Jump to content

Halloween it's Coming !

Trick Or Treat!

Give Me Some Candy!


NazXWolk

Ex - Staff
 • Content Count

  53
 • Joined

 • Last visited

About NazXWolk

Ex - Staff
 • Rank
  Moderator Gaming
 • Birthday 03/10/1988

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Nume: NazxWolk Vârstă: 24 De ce dorești să aplici pentru acest grad?: sa ajuta communitate , dega am grad pe acest forum Ce secțiune dorești spre moderare?: GENERAL CATEGORY Ce îmbunătățiri poți aduce secțiunii moderate?:Ajuta si Adăugări la subiecte Explică activitatea ta pe forum și secțiune din ultima vreme: am fost activ in sectuina gaming. Ești conștient că vei fi pus într-o perioadă de probă, iar dacă nu te vei descurca riști să fii suspendat?: DA Ești conștient că poți fi suspendat din funcție la prima abatere de la regulament?: DA Alte precizări:- Poți intra pe teamspeak la ședințe ?: NU POT
 2. bun venit pe CSPOWER !
 3. I didn't know ,did it before
 4. Nickname: NazXWolk Your name: wolk Age:23 Occupation:btr Interests:gaming A little description (3 row):Modest și respectuos si prietenesc. Where did you hear about us?:fb Give a note to the community (at first sight): 10/10 nu bass Picture with you:

DESPRE NOI

Suntem o comunitate cu domeniul CSPOWER din 2019 dar cu o echipa Administrativa formată în 2014. Scopul nostru este să va reauducem plăcerea de a va distra și de a întemeia noi prietenii alaturi de noi ! Devin-o POWER !

DESCHIDE-TI PROPRIUL SERVER FREE

Echipa noastra de parteneriat QualTech Solutions ofera spre administrare servere de inalta calitate in schimbul unor conditii ! Intra sa vezi !

CLICK AICI!
×
×
 • Create New...

Happy Halloween !

Boo Trick Or Treat!

Give Me Some Candy!