Jump to content
TS.CSPOWER.RO #1 217.156.22.108:9987
Connect
VRANCEA.CSPOWER.RO #2 54.37.95.118:27015
Connect
RED.CSPOWER.RO #3 185.254.98.52:27015
Connect
CSGO.CSPOWER.RO #4 51.195.68.15:27015
Connect
GG.CSPOWER.RO #5 212.81.56.12:27015
Connect
CSDM.CSPOWER.RO #6 193.218.204.108:27015
Connect

FREAKHOSTING.COM FIRMĂ PARTENERĂ
HOSTEASY FIRMĂ PARTENERĂ
DREAMSERVER.RO FIRMĂ PARTENERĂ
ROYALSERVERS MASTERSERVER PARTENER

Deschid DK2.CSPOWER.RO

dkandrei
 Share

Recommended Posts

Numele tău » dkandrei

Persoane (câte cauți) » 2

Mai multe detalii » dk2 este vorba de un sv l4d2, caut 2 persoane care sa ma ajute doar cu popularea lui, sugesti legate de mod-uri etc.De partea financiara ma ocup doar eu.Hostul este Partenerul DreamServer.Daca cineva de aici joaca l4d2 si este satul de sv modate si pline de meniuri in rusa este asteptat sa raspunda la acest topic.Multuu

• Administrator

Păi tu il deschizi pe-al doilea, dar pe primul l-ai "aranjat", să zic așa. Primul este fara activitate pe el, zero playeri. Eu zic ca ar fi mai ok să iti faci proiectul pe primul server, nu să deschidem 100 de host-uri inutile. Nu văd rostul în a avea 2 host-uri și niciunul sa nu fie populat. Faceți unul și bun.

Pe scurt, eu nu aș fi de-acord cu deschiderea celui de-al doilea server, când primul stă degeaba.

Keep working hard.

Vmao0.gif56U07pe.pngVmao0.gif

Vmao0.gifVmao0.gifAdministrator General al CsPower.Ro Vmao0.gifVmao0.gif

La o luna de la deschidere nici nu mă aștept să am sv full Activitatea se face in timp in condițiile in care pentru cs:go nu există boost stabil ca pe cs 1.6.

Îmi doresc să am și un server de L4D2 in paralel pentru că sunt rare pe comunități și de ce să joc pe sv rusești modate in rusa când pot avea unul al meu unde să mă destresez cu zombi după o zii de munca.

Sv de cs:go nu îl abandonez doar că acolo cere timp până devine populat.

Nu sunt aici cu intenții rele și nici să deschid 100 hosturi.

Una este sv de cs:go și alta treabă este L4D2.

• Founder

Eu zic ca propunerea este buna , daca omul este doritor sa faca , poate sa faca , vizite sunt , orice server in plus , aduce o imagine noua comunitatii !

• 1 month later...

Am rugamintea sa stergeti categoria si gradele.

Eu am incercat sa fiu draguta, am incercat sa fiu zurlie ( cine a vorbit cu mine pe discord a vazut cum sunt ).

Este decizia mea pentru ca nu ma regasesc aici, nu suntem pe aceiasi unda cum se spune.

Oricum sv sunt goale asa cum se plang multi si nu este o pierdere printre voi plecarea serverelor

Le voi duce acolo unde a crescut si sv meu de respawn, un loc unde am fost primita cu bratele deschise si nu am fost aratata cu degetul nici macar o clipa.

Seara buna.

54 minutes ago, aL3xaL said:

Eu am incercat sa fiu draguta, am incercat sa fiu zurlie ( cine a vorbit cu mine pe discord a vazut cum sunt ).

Este decizia mea pentru ca nu ma regasesc aici, nu suntem pe aceiasi unda cum se spune.

Oricum sv sunt goale asa cum se plang multi si nu este o pierdere printre voi plecarea serverelor

Le voi duce acolo unde a crescut si sv meu de respawn, un loc unde am fost primita cu bratele deschise si nu am fost aratata cu degetul nici macar o clipa.

Seara buna.

Sloturi false, asta e rău pentru SV-ul tău și, de asemenea, în gametracker mă înțelegi, așa că obții NR și devii neclasat în gametracker, dar avem nevoie de dreptul tău oricum, este norocul tău!

grad, category eliminat !

t/c

o9hJoDi.gif

red.gif

Acum 10 ore, aL3xaL a spus:

Seara buna.

image.png

Eu unul nu aș spune că serverul tău a crescut în comunitatea respectivă având în vedere că și în acest moment pe server sunt 11 boți online + average-ul (media) de playeri pe lună este 3, deci e clar că serverul nu s-a ridicat deloc. Dar asta e altă poveste și nu se merită să o lungim.

Nu te-a arătat nimeni cu degetul, tu ai început să te frustrezi când a fost lăudat serverul VRANCEA care cu toate că posibil să aibă și boți pe server (nu sunt sigur) au și o cantitate de playeri fideli care frecventează zilnic chiar și forumul.

Ați mai avut odată problema asta de ați ales să plecați și v-ați întors, mi se par niște faze penibile.

Ce să zic, vă urez mult succes și să „creșteți” toate serverele, să le faceți 32/32 cum e acel server de respawn. Baftă!

248921.png?1706444147

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...