Jump to content

Dark™

Premium Members
 • Content Count

  13
 • Donations

  0.00 Eur 
 • Joined

 • Last visited

 • CSPOWER Points

  1,025 [ Donate ]

2 Followers

About Dark™

 • Rank
  Manager TeamSpeak3
 • Birthday 01/01/1870

Recent Profile Visitors

78 profile views
 1. O sa discut cu evo.Din cate vad nu apari in banlist , in caz ca nu te poti conecta pe server lasa-mi pm cu steamid si ip ! Locked !
 2. 1.Pentru anuntarea unui codat folosesti u@ , nu te apuci sa scri tu pe chat ca X are script/cod.Nerespectarea acestei reguli duce la gag , chiar daca tu nu ai rabdare sa anunti pe u@ ! 2.Nu mai incepeti cu amenintari si nu mai luati la misto persoanele de pe server , fie el admin/player , referindu-ma la ce ii spuneai tu StaR lui RIP 3.In legatura cu regula la spectatori , nu pot decat sa las urmatoarea chestie mai jos , si sa te rog sa citesti regulamentul inainte sa mai vorbesti aiurea , si sa iei peste picior adminii: "Playerii au voie la spec doar daca un admin le permite asta si nu au voie sa stea mai mult de 20 minute." 4.Banul nu trebuia dat , decat daca dupa terminarea timpului de la gag insista cu luatul peste picior.Asta nu a fost in demo , asa ca nu am de unde sa stiu ce s-a intamplat.Pentru adminii care inca nu stiu , gag-ul ramane si daca jucatorul da retry pe server. In concluzie , vreau sa nu va mai vad ca va luati peste picior , fie ca sunteti admini sau playeri si nu mai contraziceti adminii in legatura cu regulile.Cititi regulamentul si convingeti-va. StaR , din partea ta vreau sa vad rabdare , deoarece sunt momente in care sunt doar 1-2 admini online , poate unul este afk si sunt momente in care sunt 2-3-4 codati pe server.Adminii au nevoie de dovezi pentru banurile date , degeaba spui tu "daca va place sa jucati cu codati gg" Locked !
 3. Pro pentru adaugarea altelor harti dar contra pentru mai mult de jumatate din hartile precizate de tine.Sunt o gramada de harti de care nu a auzit nimeni si evident , nu vor fi jucate de catre playeri.
 4. Unbanned ! Impulsive , daca erai mai activ pe forum observai ca la propunerea lui RIP s-a permis adminilor sa ceara wg. Locked !
 5. E poza de la noi de pe server , scrie pe centru L-VIRUS ! Unbanned ! Locked !
 6. Acceptat ! Unbanned ! Nici vorba de aim , cu famas-ul tragi unde pui tinta daca e pe modul burst. Daca ai probleme la conectare lasa-mi pm ! Locked !
×
×
 • Create New...