Jump to content

SERVERELE COMUNITATII

Contactu

Members
 • Content Count

  9
 • Donations

  0.00 Eur 
 • Joined

 • Last visited

 • CSPOWER Points

  1,000 [ Donate ]

About Contactu

 • Rank
  Membru Nou

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Contactu

  unban e s s a

  pro unban, curat
 2. red-vot! Am lasat si link-ul mai jos, sa fie mai usor de gasit, sa nu mai mergi pana la prima pagina:)) Link vot: https://topg.org/cs-servers/in-598050
 3. Contactu

  Cerere admin

  CONTRA Motiv: varsta!!
 4. Nume; Badea Prenume; Stelian SteamID: no Varsta: 22 Nota serverului red.cspower.ro: nota 9 ca mereu imi place sa las loc pt evolutii De unde ai aflat de server: l-am gasit random Poti ajuta serverul cu o donatie?: da, dar dupa ce se termina carantina Iti aduci prieteni sa jucati un meci?: probabil c-o sa mai intre, nu garantez nimic Hobby: sales, petrecerile si evenimentele Ce ar trebui scos/adaugat: cu timpul sper sa se adauge auto-slay la sfarsitul rundei pentru ca e deranjant pentru mine cand T nu cauta bomba sau CT nu da defuse. Alte detalii: Sper ca serverul sa fie intr-o continua evolutie, e o comunitate frumoasa, cu timpul n-o sa mai am timp asa mult, dar o sa vreau sa-l vad din ce in ce mai plin pentru ca fondatorii depun efort, trebuie sa ii ajutam si noi cum si cat putem! Sanatate si stati in casa!
 5. Bine ai venit! Spor la fraguri!
 6. PRO Erai suparat mai devreme pe server din cauza prietenului tau chronic, Sa stii ca nu suntem comunisti daca pastram un limbaj decent, cum am zis si pe server, se permit glumele, dar asta nu inseamna ca 2 playeri se pot injura non-stop fiindca sunt prieteni. e vorba de colectivitate, nu doar de 2-3 jucatori. Mult succes!
 7. Observ ca banurile sunt 30 min - 2h ca durata pe diverse motive: -limbaj, mapa, calm down. Probabil jucatorii au fost avertizati inainte si ca asta sa fie for real si ca s-a ajuns la ban pentru ca adminul n-a fost ascuultat. Trebuie sa vina si raspunsul lui Speech!
 8. 1. Nume: Stelian 2. NickName: Contactu 3. Varsta: 22 4. SteamID: n-am 5. Link GameTracker cu orele (obligatoriu): https://www.gametracker.com/player/Contactu/89.34.25.93:27015/
 9. Nume: Contactu Propunere: Propun ca runda sa fie de 2:00. Cu ce ne ajuta: Am observat ca acum runda este de 2:40, de multe ori raman 2-3 playeri si se alearga pe toata harta sau cineva care sta CAMP/nu se cauta bomba, timpul de asteptare pentru ceilalti playeri e mai lung, de asta cred ca 2:00 ar fi mai potrivit, in plus e si mai fluid jocul, perioada in care astepti sa inceapa runda noua fiind mai scurta. Detalii: Vor fi mai multe runde, playerii daca mor, nu se vor plictisi ,,pe bara". Nume: Contactu Propunere: plugin/ceva care sa dea auto-slay echipei T daca runda se termina si bomba nu e pusa sau sa dea auto-slay echipei CT daca bomba e pusa si nu reusesc sa dea defuse Cu ce ne ajuta: Regulile jocului T - plant / CT - defuse vor fi intelese mai bine, bomba nu va mai fi uitata prin diverse locuri, toti vor juca pentru echipa, nu pentru fraguri. Detalii: Ar intelege lumea ca daca nu dai PLANT/DEFUSE next round incepi iar cu pistol, nu te mai ascunzi de bomba ca sa pastrezi AWP:). Ar fi mai ,,pe viata si pe moarte" :)) Multumesc pt timpul acordat!
×
×
 • Create New...