Jump to content

Myshu

Ex - Staff
 • Content Count

  307
 • Donations

  0.00 Eur 
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  8
 • CSPOWER Points

  2,105 [ Donate ]

Everything posted by Myshu

 1. Myshu

  VIP Event

  From now until 31.04.202 VIP can be bought ingame for 1 ammo pack. 1 ammo pack= 14 days vip. can be bought 1 time pro 14 days Incepand de acum vip-ul v-a putea fi cumparat pana pe data de 31.04.2020 cu 1 ammo pack. 1 ammo pacj = 14 zile vip. poate fi cumparat odata la 14 zile.
 2. YWNA 💕

  1. Show previous comments  2 more
  2. Hooden

   Hooden

   Cine radea ma de tine?:)))) Nu zisesem nimic.(acm serios)

  3. firdavsjon01S

   firdavsjon01S

   myshu me SKIFF

   Sunt singura persoană din Tadjikistan care joacă de aproape 10 luni acum am experiență amxmodx dacă mă ajutați voi deveni admin
  4. firdavsjon01S

   firdavsjon01S

   Traduc toate acestea în Google, știi, mi-e greu să vorbesc
 3. Ce ti-am zis pe chat ? Ca i-ai cerut wargod la un aim evident? De ce tot se cere wargod pentru orice prostie, cand totul dura 10 secunde de "spectate". Iar cat despre gag-ul cu motiv "u@", ce motiv e ala, am anuntat un codat pe chat normal sau am facut spam pe u@?
 4. Nume: Myshu Numele adminului reclamat : antrenorul Data si ora : 11/12.04.2020 Motiv reclamatie : Gag pentru? Si limbaj jignitor ca admin serios? https://imgur.com/a/IiD5K2g Scuza-ma ca te intreb dar ce trebuia sa zic pe u@? Faptul ca ceri wg la unul cu aim clar inloc sa te uiti pe el 10 secunde? Asta sa te poti juca linistit inloc sa asiguri buna functionare a jocului si o dezvoltare buna a gameplay-ului? Si ma rog de ce "taci dracu" pentru ca ti-am zis ca nu intru teamspeak? Pentru tine sa intru? De ce? Cine esti? Cine te crezi? Si pe langa astea, cei cu abuzul ala de comenzi amx_t amx_ct, te tot muti mereu la echipa care castiga chiar daca saracul autobalance incearca sa-si faca si el treaba, cum se vrea un joc echilibrat cu asa abuzuri de comanda? Domnu admin din cate stiu atunci cand esti admin prioritatea ta este buna functionare a serverului nu?
 5. Lista harti updatata.
 6. Myshu

  Concurs Top15

  Din data de 1 Aprilie si pana pe 31 Aprilie v-a avea loc concursul Top15. Primii trei jucatori vor fi premiati. Pentru a va afla in top15 trebuie sa faceti cat mai multe omoruri cu arma. Locul 1 in top15 - VIP permanent. Locul 2 in top15 - VIP 2 luni. Locul 3 in top15 - VIP 1 luna. Spor la joc. Top-ul actual se v-a reseta la finalul lunii.
 7. You're a King for that person who loves you, for the others you can be the Devil.

 8. Myshu

  Update ZM.CSPOWER.RO

  Server Update: Clasele Sniper si Survivor au primit un skin al lor. Modelul armelor de la Sniper si Survivor au fost schimbate. Jucatorii au primit si ei doua modele random.
 9. Hi. I was last night on server when you was banned and i told you the link is automatically copied but you didn't do the scan with wargod. This website has "search" and i used your name or your steam id and guess what, you didn't do the scan. But you was arrogant on chat, you should do the test not to act like a 10 year kid on server chat. Until now the admin is right..
 10. ★Nick CS: Myshu ★Varsta:25 ★Steam_id (DOAR CEI STEAM ON poti afla cu comanda STATUS in consola atunci cand esti pe server) STEAM_0:1:104956773 ★Ai citit regulamentul? : Da ★Poti intra TeamSpeak3?: Da ★Link GameTracker CLICK aici(scrieti NICK acolo): https://www.gametracker.com/player/Myshu/5.254.86.237:27015/ Da, stiu nu am orele, inainte le aveam ca am facut cerere de tag..dar cred ca sau resetat..
 11. Salut. Pentru ca timpul meu este foarte limitat in ultimul timp.datorita serviciului am decis ca @Remus20 @SeaL @ZeroKage sa fie promovati la gradul de manager. Acestia se vor ocupa de: Cereri admin Cereri slot Cereri tag Reclamatii jucatori/admini Cereri unban. Supravegherea adminilor si a serverului. Si multe altele. De donatii ma voi ocupa doar eu pentru ca doresc ca fiecare banur strans sa fie bagat tot in server.
 12. Myshu

  Update ZM.CSPOWER.RO

  Clasa tank a fost modificata. Mai exact skillul pe care multi il gaseau enervant a fost schimbat cu unu putin mai enervant insa a fost adaugat si item anti clasa tank. Ip-ul serverului a fost schimbat cu unul international pentru a permite mai multor jucatori sa se conecteze. Grenada de infectare nu mai functioneaza pe ultimul om in viata.
 13. Topic Closed. Cerere acceptata.
 14. Salut. Dupa cum spune si titlul acestui topic, ip-ul serverului v-a fi schimbat. Voi schimba ip-ul actual cu un ip international. Acest lucru v-a permite mai multor jucatori de a intra pe server. Ip-up v-a fi schimbat in urmatoarele 1-2 zile. Pentru 2-3 zile nu vor fi boost-uri, serverul v-a fi boostat dupa ce v-a fi pus la punct. Dns-ul v-a ramane acelas.
 15. Salut. Contul de pe forum nu poate fi sters, nu incurca cu nimic daca ramane ca si cont creat. Cerere acceptata. T/C
 16. Admin Sanctionat: Enemey- Destroy Sanctiune: -1 si 7 zile suspend Motiv: comportament inacdevat, abuz de moduri si cearta cu alt admin. Admin Sanctionat: Andrei19 Sanctiune: -1 si suspend 7 zile. Motiv: Cearta cu alt admin.
 17. Apple: "hold my beer"

  Samsung: "sure, but can you hold my galaxy?"

 18. Myshu

  Update ZM.CSPOWER.RO

  Au fost scoate 2 iteme - M4a1 upgraded si ak47 beast. Au fost adaugate 4 extra iteme din care unu doar pentru vip-uri disponibil in /vm, insa aceste iteme nu au un DMG foarte crescut, au un dmg putin marit fata de cele normale. Barlog 9 Plasma gun SF Gun Ethernal - VIP Only. In fiecare zi intre orele 21:00 si 10:00 dimineata v-a fi activ Happy hour pe server, x2 ammo. Se vor mai adauga pe parcurs.
 19. a fost scoasa, o sa pun din nou harta dupa ce rezolv cu erorile ei.
 20. O sa rezolv problema cu harta, probabil da crash de la wad-uri nu?
 21. Myshu

  Update ZM.CSPOWER.RO

  Aspectul pluginului Countdown a fost modificat pentru a avea un aspect mai frumos. Au fost puse skinurile vechi, pentru ca sunt mai bine optimizate. Atunci cand cineva moare se va genera o animatie. Tag-urile adminilor au fost scoase, acum se pot face cereri de Tag-uri personalizate aici: https://www.cspower.ro/index.php?/forums/forum/1250-cereri-tag/
 22. ★Nick CS: Myshu ★Varsta: 25 ★Tag dorit: YNWA ★Profil Steam: (daca ai?) 13537 STEAM_0:1:104956773 ★Ai citit regulamentul? : Da ★Poti intra TeamSpeak3?: Da ★Link GameTracker CLICK aici(scrieti NICK acolo): https://www.gametracker.com/player/Myshu/5.254.86.237:27015/
×
×
 • Create New...