raffa78 Posted March 21, 2024 Share Posted March 21, 2024 Nick: raffa * Nick-ul reclamantuluii: granit xaka * Motivul reclamatiei: injurii in forma continuata * Data & ora: in fiecare zi * Dovezi gasiti in loguri cand ne injura in engleza de morti de familie de fiecare data cand ia altcineva harta sau cand ia el Link to comment Share on other sites More sharing options...
peste Posted March 21, 2024 Share Posted March 21, 2024 I-am mai dat ban pe perioade scurte de timp și am văzut ca s-a mai liniștit când sunt pe server. Omu e dus rău...n-ai ce sa discuți cu el. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ADDYcted Posted April 2, 2024 Share Posted April 2, 2024 Vom monitoriza activitatea si comportamentul acestuia. La prima abatere va "beneficia" de un concediu mai prelungit! Multumim!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
DxU Posted April 2, 2024 Share Posted April 2, 2024 Cand sunt pe server e cuminte, trebuie mai educat :))) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dede Posted April 6, 2024 Share Posted April 6, 2024 Se vor lua masuri. Tc. Link to comment Share on other sites More sharing options...
irlandezul Posted April 15, 2024 Share Posted April 15, 2024 On 3/21/2024 at 8:22 PM, peste said: I-am mai dat ban pe perioade scurte de timp și am văzut ca s-a mai liniștit când sunt pe server. Omu e dus rău...n-ai ce sa discuți cu el. Durata banului poate fi mai mare , limbajul lui granit xaka e in continuare jignitor , si continua si cand este admin pe server . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts