Advanced Moderator Alexandr.Gabr Posted March 6 Advanced Moderator Share Posted March 6 Nume: Alex Propunere / Sugestie: setari vizuale text predefinite de catre user Imagini/Videoclip (Dacă e nevoie): Citat https://ibb.co/dgFnMdQ Cu ce ar putea ajuta comunitatea?: Deci , sa zicem ca vrei sa faci multe posts ca si user /moderator. Ar fi super sa ai posibilitatea de a salva niste setari predefinite la font , marime text, culoare, etc. sa fie niste șabloane de unde poti alege acele setari. Alte precizări: Nu am, e destul de explicit ce am spus mai sus. ar ajuta mult usurinta de a customiza Topicurile care sunt informative, sa ai sablon cu text marime, culoare etc. pt topic informativ, pt stire sa ai alt sablon. Intelegeti ideea. Nu aduce niciun detriment bunei functionari a forumului, ba chiar e mai usor de a intelege ce postam fiecare XØXØ 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
D E A L E R - Posted March 10 Share Posted March 10 Salut, nu există așa ceva, cel puțin eu nu știu să existe în acest moment. Dacă ai văzut tu pe undeva așa ceva trimite-mi un PM să vedem despre ce este vorba. Locked. XØXØ 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts