Jump to content

Halloween it's Coming !

Trick Or Treat!

Give Me Some Candy!


4357

Member
 • Content Count

  6
 • Joined

 • Last visited

About 4357

 • Rank
  New Member

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. @OhDoamne Nu e adevarat. Daca apare cu rosu la "Last 10 reports" inseamna ca ajucat in trecut cu cod. Iar rezultatul scanarii in urma cererii lui malau, este in partea de sus. Si aceea este albastra, adica nu a avut cod in momentul scanarii. Acum ca a jucat in trecut cu cod, e problema lui. Parerea mea e ca, atat timp cat scanarea e ok, poate sa fi jucat si de 100 de ori in trecut cu cod pe alte servere. Nu e relevant. Sunt PRO unban.
 2. Eu cred ca adevarul e undeva la mijloc, si inclin sa ii dau dreptate lui Jaguar. Pentru ca, de obicei, playerii daca pleaca la o tigara, sau la un telefon, anunta: "plec la o tigara, nu-mi dati kick". Iar Jaguar nu avea de unde sa stie ca tu vorbesti la telefon.
 3. Trezeste-te bai copilasule, ca rade lumea de tine... esti penibil!
 4. @OhDoamne, adminul meu a venit ca premiu castigat din top15. Nu pentru ca l-as fi vrut neaparat. Daca tot e, mai banez din codati. Si de asta, am avut o mica discutie cu vagabond, si omul a inteles despre ce e vba. Si stai linistit, ca daca am cerere unban, am si dovada. Si da, i-am dat ban, IERI, lui dpT pt ca a tot insinuat in trecut, ca am cod. Iar atunci, dat fiind si faptul ca COX ma tot acuza, si m-au injurat amandoi, ca sa-l potolesc, i-am dat 30 minute ban. Pe urma a inceput sa intre pe server, de foarte multe ori, cu nick-uri care contineau injuraturi, ma injura pe y, si apoi iesea. Am apucat doar de 2 ori sa ii mai dau ban cate 30 minute. Apoi nu mi-am pus mintea cu el, ca omul e lemn, nu ai cum sa te intelegi cu el, sau cu COX. Astia sunt... Si da, sunt de acord, sa isi vada fiecare admin de treaba lui, voi tre sa fiti playeri, nu contorizatori de banuri, kick-uri, sau cod-uri. Ai o problema cu mine, fa-mi demo, si posteaza-l pe forum, sa vada toata lumea. Apropo, e bine ca un admin (COX), sa dea vote pe server, gen: amx_vote ban 4357? da nu ??? Raspundeti voi!
 5. Draga dpT, ban de la mine ai primit doar ieri. Prima data 30 minute, pt injurii. Si de alte inca doua ori, cand ai intrat cu un nick care avea injurii la adresa mea. Azi nu ai primit ban de la mine. Mai sunt si alti admini pe server.
 6. Tu esti ala care intra cu nick-ul format din injuratura adresata mie, da? Vezi ca cine are acces la log-uri, poate verifica. Povestea e asa: te-am banat ieri pt 30 minute, ca te-ai luat dupa COX, si m-ai injurat. Apoi ai intrat de mai multe ori cu nick-uri injurioase - scriai o injuratura, si de alte 2 ori, te-am banat tot pt 30 minute. Dupa, ai intrat, mai injurat, si ai iesit repede. De ce nu am banlist? Stie foarte bine vagabond ce i-am spus atunci cand m-a anuntat ca mi-a dat admin. Vedeti-va de copilaria voastra. dpT esti un nimeni pt mine, nu te-am bagat in seama, te rog sa iti vezi de treaba. Daca nu ciripesti prostii pe server, si stai in banca ta, nu am nimic cu tine. Vad ca s-au raliat impotriva mea, alde COX, dpT, malau, si poate mai sunt si altii. Pai ma copii, e greu sa imi faceti fata cand am VIP . Nu imi faceati fata cand nu aveam VIP, dar acum ... Daca nu sunteti in stare sa faceti fraguri, eu ce sa va fac? Chestia ca are COX nu stiu ce demo-uri... sa le posteze aici, ca asa scrie in regulament. Dar pana una alta, cum se face COX ca ii dai ban altui admin?? Vezi cazul patlidzan. Stii ca in regulament scrie ca daca dai ban altui admin, iei remove? Se vede ca esti copil de 17 ani, si nici macar nu verifici inainte de a da ban. Bafta!

DESPRE NOI

Suntem o comunitate cu domeniul CSPOWER din 2019 dar cu o echipa Administrativa formată în 2014. Scopul nostru este să va reauducem plăcerea de a va distra și de a întemeia noi prietenii alaturi de noi ! Devin-o POWER !

DESCHIDE-TI PROPRIUL SERVER FREE

Echipa noastra de parteneriat QualTech Solutions ofera spre administrare servere de inalta calitate in schimbul unor conditii ! Intra sa vezi !

CLICK AICI!
×
×
 • Create New...

Happy Halloween !

Boo Trick Or Treat!

Give Me Some Candy!