Jump to content
Teamspeak
XPNET România
Cyberdesign test

chin@

Members
 • Content Count

  15
 • Joined

 • Last visited

 1. Nu cred ca am inteles. Am editat si respectat formatul. Dar cred ca am inteles ideea... Se poate da la cos.
 2. He he!!! KeNzO!!! Cate nume ai omule? :))) Si cate conturi ai si pe forum? Eu nu mai spun nimic in plus decat am spus la cererea de unban de pe numele kenzo. Interesant este ca scanarile wg le faci mereu dupa ce iesi de pe cs. Ai timp sa le faci "pe curat". P.S. La cate scanari ai facut (mai ales in ultima perioada) ...nu e interesant ca nu stiai cum se face?
 3. Scuze si eu ca intreb mario ... cu ce anume esti de acord? :)
 4. Depinde ce cfg-uri folosesti. Mie nu are cum sa-mi dea niciodata ciudatenii la default-ul folosit. Pana la urma valoarea uni jucator e data de ceea ce poate el face, nu cfg-ul lui. Oricum, hotararea nu imi apartine. Insa eu, in mod cert, sunt total impotriva codatilor. Niste frustrati care erau ciuca batailor si incearca sa se simta bine stricand distractia celorlalti. Un jucator bun nu are nevoie de coduri, cfg-uri si alte ciudatenii care sa-l "ajute". Si mai e o categorie de jucatori. Cei care, ca mine, nu sunt jucatori buni, dar joaca pentru distractie si ii respecta pe ceilalti.
 5. Din punctul meu de vedere un codat e un codat. Oricand "se supara" sau "i se pune pata" sau pur si simplu de distractie...mai face cate o tura. Mi se pare lipsa de respect fata de jucatorii corecti.
 6. Nu e aim. Dar ar fi fost interesant de vazut cele doua teste wg. Ar fi fain sa le pui si pe alea aici...
 7. Nick: chin@ Level: 100 Propunere: Ar fi ok la cerera pentru admin sa fie adaugat si un test wg. De-a lungul timpului am vazut multe pozne de genul asta. S-ar evita niste neplaceri ulterioare. Cu ce crezi ca va ajuta serverul: Au fost situatii (multe as spune) in care un astfel de admin isi facea de cap la ore tarzii cand nu erau alti admini. Nu rezista foarte mult pana era "agatat", dar mergea vestea ca serverul are admini codati... Poze...: nu e cazul Alte sugestii: serverul e prea bine pus la punct, greu mai gasesti ceva de imbunatatit P.S.: Imi cer mii de scuze, saptamana asta lucrez de noapte si dimineata nu mi-am dat seama (probabil de la oboseala) ca este un model de respectat. M-am conformat si scuze din nou.
 8. Bun, mersi mult, voi cauta sa instalez. Am niste casti cu microfon. De curiozitate intreb, pentru cei ce ar vrea de pe PC...nu merg si castile de telefon? La cele hands-free ma refer... Si sa lasati o adresa ceva pe TS3, am mai intrat odata acum vreo 2 ani cred...nu mai stiu exact cum e
 9. Sper sa nu am motive sa lipsesc. TS3 merge doar pe telefon, nu este si pentru PC?
 10. Nick: Pr0bl3m (only hs) STEAM_1:0:1383843688 IP: 176.63.15.163 Motiv: wall, aim Dovada: demo
 11. Nick: blue_screen STEAM_1:0:1734011178 IP: 42.110.128.166 Motiv: aim Dovada: demo
 12. Nick: *Al-RaBeR* STEAM_1:0:759571168 IP: 178.130.167.157 Motiv: wall Dovada: demo Demo-urile le pastrez cam o luna-doua in calculator si le pun la dispozitie oricand este nevoie.
 13. Nick: IP: Steam: Motiv: Dovada:
 14. Nick: chin@ Steam: on Varsta: 47 Experienta in amx: cativa ani Ai citit regulamentul: da Cuvant cheie: edit by vagabond (raspuns corect) De unde ei aflat de server: de pe net Link ore jucate: https://www.gametracker.com/server_info/164.132.71.31:27015/top_players/?query=chin%40 Poti ajuta cu donatie: acum nu
×
×
 • Create New...