Jump to content

Halloween it's Coming !

Trick Or Treat!

Give Me Some Candy!


Alexutzu

Member
 • Content Count

  4
 • Joined

 • Last visited

About Alexutzu

Member
 • Rank
  Moderator Global

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Numele tău » Alex Vârsta ta » 17 Contact (facebook / steam / mail) gmail- akalex736@gmail.com Experiență » 1 De unde ai auzit de noi » Andrei Dn. Câte ore acorzi forumului zilnic » Acord 3-4 ore De ce dorești acest grad » Sa ma pot ocupa de forum. Categoria unde dorești să administrezi » la cs-uri De ce crezi că ești potrivit pentru acest grad? » Nu cred ca sunt potrivit , doresc Autocaracterizează-te (minim 3 rânduri) » Sunt un om de treaba , muncitor ! Sincer nu imi pot face ... ramane de aflat mai multe..
 2. Nick: Alexutzu Numele dumneavoastra: Alex Varsta: 17 Ocupatie: momentan nimic. Hobby: kickboxing O mica descriere(3 randuri): salut, ma numesc alex si am 17 ani ;)) De unde ai aflat de noi?: de la Andrei dn. Acorda o nota comunitatii (asa la prima vedere): 9-10 Poza cu dvs: -

DESPRE NOI

Suntem o comunitate cu domeniul CSPOWER din 2019 dar cu o echipa Administrativa formată în 2014. Scopul nostru este să va reauducem plăcerea de a va distra și de a întemeia noi prietenii alaturi de noi ! Devin-o POWER !

DESCHIDE-TI PROPRIUL SERVER FREE

Echipa noastra de parteneriat QualTech Solutions ofera spre administrare servere de inalta calitate in schimbul unor conditii ! Intra sa vezi !

CLICK AICI!
×
×
 • Create New...

Happy Halloween !

Boo Trick Or Treat!

Give Me Some Candy!