acum am experiență amxmodx dacă mă ajutați voi deveni admin
  4. firdavsjon01S

   firdavsjon01S

   Traduc toate acestea în Google, știi, mi-e greu să vorbesc
 3. Ce ti-am zis pe chat ? Ca i-ai cerut wargod la un aim evident? De ce tot se cere wargod pentru orice prostie, cand totul dura 10 secunde de "spectate". Iar cat despre gag-ul cu motiv "u@", ce motiv e ala, am anuntat un codat pe chat normal sau am facut spam pe u@?
 4. Nume: Myshu Numele adminului reclamat : antrenorul Data si ora : 11/12.04.2020 Motiv reclamatie : Gag pentru? Si limbaj jignitor ca admin serios? https://imgur.com/a/IiD5K2g Scuza-ma ca te intreb dar ce trebuia sa zic pe u@? Faptul ca ceri wg la unul cu aim clar inloc sa te uiti pe el 10 secunde? Asta sa te poti juca linistit inloc sa asiguri buna functionare a jocului si o dezvoltare buna a gameplay-ului? Si ma rog de ce "taci dracu" pentru ca ti-am zis ca nu intru teamspeak? Pentru tine sa intru? De ce? Cine esti? Cine te crezi? Si pe langa astea, cei cu abuzul ala de comenzi amx_t amx_ct, te tot muti mereu la echipa care castiga chiar daca saracul autobalance incearca sa-si faca si el treaba, cum se vrea un joc echilibrat cu asa abuzuri de comanda? Domnu admin din cate stiu atunci cand esti admin prioritatea ta este buna functionare a serverului nu?
 5. Lista harti updatata.
 6. Myshu

  Concurs Top15

  Din data de 1 Aprilie si pana pe 31 Aprilie v-a avea loc concursul Top15. Primii trei jucatori vor fi premiati. Pentru a va afla in top15 trebuie sa faceti cat mai multe omoruri cu arma. Locul 1 in top15 - VIP permanent. Locul 2 in top15 - VIP 2 luni. Locul 3 in top15 - VIP 1 luna. Spor la joc. Top-ul actual se v-a reseta la finalul lunii.
 7. You're a King for that person who loves you, for the others you can be the Devil.

 8. Myshu

  Update ZM.CSPOWER.RO

  Server Update: Clasele Sniper si Survivor au primit un skin al lor. Modelul armelor de la Sniper si Survivor au fost schimbate. Jucatorii au primit si ei doua modele random.
 9. Hi. I was last night on server when you was banned and i told you the link is automatically copied but you didn't do the scan with wargod. This website has "search" and i used your name or your steam id and guess what, you didn't do the scan. But you was arrogant on chat, you should do the test not to act like a 10 year kid on server chat. Until now the admin is right..
 10. ★Nick CS: Myshu ★Varsta:25 ★Steam_id (DOAR CEI STEAM ON poti afla cu comanda STATUS in consola atunci cand esti pe server) STEAM_0:1:104956773 ★Ai citit regulamentul? : Da ★Poti intra TeamSpeak3?: Da ★Link GameTracker CLICK aici(scrieti NICK acolo): https://www.gametracker.com/player/Myshu/5.254.86.237:27015/ Da, stiu nu am orele, inainte le aveam ca am facut cerere de tag..dar cred ca sau resetat..
 11. Salut. Pentru ca timpul meu este foarte limitat in ultimul timp.datorita serviciului am decis ca @Remus20 @SeaL @ZeroKage sa fie promovati la gradul de manager. Acestia se vor ocupa de: Cereri admin Cereri slot Cereri tag Reclamatii jucatori/admini Cereri unban. Supravegherea adminilor si a serverului. Si multe altele. De donatii ma voi ocupa doar eu pentru ca doresc ca fiecare banur strans sa fie bagat tot in server.
 12. Myshu

  Update ZM.CSPOWER.RO

  Clasa tank a fost modificata. Mai exact skillul pe care multi il gaseau enervant a fost schimbat cu unu putin mai enervant insa a fost adaugat si item anti clasa tank. Ip-ul serverului a fost schimbat cu unul international pentru a permite mai multor jucatori sa se conecteze. Grenada de infectare nu mai functioneaza pe ultimul om in viata.
 13. Topic Closed. Cerere acceptata.

Theme Made by Cyber Designs

CSPOWER V2.10 BETA

×
×
 • Create New...