Jump to content

Comunitatea CSPOWER este in cautare de staff , designeri cat si membrii cu o experienta , gandire si pasiune mare dedicata in lumea virtuala !
       Cautam Moderatori pentru  : Reporters / Loto 6/49 / General Category

MacLinux

Manager Server
 • Content Count

  11
 • Donations

  0.00 Eur 
 • Joined

 • Last visited

About MacLinux

 • Rank
  New Member

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. ___________________________________________________ ✪ Nick server: ✪ Nume real: ✪ Vârsta (min. 16): ✪ Steam [ON/OFF, daca e ON, scrieti steamid-ul]: ✪ Link gametracker cu orele jucate pe server (obligatoriu) : ✪ De ce dorești admin?: ✪ Ai citit regulamentul?: ✪ Poți susține serverul financiar?: ✪ Poți intra pe TS3?: ___________________________________________________ Informații ✪ Titlul topicului trebuie să fie ✪ RESPAWN ✪ | Cerere admin nick. ✪ Trebuie să aveți jucate minim 20 ore. ✪ Trebuie să aveți un limbaj și un comportament adecvat pe server și forum. ✪ Trebuie să fiți activi atât pe server cât și pe forum. ✪ Trebuie să aveți experiență ca admin. ✪ Dacă nu veți completa modelul corect și complet, veți avea cererea respinsă.
 2. ✪ Aceasta campanie este adresata doar celor cu Steam ON. ✪ Vom veni cu edit la postul dumneavoastra in cel mai scurt timp. (acceptat/respins) ✪ Toate cererile pentru campanie se vor posta direct in acest topic dupa modelul de mai jos: ✪ Nick server: ✪ Nume real: ✪ Vârsta (min. 16): ✪ Steam [ON/OFF, daca e ON, scrieti steamid-ul]: ✪ Link gametracker cu orele jucate pe server (obligatoriu) : ✪ De ce dorești admin?: ✪ Ai citit regulamentul?: ✪ Poți susține serverul financiar?: ✪ Poți intra pe TS3?: ✪ Ai dat like paginii de facebook?: ✪ Ai dat join in grupul pe steam?: CONDITII: ✪ Iti pui <BIHOR.CSPOWER.RO> dupa numele tau pe STEAM (daca doriti) ! ✪ Trebuie să aveți un limbaj și un comportament adecvat pe server și forum. ✪ Trebuie să fiți activi atât pe server cât și pe forum. ✪ Trebuie să aveți experiență ca admin. ✪ Dacă nu veți completa modelul corect și complet, veți avea cererea respinsă.
 3. ✪ STAFF BIHOR.CSPOWER.RO ✪ ✪ FONDATOR ✪ ≛≛≛≛≛≛≛≛≛≛≛≛≛≛≛≛≛≛≛≛≛≛≛≛≛≛≛≛≛≛≛≛≛≛≛≛≛≛≛≛≛ MacLinux ⋆⋆⋆⋆⋆⋆⋆⋆⋆⋆⋆⋆⋆⋆⋆⋆⋆⋆⋆⋆⋆⋆⋆⋆⋆⋆⋆⋆⋆⋆⋆⋆⋆⋆⋆⋆⋆⋆⋆⋆⋆⋆⋆⋆⋆⋆⋆⋆⋆⋆⋆⋆⋆⋆⋆⋆⋆⋆⋆ ✪ OWNER ✪ ≛≛≛≛≛≛≛≛≛≛≛≛≛≛≛≛≛≛≛≛≛≛≛≛≛≛≛≛≛≛≛≛≛≛≛≛≛≛≛≛≛ - ⋆⋆⋆⋆⋆⋆⋆⋆⋆⋆⋆⋆⋆⋆⋆⋆⋆⋆⋆⋆⋆⋆⋆⋆⋆⋆⋆⋆⋆⋆⋆⋆⋆⋆⋆⋆⋆⋆⋆⋆⋆⋆⋆⋆⋆⋆⋆⋆⋆⋆⋆⋆⋆⋆⋆⋆⋆⋆⋆ ✪ CO-OWNER ✪ ≛≛≛≛≛≛≛≛≛≛≛≛≛≛≛≛≛≛≛≛≛≛≛≛≛≛≛≛≛≛≛≛≛≛≛≛≛≛≛≛≛ - ⋆⋆⋆⋆⋆⋆⋆⋆⋆⋆⋆⋆⋆⋆⋆⋆⋆⋆⋆⋆⋆⋆⋆⋆⋆⋆⋆⋆⋆⋆⋆⋆⋆⋆⋆⋆⋆⋆⋆⋆⋆⋆⋆⋆⋆⋆⋆⋆⋆⋆⋆⋆⋆⋆⋆⋆⋆⋆⋆ ✪ ADMINISTRATOR ✪ ≛≛≛≛≛≛≛≛≛≛≛≛≛≛≛≛≛≛≛≛≛≛≛≛≛≛≛≛≛≛≛≛≛≛≛≛≛≛≛≛≛ - ⋆⋆⋆⋆⋆⋆⋆⋆⋆⋆⋆⋆⋆⋆⋆⋆⋆⋆⋆⋆⋆⋆⋆⋆⋆⋆⋆⋆⋆⋆⋆⋆⋆⋆⋆⋆⋆⋆⋆⋆⋆⋆⋆⋆⋆⋆⋆⋆⋆⋆⋆⋆⋆⋆⋆⋆⋆⋆⋆ ✪ MODERATOR ✪ ≛≛≛≛≛≛≛≛≛≛≛≛≛≛≛≛≛≛≛≛≛≛≛≛≛≛≛≛≛≛≛≛≛≛≛≛≛≛≛≛≛ - ⋆⋆⋆⋆⋆⋆⋆⋆⋆⋆⋆⋆⋆⋆⋆⋆⋆⋆⋆⋆⋆⋆⋆⋆⋆⋆⋆⋆⋆⋆⋆⋆⋆⋆⋆⋆⋆⋆⋆⋆⋆⋆⋆⋆⋆⋆⋆⋆⋆⋆⋆⋆⋆⋆⋆⋆⋆⋆⋆ ✪ HELPER ✪ ≛≛≛≛≛≛≛≛≛≛≛≛≛≛≛≛≛≛≛≛≛≛≛≛≛≛≛≛≛≛≛≛≛≛≛≛≛≛≛≛≛ ⋆⋆⋆⋆⋆⋆⋆⋆⋆⋆⋆⋆⋆⋆⋆⋆⋆⋆⋆⋆⋆⋆⋆⋆⋆⋆⋆⋆⋆⋆⋆⋆⋆⋆⋆⋆⋆⋆⋆⋆⋆⋆⋆⋆⋆⋆⋆⋆⋆⋆⋆⋆⋆⋆⋆⋆⋆⋆⋆ ✪ VIP ✪ ≛≛≛≛≛≛≛≛≛≛≛≛≛≛≛≛≛≛≛≛≛≛≛≛≛≛≛≛≛≛≛≛≛≛≛≛≛≛≛≛≛ - ⋆⋆⋆⋆⋆⋆⋆⋆⋆⋆⋆⋆⋆⋆⋆⋆⋆⋆⋆⋆⋆⋆⋆⋆⋆⋆⋆⋆⋆⋆⋆⋆⋆⋆⋆⋆⋆⋆⋆⋆⋆⋆⋆⋆⋆⋆⋆⋆⋆⋆⋆⋆⋆⋆⋆⋆⋆⋆⋆ ✪ SLOT ✪ ≛≛≛≛≛≛≛≛≛≛≛≛≛≛≛≛≛≛≛≛≛≛≛≛≛≛≛≛≛≛≛≛≛≛≛≛≛≛≛≛≛ ⋆⋆⋆⋆⋆⋆⋆⋆⋆⋆⋆⋆⋆⋆⋆⋆⋆⋆⋆⋆⋆⋆⋆⋆⋆⋆⋆⋆⋆⋆⋆⋆⋆⋆⋆⋆⋆⋆⋆⋆⋆⋆⋆⋆⋆⋆⋆⋆⋆⋆⋆⋆⋆⋆⋆⋆⋆⋆⋆
 4. Recompense: - 2Boost-uri - Helper (+5 pentru UP) (Permanent) - 3Boost-uri - VIP (Permanent) - 5Boost-uri - Moderator (Permanent) Cei care boosteaza serverul sunt rugati sa lase reply in acest topic cu urmatorul model: ✪ Nick pe server: ✪ Dovada boost: ✪ Durata boost: ✪ Cantitatea de playeri boostati pe server in timpul boostului (Mare/Medie/Mica):
 5. Preturi grade BIHOR.CSPOWER.RO Owner: (6 Euro - Lunar)(10 Euro - Permanent) Co-Owner: (4 Euro - Lunar)(8 Euro - Permanent) Administrator: (3 Euro - Permanent) Moderator: (2 Euro - Permanent) Helper: (2 Boost / 1Euro / 20 Ore- Permanent) VIP: (3 Boost-uri / 3 Euro - Permanent) Contacte Fondatori: MacLinux Steam: MacLinux / MacLinux Metode de plata: Bancar / Plata SMS Boost.
 6. BIHOR.CSPOWER.RO | REGULAMENT PLAYERI ✪ Trebuie să citiți bine regulamentul, pentru a fi siguri că nu încălcați vreo regulă. ✪ Sunteți obligați să păstrați un limbaj decent pe server. Nu aveți voie să jigniți sau să înjurați. Sanctiune: gag. ✪ Nu bateți adminii la cap cu lucruri prostești. ✪ Nu aveți voie să folosiți cod. Veți primi ban. ✪ Atunci când suspectați un alt player că ar avea cod, trebuie să anunțați doar în chatul adminilor Ex: "u@ MacLinux are aim." Altfel, veți primi gag. ✪ Este interzis să aveți cuvinte obscene sau jigniri adresate altui player în nick. ✪ Reclama la alt server din afara comunității sau reclama la altă comunitate: amx_gag cu avertisment, dacă continuați primiți ban. Spam cu reclamă intenționată: ban permanent direct.
 7. BIHOR.CSPOWER.RO | REGULAMENT ADMINI ✪ Trebuie să știți bine și regulamentul jucătorilor, pentru a fi siguri că este respectat de către aceștia și bineînțeles să îl respectați și voi. ✪ Nu aveți voie să vă certați între voi. Certurile, înjuriile vor fi sancționate. Adminii sunt obligați să păstreze un limbaj decent și să asigure bunăstarea serverului. ✪ Nu aveți voie să folosiți comenzi intre voi. Ex: admin x kick adminului y. Nu va exista Ex: "a inceput y ca m-a injurat", x este la fel de vinovat daca actioneaza. Veti fi sanctionati cu suspend sau remove, depinde de gravitatea situatiei. ✪ Mapa se va schimba in ultimele 5 minute si doar prin vot. Nu aveti dreptul sa schimbati mapa fara vot. Daca sunt mai mult de 10 playeri pe server, nu se dau la vot harti mici. ✪ Toti adminii trebuie sa frecventeze si forumul pentru a afla noutatile. ✪ Nu aveți voie să folositi comanda amx_unban fără o soluționarea unei cereri de unban. Riscati remove. ✪ Nu aveti voie sa "imprumutati" adminul. Riscati remove. ✪ La orice ban dat sunteti obligat sa aveti si o dovada (ss sau demo). Daca un player este suspect de cod, inainte de a bana acel player, trebuie sa fiti spectator pe el si obligatoriu sa aveti cu el demo. ✪ Nu se va da ban pentru neprezentare poze decat in cazul in care veti avea si un demo ca o dovada. Pozele vor fi doar ca un plus pe care le vor pune pe forum in cazul in care vor lua ban. ✪ Nu aveti voie sa folositi cod. Veti fi sanctionati cu remove+ban permanent. ✪ La o cerere unban sau o reclamatie aveti la dispozitie maxim 48 de ore pentru a prezenta dovada. Altfel veti fi sanctionati. ✪ Aveti obligatia de a verifica un player atunci cand acesta este anuntat ca ar avea cod. ✪ Nu aveti dreptul sa banati playerii pentru neprezentare wargods fara a mai avea si un demo pe langa. Acesta este un server respawn si nu mix. Cine baneaza pentru neprezentare wargods fara a avea si un demo ca dovada va primi remove

DESPRE NOI

Suntem o comunitate cu domeniul CSPOWER din 2019 dar cu o echipa Administrativa formată în 2014. Scopul nostru este să va reauducem plăcerea de a va distra și de a întemeia noi prietenii alaturi de noi ! Devin-o POWER !

DESCHIDE-TI PROPRIUL SERVER FREE

Echipa noastra de parteneriat QualTech Solutions ofera spre administrare servere de inalta calitate in schimbul unor conditii ! Intra sa vezi !

CLICK AICI!
×
×
 • Create New...