Jump to content

PuNcT | ESL

Members
 • Content Count

  275
 • Donations

  0.00 Eur 
 • Joined

 • Last visited

 • CSPOWER Points

  475 [ Donate ]

4 Followers

About PuNcT | ESL

 • Rank
  Interdictie Afiliere Servere
 • Birthday 04/10/1999

Personal Information

 • Age:
  22
 • Location:
  Vaslui
 • Nick CS:
  -MDFK- Wicked.
 • Discord:
  paraschiv27#7850

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Nume:Criss Bhv zis ( @CsERO @ H3AdShOt!) Date personale: nu le stiu Ce face?: tot da -rep pe grup-uri Rezolvarea: banat pe server + nu mai are acces sa comenteze pe grup-uri Ce foloseste: Facebook Descriere: acuza ca eu i-am furat 15 euro dar el dadea boost-uri in prostie (auzi ma criss, daca am inchis redu asta nu inseamna ca nu ma reintorc in cspower) te pupa Wicked
 2. acceptat, nume si pass in privat ! Topic Inchis
 3. In acest topic gasiti contact-ul de facebook,discord & Instagram al lui @PuNcT | ESL Instagram Facebook Discord: PuNcT#7850 Atentie: Sunt unicele date de contact ale mele !
 4. In primul rand sa incepem cu info. Ce inseamna tag personalizat?: In chat langa numele tau va aparea inca ceva un exemplu: NOTA*[Cerinte]: ► Trebuie sa aveti STEAM ► Minim 5 Ore pe Server ► Sa imi dati cerere pe STEAM ► La numele topicului trebuie sa puneti ESL | Cerere Tag numele vostru Model Cerere TAG » Nume: » Varsta: » Link catre profilul de steam: » Tag-ul dorit: » Ai dat Cerere AICI?: Nota*: ► Cei ce vor purta tag-ul "ESL FAMILY s-au FAMILIA ESL" vor avea "V.I.P Gratis o Luna" ► TAG-urile se vor scoate dupa o perioada de inactivitate ( 30 de zile, si va trebui sa refaceti cererea ) ► Nu aveti voie sa folositi un limbaj vulgar ca si tag ► Toate cerintele trebuie sa fie completate corect, altfel cererea va fi respinsa, si va trebui sa faceti alta peste 24H ► Dupa ce ati fost acceptat la Cererea TAG sunteti obligati sa intrati pe TeamSpeak pe canalul ESL sa vorbiti cu mine s-au @Margelatu pentru a va pune tag-ul ► Dupa ce ati fost acceptat la Cererea TAG, tag-ul DVS. va fi pus dupa schimbarea HARTI ► GameTracker pentru a verifica orele ( https://www.gametracker.com/server_info/45.11.228.8:27015/ )
 5. ♚ESL.CSPOWER.RO♚ ⦶Echipa Staff ESL⦶ In acest topic gasiti Administratia ESL-ului Fondator: PuNcT ( @PuNcT | ESL) ✩Co-Fondator✩: Premium: Moderator: Domnisoara + V.I.P: Administrator: Co-Administrator: Helper: V.I.P: ▶Slot▶: Lista este actualizata saptamanal ultima actualizare: 26.06.2020 Actualizat de PuNcT
 6. In acest topic v-eti vedea preturile gradelor de pe ESL.CSPOWER.RO Co-Fondator PRET: 30€ Permanent Premium PRET: 25€ Permanent Moderator PRET: 15€ Permanent V.I.P PRET: 5€ Lunar / 10€ Permanent Informatii Generale: 1.Orice donatie se vor duce in HOST & BOOST 2.Donatiile se fac doar la PuNcT 3.Plati acceptate: PayPal,PaysafeCard PIN,SMS (Orice Retea).
 7. Administratia ESL a implementat grad-ul de Domnisoara + V.I.P, acest grad nu se cumpara ! Acest grad se va poate obtine doar daca dovedesti ca esti FATA Pentru a dovedi acest lucru puteti intra pe TS.CSPOWER.RO canalul ESL pentru a confirma ca sunteti FETE, activati microfon-ul si vorbiti ! Iar eu va voi pune acel GRAD
 8. Echipa ESL are nevoie de Admini in echipa noastra ! Conditiile sunt: Trebuie sa fiti steam on Trebuie sa aveti minim 15 ani Trebuie sa alegeti ce fel de admin puteti fi Noapte/Zi Trebuie sa dati cerere pe profilul meu de Steam sa va pot pune admin-ul si sa va dau informatiile despre ADMIN Dati click AICI pentru mai multe detalii Model Cerere: Nume: Link Steam: Varsta: De unde ai auzit de Noi?: Admin de Noapte/Zi:
 9. IN ACEST TOPIC PUTETI POSTA ORICE MUZICA ASCULTATI (PREFERATELE) Incep eu:
 10. Inainte de a face o reclamatie trebuie sa aveti in vedere urmatoarele: Reclamatiile se fac doar in cazul in care adminii abuzeaza sau se comporta inadecvat Reclamatiile nu se fac pentru motivele de genul slay/gag/kick/ban 120 de min, exceptand cazurile in care adminul foloseste aceste comenzi fara motiv MODEL Numele dvs: Numele adminului: Motivul reclamtiei: Data & Ora: Dovezi (Screenshot in consola): IP: SteamID: Alte Detalii:
 11. Nota* Daca nu respectati cerintele impuse de noi, o sa fiti respinsi din start, toate cererile se fac in cadrul acestui topic ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Conditii: Pentru nume rezervat. - Trebuie sa fiti conectati pe TeamSpeak3 - TS.CSPOWER.RO canalul ESL Model Cerere slot: 1.Nume: 2.Varsta: 3.Steam (On/Off): 4.Te-ai conectat pe TeamSpeak3? (Da/Nu):
 12. Staff-ul ESL recruteaza admini maturi, si care pot fi activi Gradul primit la inceput este CO-Administrator Cerintele impuse in staff sunt: Sa cititi REGULAMENTUL serverului Este interzis sa obtineti acces pe alte servere Minimul necesar de ore pentru admin este: 10 Ore Completarea modelului se face in intregime, fara abateri de la campurile impuse, in mod contrar va fi respinsa TeamSpeak3 obligatoriu [ TS.CSPOWER.RO canalul ESL ] Sa nu aveti antencedente pe server (limbaj vulgar, ban-uri date fara motit etc..) Sa aveti minim 15 ANI Daca stii ca nu ai activitate pe server nu mai posta, nu ma face sa pierd timp degeaba cu tine. In cazul in care cererea dumneavoastra a fost acceptata, trebuie sa aveti in vedere urmatoarele: Sa intrati zilnic pe SERVER / TEAMSPEAK / STEAM / FORUM Pe server trebuie sa fiti dispus sa stai cateva ore dupa adminu primit. Si o sa primesti in pm parola de la Staff Only Model cerere admin: Nume: Varsta: Steam (On/Off): Timp disponibil pe server: Ai citit regulamentul? (Cuvant Cheie): Link GameTracker cu orele (obligatoriu click aici) Poti dona? (Da/Nu): De unde ai auzit de server? (google - facebook - gametracker - prieteni):
 13. Titlul topicului va fi: [ESL] Cerere Unban + Nick-ul vostru Exemplu: [ESL] Cerere Unban PuNcT Nume: IP: Steam ID: Admin-ul care va banat: Data,Ora,Harta: Dovezi (se accepta prin in consola / snapshot): Ai dori admin pe acest server?:
 14. De acum in colo toti cei ce vreti sa va schimbati numele trebuie sa creati un topic nou aici dupa modelul urmator: Nume vechi: Nume nou: Link de la ultima cerere (daca exista): Functia detinuta: VIP + ADMIN: Aveti dreptul la 1 schimbare la o luna Admini: Aveti dreptul la o schimba la doua lunii. Regula generala: Nu ma bateti la cap pe TeamSpeak / Steam sa va schimb numele, riscati remove (de asta am facut modelul aici)
 15. Aici se afla o parte din comenzile de pe server amx_slap [Nume] [DMG] => Dai slap la un player amx_slay [Nume] => Dai slay la un player amx_kick [Nume] => Dai kick la un player amx_ban [Nume] [Timp] [Motiv] => Dai ban la un player amx_banip [Nume] [Timp] [Motiv] => Dai ban la un player pe IP amx_addban [Nume] [IP] [Timp] [Motiv] => Dai ban la un player care a iesit de pe server amx_unban [Nume] => Dai unban la un player amx_gag [Nume] [Timp] => Dai gag la un player amx_ungag [Nume] => Dai ungag la un player amx_fface [Nume] [Motiv] => E comanda amx_fface prescurtata amx_showip => Iti arata Nume / IP / SteamID / Tara la toti playerii de pe server amx_last => Iti arata Nume / SteamID / IP / Acces la ultimi playeri care au iesit de pe server amx_immuneoff [Nume] => Scoti imunitatea unui admin amx_immuneon [Nume] => Dai imunitate unui admin amx_nick [Nume] [Nou Nume] => Schimbi numele unui player amx_map [Map] => Schimbi harta amx_votemap [Map] [Map] [Map] [Map] => Dai harti la vot amx_ss [Nume] => Faci poze unui player amx_vote [Intrebare] [Raspuns 1] [Raspuns 2] => Puneti o intrebare playerilor de pe server amx_votekick [Nume] => Intrebi playerii daca vror sa ii da-ti kick unui player amx_voteban [Nume] => Intrebi playerii daca vror sa ii da-ti ban unui player amx_cancelvote => Anulezi ultimul vot Mai sunt o multime de comenzi pe server dar acestea sunt cele mai importante si cele mai folosite. Pentru a vedea toate comenzile de pe server puteti scrie in consola comanda amx_help si ve-ti vedea toate comenzile acolo . Comenzile nu sunt permanente , se pot schimba ! Orice comanda noua sau scoasa de pe server v-a fi anuntata in acest topic . Pentru nelamuriri postati mai jos !
×
×
 • Create New...