Jump to content

Halloween it's Coming !

Trick Or Treat!

Give Me Some Candy!


[ElTruco]Lyte

Member
 • Content Count

  33
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

[ElTruco]Lyte last won the day on September 7

[ElTruco]Lyte had the most liked content!

2 Followers

About [ElTruco]Lyte

 • Rank
  New Member

Recent Profile Visitors

88 profile views
 1. Open your cs and connect to a random server, after this download wargods and scan it, you'll get a link automatically after its all done, press ctrl+v here. If you try to scan it without your cs opened, you ll get this again and again, that means "cs not found"
 2. @OhDoamne love jaguars este @dana maria, nu jaguar. Ban-ul nu este postat in ban-list. Durata dintre wCD Timestamp si System Timestamp e de 30 de secunde, deci wg-ul trebuie sa fi fost trimis inainte de 5 minute. Cum a zis si @OhDoamne nu ia nimeni remove ca asa vrei tu, poate sa fie o greseala, nici noi n-am cerut sa-ti ramana banul pentru ca nu ai facut topic la cereri unban si ca ai facut aici, asteptam adminul in cauza cu dovada sau cu o explicatie.

DESPRE NOI

Suntem o comunitate cu domeniul CSPOWER din 2019 dar cu o echipa Administrativa formată în 2014. Scopul nostru este să va reauducem plăcerea de a va distra și de a întemeia noi prietenii alaturi de noi ! Devin-o POWER !

DESCHIDE-TI PROPRIUL SERVER FREE

Echipa noastra de parteneriat QualTech Solutions ofera spre administrare servere de inalta calitate in schimbul unor conditii ! Intra sa vezi !

CLICK AICI!
×
×
 • Create New...

Happy Halloween !

Boo Trick Or Treat!

Give Me Some Candy!