Jump to content

Halloween it's Coming !

Trick Or Treat!

Give Me Some Candy!


Apocalips@

Manager Server
 • Content Count

  3
 • Joined

 • Last visited

About Apocalips@

 • Rank
  New Member

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. La TNI unde aveam hostat serverul exista un singur angajat : un mare nesimțit pe nume Răzvan. Acest individ e plecat în concediu și îl doare in cot de faptul că în contract scrie uptime 24/24, motiv pt. Care deja am achiziționat alt dedicat de la găzduire jocuri. Joi probabil o sa fim on line . Problema e ca suntem nevoiți să schimbăm ip ul. Din cauza ip ului am tot încercat să rămânem la TNI dar am ajuns la concluzia ca nu se mai poate.
 2. Pentru cei curiosi cine suntem si de unde am aparut. Ei bine.. nu am aparut din senin. Serverul a avut ca nume anterioare CSGO.PGLARENA.RO si arhicunoscutul GO.CSARENA.RO. Cel din urma a fost luni bune pe primul loc in Romania si pe 6 in lume. Cu siguranta in momentul de fata ne-am fi batut la primele locuri world wide insa din cauza nesimtirii celor de la Gamestracker (si probabil a unor interese personale) serverul a fost derankat de 2 ori , ultima data am primit bonus si o luna fara rank. Am facut acest parteneriat cu CSPOWER in speranta de a aduce iar serverul unde ii este locul. Per total noi suntem mult mai mult decat un server , Multi dintre noi ne cunoastem personal, asa ca pe cei din Bucuresti si imprejurimi va asteptam la o bere sau alte activitati.
 3. Serverul nu este nou deloc. O buna perioada de timp a fost nr 1 in Romania si pe 6 in lume sub numele de GO.CSARENA.RO. Pentru acces vrem sa te vedem putin pe server pentru a ne face o parere despre tine.

DESPRE NOI

Suntem o comunitate cu domeniul CSPOWER din 2019 dar cu o echipa Administrativa formată în 2014. Scopul nostru este să va reauducem plăcerea de a va distra și de a întemeia noi prietenii alaturi de noi ! Devin-o POWER !

DESCHIDE-TI PROPRIUL SERVER FREE

Echipa noastra de parteneriat QualTech Solutions ofera spre administrare servere de inalta calitate in schimbul unor conditii ! Intra sa vezi !

CLICK AICI!
×
×
 • Create New...

Happy Halloween !

Boo Trick Or Treat!

Give Me Some Candy!