Jump to content

SERVERELE COMUNITATII

Myshu

Supervisors
 • Content Count

  211
 • Donations

  0.00 Eur 
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  6
 • CSPOWER Points

  1,060 [ Donate ]

Myshu last won the day on February 4

Myshu had the most liked content!

5 Followers

About Myshu

 • Rank
  Detinator •ZM•
 • Birthday 05/19/1994

Personal Information

 • Age:
  25

Recent Profile Visitors

404 profile views
 1. Admin Sanctionat: Enemey- Destroy Sanctiune: -1 si 7 zile suspend Motiv: comportament inacdevat, abuz de moduri si cearta cu alt admin. Admin Sanctionat: Andrei19 Sanctiune: -1 si suspend 7 zile. Motiv: Cearta cu alt admin.
 2. Apple: "hold my beer"

  Samsung: "sure, but can you hold my galaxy?"

 3. Au fost scoate 2 iteme - M4a1 upgraded si ak47 beast. Au fost adaugate 4 extra iteme din care unu doar pentru vip-uri disponibil in /vm, insa aceste iteme nu au un DMG foarte crescut, au un dmg putin marit fata de cele normale. Barlog 9 Plasma gun SF Gun Ethernal - VIP Only. In fiecare zi intre orele 21:00 si 10:00 dimineata v-a fi activ Happy hour pe server, x2 ammo. Se vor mai adauga pe parcurs.
 4. a fost scoasa, o sa pun din nou harta dupa ce rezolv cu erorile ei.
 5. O sa rezolv problema cu harta, probabil da crash de la wad-uri nu?
 6. Myshu

  Update ZM.CSPOWER.RO

  Aspectul pluginului Countdown a fost modificat pentru a avea un aspect mai frumos. Au fost puse skinurile vechi, pentru ca sunt mai bine optimizate. Atunci cand cineva moare se va genera o animatie. Tag-urile adminilor au fost scoase, acum se pot face cereri de Tag-uri personalizate aici: https://www.cspower.ro/index.php?/forums/forum/1250-cereri-tag/
 7. ★Nick CS: Myshu ★Varsta: 25 ★Tag dorit: YNWA ★Profil Steam: (daca ai?) 13537 STEAM_0:1:104956773 ★Ai citit regulamentul? : Da ★Poti intra TeamSpeak3?: Da ★Link GameTracker CLICK aici(scrieti NICK acolo): https://www.gametracker.com/player/Myshu/5.254.86.237:27015/
 8. Myshu

  Update ZM.CSPOWER.RO

  Pluginul pentru inregistrare a fost scos, genera mesaje in chat prea des si in mare parte era inutil. Cine doreste sa aibe numele protejat poate sa faca o cerere de slot. Comanda /deposit sau deposit a fost scoata, ammo pack-urile se salveaza automat atunci cand iesi de pe server sau se schimba harta. Si in plus comanda deposit buga folosirea /withdraw din a 3 a runda, daca dadeai deposit 1 sau all puteai sa scoti ammo in prima runda, si asa apareau jetpack-urile in prima runda. Comanda withdraw poate fi folosita doar din a 3 a runda doar ca nu mai aparea mesajul "You can use it only from round 3" doar pentru a curata putin chat-ul.
 9. Romana Model: Nume: Grad: Motiv English Model: Name: Rank: Reason:
 10. Romana Pentru a putea face o cerere de invoire, trebuie sa aveti o vechime de minim 7 zile ca admin pe server. Intr-o luna nu se poate face decat o singura cerere de invoire. Model Nume: Grad: Perioada: Motiv: English You need to have 7 days as admin before you can create a request for Absence. In one month is allowed to create just one request. Model Name: Rank: Period: Reason:
 11. Salut. Pe viitor atentie la dublu post.
 12. Aceste evenimente au fost adauga pentru a imbunatatii jocul, noi consideram ca sunt destul de distractive, mai ales ca jucatorii pot castiga ammo pe seama lor, evenimentele necesira rabdare, atentie si lucru in echipa. In fiecare weekend acesti puternici monstrii ne vor ameninta cu exterminarea. 1. Light Zombie. Este unul dintre cei mai usori de omorat datorita faptului ca are doar 700.000 HP. Se face ammo cand se trage in el dar si atunci cand moare. Jucatorul care omoara acest sef primeste 500 ammo. Dispunde de skill-uri pentru a distruge "omenirea" Harta proprie. 2. Alien. Este al doilea sef ca si dificultate avand un total de 1.000.000 HP Se face ammo cand se trage in el dar si atunci cand moare. Jucatorul care omoara acest sef primeste 750 ammo. Dispunde de skill-uri pentru a distruge "omenirea" Harta proprie. 3. Kraken Este unul dintre cei duri, greu de omorat pentru ca dispunde de 1.500.000 HP. Se face ammo tragand in el, insa acesta are anumite locuri unde se pot trage. Dispunde de mai multe runde pana la finalul modului. Skill-urile lui sunt puternice. Necesita o strategie buna pentru a fi infrant pentru ca are sunt putine locuri in care primeste DMG. Harta proprie. 4. Frozen Este cel mai greu de omorat, dupa Kraken. Dispunde de 2.000.000 HP. Skill-urile lui sunt puternice si menite sa ne distruga. Harta prorpie. In timpul evenimentelor jucatorii vor primii +500 hp si Respawn.
 13. Myshu

  Update ZM.CSPOWER.RO

  Ammo se salveaza automat in banca. Acest lucru a fost adaugat pentru ca foarte multi uitau sa salveze ammo atunci cand serverul schimba harta. +
 14. Ti am dat 

   

   

×
×
 • Create New...