Jump to content

SERVERELE COMUNITATII

toader

Members
 • Content Count

  20
 • Donations

  0.00 Eur 
 • Joined

 • Last visited

 • CSPOWER Points

  800 [ Donate ]

About toader

 • Rank
  Membru Nou

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. toader

  request admin

  PRO Pro pentru ca esti activ pe server dar de ce ai pus amandoua modelele de cerere ? O trebuit sa pui doar unul si atat.
 2. Bine multumesc mult
 3. Nume: Tomoiaga toader Nume în joc:toderasul sniperul Varsta:14 Id/Steam:nu am cs pe steam Primele 7 cifre din CNP:2006910 Poti intra pe ts3?:Da si sunt activ pe Ts3 intre 4-5 ore Experienta ca Admin: 2 ani Poti sa donezi?:Nu Link ore GameTracker:sunt nou dar o sa fac ore pe parcurs Ai Citit Regulamentul?:Am luat la cunostinta . si lam citit.
 4. Nick: toderasul sniperul. Vârsta: 14. Experienta Admin [Foarte Buna/Buna/Medie]: buna. Ore jucate (Link): https://www.gametraker.com/player/toderasul sniperul/89.40.105.167:27015. STEAM (ON/OFF): OFF. De unde a-ti aflat de noi?: De la un server mai vechi al vostru. Motivul pentru care vrei Admin?: vreau admin pentru a ma ocupa de cei care injura , de cei care dau cu cheats pe server , cei afk , si sa ajut staff-ul cum pot eu mai bine. Sunteti constient ca daca va abateti de la regulament primiti remove/down?: Da, sunt foarte consistent. Poti folosi TeamSpeak-ul?: Da , il pot folosi si sunt actic pe el intre 4-5 ore pe zi. Mentionez ca am citit regulamentul:Da, am citit regulamentul.
 5. Nickname: toderasul sniperul. Varsta: 14. Din ce tara esti?: romania , maramures. Activitate pe TeamSpeak3?: sunt activ pe team speak intre 3-4 ore pe zi. Ai mai fost admin?: Am mai fost admin pe un server mai vechi de dr nu pe asta. Link GameTracker cu orele: https://www.gametraker.com/player/toderasul sniperul/89.40.105.167:27015.
 6. Nickname: toderasul sniperul Varsta: 14 Din ce tara esti?: Romania Activitate pe TeamSpeak3?: 5 / 24 ore pe zi sau si mai mult Ai mai fost admin?: am fost admin pe un server mai vechi de Dr. Link GameTracker cu orele: https://www.gametraker.com/player/toderasul sniperul/89.40.105.167:27015
 7. Numele tau: Tomoiaga toader. Nick: toderasul sniperul. Vârsta: 13 ani peste 2 saptamani mplinesc 14. Experienta Admin [Foarte Buna/Buna/Medie]: Buna. Ore jucate (Link): https://www.gametraker.com/player/toderasul sniperul/89.40.105.167:27015. STEAM (ON/OFF): OFF. De unde a-ti aflat de noi?: Am aflat de voi intrun server de al vostru mai vechi in care am avut admin Motivul pentru care vrei Admin?: Vreau sa ma ocup de cei care injura pe server si de cei care dau cu kack si de cei afk etc. Sunteti constient ca daca va abateti de la regulament primiti remove/down?: Da, sunt foarte consistent. Poti folosi TeamSpeak-ul?: Da, il pot folosi caci am microfon. Mentionez ca am citit regulamentul: Am citit ot regulamentul si ma puteti si testa din el.
 8. Nume : Tomoiaga Toader Nick : toderasulsniperul Vârsta : 13 Ore jucate : https://www.gametraker.com/player/toderasul sniperul/89.40.105.167:27015 Ai citit regulamentul? :Da lam citit pe cel normal cat si pe cel de staff Contact : Discord :toderasulsniperul#0796 Ai mai lucrat in AmxModX? : Da , am muncit foarte mult in amx_mod Alte precizari? : Am pe acest server 12 ore , si as vrea sa am sansa la helper , in plus vreau helper pentru persoanele de pe server care injura si abuza si chesti din astea si as vrea sa spun ca am promivat acest server cum am putut eu pe discord la prieteni pe youtube pe un canal vechi si in mai multe locuri am slot pe server si am fost top 2 in top 15 doar ca am luat helper si sa resetat tot progresul sper sa pot obtine helper
×
×
 • Create New...