Jump to content

rAsEaL

Premium Members
 • Content Count

  74
 • Donations

  0.00 Eur 
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  2
 • CSPOWER Points

  0 [ Donate ]

Profile Song

rAsEaL last won the day on September 4 2019

rAsEaL had the most liked content!

About rAsEaL

 • Rank
  Detinator HIPNOZ
 • Birthday 07/02/1995

Personal Information

 • Age:
  24

Recent Profile Visitors

151 profile views
 1. This post cannot be displayed because it is in a password protected forum. Enter Password
 2. De Luat Aminte: Banii proveniți din donații se vor plăti boosturile serverului, cu dovadă, la categoria Admins Only. Nu o să prefer niciodată banii, în fața unui om cu caracter, pe serverul acesta nu banii vor face legea ci omenia omului, caracterul. Dacă cumva nu vă convine ceva pe server sau încercați să vă ridicați peste oamenii de ”bază”, vi se vor returna banii, și veți deveni din nou Player fără nici un beneficiu. Vorbele sunt pentru lăudăroși, faptele pentru oameni muncitori. Îmi doresc să fac din acest server, să fim precum o familie, cu bune cu rele. Prețurile sunt accesibile pentru cei ce vor să doneze. Prețuri Admine: Fondator - 40€ lunar Manager - 30€ lunar Owner - 25€ lunar Co-Owner - 20€ Permanent Premium - 10€ Permanent Informații: Donațiile se fac doar către mine rAsEaL nu sunt responsabil pentru alte țepe în numele meu. Metodele de Plată: Paypal Transfer Bancar
 3. De luat Aminte: Titlu-l topicului să fie : [BanList] - ”Nick-ul vostru” Respectarea modelului prezentat. Nu este obligatoriu să aveți ban-list însă, să vă păstrați o dovadă în calculator asupra fiecărui ban dat ! Adminii își vor face topic separat sub numele de : [BanList] - Nick admin. Informații : La nick scrieti nick-ul codatului. La IP treceti ip-ul codatului. La Steam Id scrieti steam-id-ul codatului (steam-id-ul se afla prin comanda amx_last unde apare si ip-ul, exemplu de steam-id : "STEAM_0:1:55975235"). La motiv scrieti motiv-ul ban-ului. La dovezi pune-ti dovezile pentru care ia-ti dat ban (screen/demo). Dovezile se uploadeaza pe imgur.com pentru poze si zippyshare.com pentru demo-uri. Model Ban-List Admini: Nick : IP : Steam Id : Motiv : Dovezi :
 4. Condiții: Obligatoriu vă trebuie dovadă, altfel reclamația va fi respinsă. Respectarea modelului prezentat este obligatorie Titlul cererii să fie: [HZ] Reclamatie admin "Nick". În cazul în care reclamația nu este scrisă corespunzator, ordonată, explicită și frumos aranjată nu va fi luată în considerare! Site-uri upload pentru: Poze: http://postimage.org/ https://imgur.com/ https://www.mediafire.com/ Demo: http://zippyshare.com/ http://www.girlshare.ro/ https://www.mediafire.com/ Model reclamație admin: Numele dvs: Numele adminului reclamat: Data si ora: Motiv reclamatie: Dovada (Print la consola sau demo): Reclamațiile între admini se vor face doar la secțiunea "Admins Only".
 5. Modelul, este obligatoriu si trebuie respectat, altfel cererea va fi respinsă din start! Vă rog nu dați copy/paste, doar dovadă poză/demo ! Pentru a putea primi UnBan este necesar să aveți dovadă. Titlul topicului trebuie să fie : [HZ] Cerere Unban Nume Site-uri upload : Poze : https://imgur.com/ Demo : https://zippyshare.com/ Model Cerere Unban: Nick : IP : SteamID : Data : Adminul care te-a banat : Motiv : Dovadă :
 6. Condiții pentru ca cererea de SLOT să fie luată în considerare: Titlul topicului sa fie [HZ] - Cerere SLOT "Nickul tau". Respectarea modelului prezentat. SLOT = STEAM ON, nu faceți cerere doar dacă dețineți steam ON. Model Cerere SLOT: Nick: SteamID: Varsta: Ore jucate (Click Aici) :
 7. Conditii pentru ca cererea de ADMIN sa fie luata in considerare: Varsta minima de 16 ani. Sa NU mai detina niciun grad de admin pe alt server. Citirea regulamentului "Regulament admini". Titlul topicului sa fie [HZ] - Cerere ADMIN "Nickul tau". Respectarea modelului prezentat. Nickname-ul (in-game) trebuie sa coincida cu user-ul folosit pe forum sau, ca alternativa, la semnatura sa aveti numele pe care il folositi in joc (in-game). Model Cerere ADMIN: Nick: SteamID: Varsta: Ai citit Regulamentul?: Ore jucate (Click Aici) : Experienta AmxModx: De luat Aminte: Dreptul pentru reaplicare vă revine la 7 zile dupa ultima cerere. Upgrade & Downgrade se fac la sfârșitul fiecărei luni.
 8. Absentele/Retragerile se vor posta facand un alt post. Daca lipsiti de pe server o perioada mai mare de 7 zile aveti obligatia sa faceti o cerere. MODEL ABSENTA/RETRAGERE: Nick: Grad: Perioada: Motiv:
 9. Se sancționează cu interdicție / ban permanent următoarele: Folosirea cheat-urilor, hack-urilor, script-urilor, anti smoke-ului, anti flash-ului, no-recoil ! Jigniri/limbaj vulgar in mod repetat si/sau injuraturile grave adresate adminilor ! Folosirea modelelor ESL, tinta la AWP, modificarea dll-urilor din folderele de cstrike instalate ! Instigarea la rasism si rasismul sub orice forma este interzis / prima abatere gag 5 min / a doua abatere ban 120 de minute / în repetate rânduri ban permanent ! Regulament Playeri 1. Limbajul vulgar/caracter licentios sau jigniri pe server se sanctioneaza cu Gag 3-5 minute, kick / ban 120 minute in functie de gravitatea situatiei. 2. Nickname-urile care contin cuvinte vulgare sau jignitoare se penalizeaza cu ban permanent! NU aveti voie sa dati retry dupa gag si retry daca muriti la inceput de runda (pentru a reintra la joc in viata) // ban 60 minute. (daca un admin da retry dupa ce moare va primi ban permanent si remove)! 3. Nick-urile dvs. trebuie sa contina minim 3 caractere si maxim 18. Spatiul este considerat caracter. Se considera nick incorect: n i c k i n c o r e c t sau aaaaaaa sau 1 2 3 4 etc. Sunt interzise folosirea a mai mult de 3 semne in nick. 4. Reclama intentionata (in mod repetat de catre acelasi jucator) catre alte servere/forumuri/site-uri. 5. Este interzis de asemenea sa faceti reclama de orice fel, atat prin scris cat si includerea unei forme de reclame in nick-name-urile voastre din joc. 6. Injuraturile adresate adminilor sau cele grave se pedepsesc cu gag/ban 120 min sau ban permanent. 7. Pe hartile de awp nu aveti voie cu arme [m4a1,ak47,Mp5 Navy]. 8. Nu aveti voie sa abuzati de exploit-ul unei harti care va permite accesul pe structura acestuia. Sanctionari : kick/Ban 60minute. 9. Pentru a anunta un posibil codat folositi say_team@ (u@) + numele presupusului codat. 10. Jocul este FREE GAME in limita bunului simt. Terro au obligatia sa planteze bomba iar CT sunt de asemenea obligati sa o dezamorseze incadrandu-se in timpul fiecarei runde. Dupa ora 00.00 pe timpul programului de noapte nu se aplica aceasta regula! 11. NU faceti spam (rebuy) cu he/flash/smoke, se sanctioneaza cu slay/kick. 12. Este strict interzisa folosirea de orice hack/scripting/dll /a modelelor ESL si a skin-urilor care va ajuta la performanta jocului 13. Evitati cererea acceselor pe server Hipnoz.CsPower.Ro, va pune la dispozitie forum-ul unde aveti posibilitatea libera de a face o aplicatie pentru gradul care il doriti. 14. Respectați ca să fiți respectați, aveți omenie și veți primi omenie, aveți caracter și vor avea și Adminii caracter, fiți demni de onoare! ============================= Conducerea isi rezerva dreptul de a modifica regulamentul. Cititi regulamentul periodic pentru a fi la curent cu modificarile facute! =============================
 10. De Luat Aminte În atenția adminilor: Aveți obligația de a vota zilnic serverul ! Nu faceți poze la străini, doar demo ! Serverul nu folosește wargod, deci nu se cere și nu se ține cont de wargod în decizii ! Se sancționează cu interdicție / ban permanent următoarele: Folosirea cheat-urilor, hack-urilor, script-urilor, anti smoke-ului, anti flash-ului, no-recoil ! Jigniri/limbaj vulgar in mod repetat si/sau injuraturile grave adresate adminilor ! Folosirea modelelor ESL, tinta la AWP, modificarea dll-urilor din folderele de cstrike instalate ! Regulament General Admini 1. Adminii vor fi obligați să respecte Regulamentul Playerilor. 2. Nu abuzați de admin / comenzile de admin. 3. Se vor respecta jucătorii și vor fi tratați cu atenție, dacă un jucător pune o întrebare sau anunță un codat, aveți datoria să anunțați playerul respectiv că vă ocupați, și să scrieți în chatul adminilor că vă uitați pe x, pentru a nu se creea confuzii, și neclarități. 4. Adminii ce nu își fac datoria vor fi sancționați, activitatea include: Cererile de Admin/Slot/Unban etc. Activitatea generală pe forum/server/teamspeak. 5. Adminii care nu doresc să își facă Ban-List au obligația de a avea dovada asupra fiecărui ban dat salvat în calculator, minim o săptămână, sau dacă un Manager / Fondator le cere ! 6. Adminii trebuie să se intereseze de parola de la Admins Only, cerândui-o unui Manager / Fondator. 7. Adminii mai mici în grad, nu vor cere explicații de la gradele mai mari. 8. Dacă un Admin a plecat pe alt server, nu mai are dreptul de reaplicare la accesul avut. 9. Toți adminii se vor respecta între ei indiferent de grad. 10. Comenzile între admini sunt strict interize, dacă suspectați un admin folosiți (ss,demo) și postați la Admins Only, excepția de la Regulă o fac cei de la Co-Owner în sus. 11. Este interzisă împrumutarea sau folosirea unui acces unei alte persoane în afara celui pentru care s-a făcut accesul. 12. Adminii pot sta afk, folosind comanda amx_spectate ! 13. Programul de noapte 22:00-12:00 se vor juca dust2/inferno/fy_snow/de_dust2x2 în funcție de numărul de playeri. 14. În timpul programului de noapte 22:00-12:00 kick-urile pe afk sunt interzise. 15. Singurele persoane ce pot posta la Cererile de Unban / Reclamații sunt reclamantul (cel ce a făcut cererea), adminul reclamat, și adminii ce au fost pe server în momentul actual, și bineînțeles cei de la Co-Owner în sus. 16. Dacă un jucător a făcut Cerere de Unban, adminul în cauză are 24 de ore la dispoziție să vină cu dovada, în caz contrar va fi sancționat. 17. Adminii nu au voie să ceară wargod. 18. Nu dați banuri pe clasă, sunt strict interzise, doar dacă banul este absolut necesar, maxim 120 de minute, în caz contrar veți primi REMOVE. 19. Adminii văzuți pe alte servere, exceptând serverele de mix, vor primi REMOVE + interdicție pe server ! 20. Atunci când banați pe cineva, treceți clar motivul banului (wall / aim / speed / limbaj) restul motivelor se vor sancționa. 21. Jucătorii care conțin în numele lor reclamă, vor fi redenumiți ”Hipnoz.CsPower.Ro” / ”Hipnoz”. 22. Jucătorii care fac reclamă în chat vor primi gag și nu ban.Dacă aceștia se reconecteaza pe server, și vor continua ban 120 de minute ! 23. Jocul este FREE GAME, deci adminii nu vor da slap/slay/kick. 24. Numărul recomandat la vot este de minim 2 hărți. 25. Când dați vot asupra unei Mape, folosiți /harti să vedeți ce mape au fost înainte, și să nu jucați tot aceleași mape. 26. Votul asupra unei hărți se va da, doar în urma consultării cu ceilalți admini pe server. 27. În cazul în care sunt mai puțini playeri de 16, aveți dreptul să schimbați, anunțând prin Last în de_dust2/de_dust2x2 în funcție de numărul de playeri. 28. La întrebarea: Ai citit Regulamentul? Se va răspunde cu Hypnose. ============================= Conducerea isi rezerva dreptul de a modifica regulamentul. Cititi regulamentul periodic pentru a fi la curent cu modificarile facute! =============================
×
×
 • Create New...