Jump to content

SERVERELE COMUNITATII

Kray ~

Project Managers
 • Content Count

  73
 • Donations

  0.00 Eur 
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  2
 • CSPOWER Points

  1,050 [ Donate ]

Kray ~ last won the day on April 25

Kray ~ had the most liked content!

About Kray ~

 • Rank
  Manager CLS.CsPower.Ro

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. ACCEPTAT! NICK SI PW in privat!
 2. - Rush-ul este permis in limita bunului simt !!! - Folosirea cheat-urilor, alias-urilor, hack-urilor, script-urilor, anti flash-ului, no-recoil s.a.m.d. BAN PERMANENT! - Jigniri/limbaj vulgar in mod repetat si/sau injuraturile grave adresate adminilor BAN PERMANENT! - Folosirea modelelor ESL, tinta la awp, modificarea dll-urilor din folderul cstrike instalate, etc BAN PERMANENT! - Instigarea la rasism si rasismul sub orice forma/ prima abatere gag 5 min/ repetat BAN PERMANENT! - Limbajul vulgar/caracter licentios sau jigniri pe server se sanctioneaza cu GAG / KICK / BAN 120 min in functie de gravitatea situatiei. - Nickname-urile care contin cuvinte vulgare sau jignitoare se penalizeaza cu BAN PERMANENT! - NU aveti voie sa dati retry dupa gag si retry daca muriti la inceput de runda (pentru a reintra la joc in viata) BAN 30 / 60 min. - Nick-urile dvs. trebuie sa contina minim 3 caractere si maxim 18. Spatiul este considerat caracter. - Reclamele de orice tip BAN PERMANENT! - Pe hartile awp nu aveti voie cu arme (m4a1, ak47, etc...) - Nu aveti voie sa abuzati de exploit-ul unei harti care va permite accesul pe structura acestuia SLAY / BAN 120 min. - Pentru a anunta un posibil codat folositi say_team @ + numele presupusului codat. - Jocul este free 2 play in limita bunului simt. TERRO au obligatia sa planteze bomba iar CT sunt de asemenea obligati sa o dezamorseze. - NU faceti spam cu (rebuy) cu he / flash / smoke, se sanctioneaza cu SLAY / KICK - Deconectarea in timpul oricarei verificari (wargods / screen shot) se pedepseste cu BAN PERMANENT!
 3. Obligatiile Adminului - Necunoasterea regulamentului nu este un motiv valid pentru încalcarea acestora! - La intrebarea "Ati citit regulamentul" veti raspunde cu "CSL*"! - Adminii vazuti cu grad pe alte servere vor primi REMOVE! - Toti adminii sunt obligati sa detina un nume similar atat pe forum cat si pe server! - Cand intrati pe server jucati cu nickname-ul pe care aveti adminul, in caz contrar veti fi sanctionati! - Intr-o reclamatie au voie sa posteze doar cei implicati +Ownerii/Fondatorii. Avertisment urmat de -1! - Comenzi pe un alt admin fara acceptul unui Owner/Fondator se sanctioneaza cu -1, a 2-a abatere REMOVE! - Aveti obligatia de a va comporta exemplar fata de ceilalti jucatori care va cer sfaturile, sugestiile, cererile. - NU abuzati de comenzile de tip HUD: amx_tsay , amx_csay etc. - In cazul in care ai probleme si vei lipsi de pe server o perioada mai mare de 14 zile ai obligatia sa anunti pe forum la sectiunea Anunturi! - Daca un Owner, Co-Owner, VIP, sau Fondator este implicat intr-o reclamatie, se va anunta un superior pentru solutionarea problemei. - Atunci cand se reclama un codat pe server, aveti obligatia de a anunta jucatorul ca verificati suspectul! (Ex: ok/verific.) - Verificati amx_who cand intrati si cand iesiti de pe server! Verificarea Jucatorilor - Gradele Owner, Fondator au dreptul sa verifice noii admini! - Cand stati spectatori folositi comanda amx_spec. - Urmariti jucatorul 2-3 runde inainte de folosirea oricarei comenzi. - Pentru ScreenShot aveti amx_ss [nume] [numarul de poze] - Deconectarea in timpul oricarei verificari (wargods / screen shot) se pedepseste cu BAN PERMANENT! Schimbarea Hartii - Sfatuirea pe u@ cine si ce se da la vot este obligatorie! - Daca un admin da vot si harta este schimbata, este strict interzis ca un alt admin sa dea un alt vot, trecand peste decizia celui de dinainte, indiferent de grad! - Votul se da in ultimele 10 minute, strict cu comanda amx_votemapmenu. - Nu dati la vot hartile care au mai fost. Folositi comanda /harti in chat pentru a vedea ultimele 5 harti anterioare. - La vot sunt obligatorii 3 harti. - Anuntati o ultima runda inainte de a schimba harta! - Schimbarea hartii intre minutele 3-6 din amx_mapmenu.
 4. *Nick-ul tau : *Nick-ul adminului : *Motiv : *Data/ora : *Dovada :
 5. *Nick-ul tau : *Nick-ul reclamatului : *Data/ora : *Motiv : *IP : *Steam ID : *Dovada :
 6. -----[1]Fondator----- -----[2]Owner----- 20 e -----[3]Co-Owner----- 15 e/200 ore -----[4]God----- 10 e/150 ore -----[5]Super-Moderator----- 6 e/80 ore -----[6]Moderator ----- 3 e/40 ore -----[7]Admin----- 1 e/20 ore -----[8]Domnisoara----- Gratis -----[9]V.I.P----- 5 e
 7. *Nick : *Nick jucator : *Motiv : *Data/Ora : *Durata banului : *Dovezi(demo/ss) :
 8. *Nick : *Nick-ul adminului care te-a banat : *Ora/Data : *Motiv : *Dovezi :
 9. *Nick : *Varsta : *Grad actual : *Grad dorit : *Ore(link gametracker) : *Poti dona? : *Motiv :
 10. *Nume : *Nick : *Varsta : *Steam (ON/OFF) : *Experienta AMX? : *Ai citit regulamentul? : *Ore(link gametracker) : *Poti dona? :
×
×
 • Create New...