Jump to content
TS.CSPOWER.RO 89.40.104.39:9987
Connect
AVG.CSPOWER.RO # Classic 141.95.23.181:27015
Connect
VRANCEA.CSPOWER.RO 54.37.95.118:27015
Connect
GG.CSPOWER.RO 212.81.56.12:27015
Connect
RESPAWN.CSPOWER.RO 162.19.193.137:27015
Connect
DARK.CSPOWER.RO 87.98.130.157:27015
Connect

PARTNERS

[CSPOWER.RO] Realizăm fuziuni cu alte comunități de gaming!


Recommended Posts

Salutare!

După cum bine știți o parte din voi, comunitate CSPOWER România a luat naștere pe data de 20 martie 2019, și, după aproape 4 ani, aceasta își continuă activitatea fără întreruperi, reinstalări de platformă, schimbări de denumire ș.a.m.d.

În ultimii ani și implicit în ultima perioadă s-au deschis enorm de multe comunități conduse de persoane neserioase, fără un buget pentru promovare, respectiv fără idei serioase prin care să dezvolte comunitățile respective. Nu putem spune asta și despre comunitatea CSPOWER România, o comunitate condusă de oameni serioși și pasionați de domeniul comunităților de jocuri, în care s-au investit bani mulți în idei și proiecte bine gândite.

Am ajuns la concluzia că aceste comunități pe care noi le numim „comunități fantomă” nu aduc nici un beneficiu gaming-ului care oricum este aproape distrus, ba chiar mai mult, îl distrug și mai rău, făcând uitați anii mai vechi în care stăteam pe servere de TeamSpeak3, Counter-Strike 1.6 sau SAMP, în care eram mulți și fericiți.

Din păcate în ultimele luni s-au închis multe comunități fanion din gaming-ul Românesc - Indungi, Ecila, CS16 - iar noi nu suntem dispuși să acceptăm ideea ca și acest forum să dispară. Așadar, vă promitem că această comunitatea NU se va închide și va continua să ofere un mediul plăcut și fericit pentru puținii pasionați de comunități și servere de jocuri vechi care au mai rămas.

 

Începând de astăzi, comunitatea CSPOWER România începe un proiect prin care este dispusă să fuzioneze cu orice comunitate dispusă să mute totul la noi.

Oferim o serie de beneficii în urma acestor fuziuni, după cum urmează:

  • Posibilitatea de a face parte dintr-o comunitate de gaming veche și de lungă durată care nu duce „frica zilei de mâine”.
  • Atât fondatorii comunității cât și ceilalți membri din staff primesc aici exact aceleași grade pe care le-au avut pe vechiul forum.
  • Posibilitatea de a vă dezvolta serverele prin investiții și proiecte bine gândite susținute de către noi.
  • Posibilitatea de a avea propria platformă de boost a comunității (care momentan este în lucru).
  • Posibilitatea de a avea propriile dedicate pentru a găzduii anumite servere și proiecte.

 

[Observație] Comunitățile care aleg să fuzioneze cu noi nu trebuie să plătească nici webhost-ul, nici celelalte costuri de întreținere a comunității. Acesta este și rolul acestui proiect de fuziuni, prin care încercăm să formăm o singură comunitate, dar bună, iar banii pe care vechii fondatori îi foloseau la plata webhost-ului sau a hosturilor pentru servere (aici nu e nevoie să achiziționați hosturi pentru că în curând o să oferim servere gratis) să-i poată folosii strict la popularea și promovarea serverelor din comunitate.

 

# Nu avem niște condiții minime pentru comunitățile care vor să fuzioneze cu noi. Cei interesați sunt rugați să mă contacteze pe mine sau pe @SloCket prin metodele menționate mai jos:

@D E A L E R -: und[email protected] (mail) / D E A L E R -#3474 (discord) / 

Hidden Content

    Give reaction or reply to this topic to see the hidden content.
 (steam).

@SloCket: [email protected] (mail) / SloCket#8975 (discord) / ts.cspower.ro (TeamSpeak3).

★ Pentru orice problemă de natură tehnică întâlnită pe forum nu ezita să mă contactezi printr-un mesaj privat!

 

Vrei să câștigi skin-uri CSGO scumpe fără bani investiți? CLICK AICI!

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...