Jump to content

Comunitatea CSPOWER este in cautare de staff , designeri cat si membrii cu o experienta , gandire si pasiune mare dedicata in lumea virtuala !
       Cautam Moderatori pentru  : Reporters / Loto 6/49 / General Category

RiGhT

Member
 • Content Count

  19
 • Donations

  0.00 Eur 
 • Joined

 • Last visited

 1. Pai daca joc doar de 2 saptamani aproape...
 2. Nu l am provocat cu nimic, i am zis ca de ce a schimbat mapa ca era timelimit pe 0 fiind ora 23.
 3. Nick: RiGhT Nick-ul adminului: cRz Motiv reclamatie: imi da destroy degeaba. Descrierea incidentului: Pai, imi face poze, i le dau, nici macar nu le baga in seama. Dupa schimba mapa ca vrea el, adica vali.simi pusese dust2 si timelimit pe 0 si asta schimba direct. Ora este 23.10. Plus ca imi da si destroy degeaba si ma si injura. Dovada (screenshot,clip): https://imgur.com/a/GAxBmwz Steam ID: nu il stiu.
 4. Numele tău » RiGhT Gradul actual » moderator Gradul dorit » ce grad credeti ca merit. Ore (link gametracker) » https://www.gametracker.com/player/RiGhT/178.32.241.8:27015/ Ai citit regulamentul? » i love furien Ești activ pe teamspeak3? » Cand sunt pe cs, sunt si pe ts.
 5. Nick: RiGhT Nick-ul adminului: crz Motiv reclamatie: Schimba mapa cand vrea el, nu de azi, de vreo saptamana si ceva de cand il cunosc. Descrierea incidentului: Deci schimba mapa cand vrea el, mai multi admini poate sa confirme. Dovada (screenshot,clip): https://imgur.com/a/FNpW3Z9 Steam ID: nu il stiu.
 6. Nick: RiGhT Nick-ul adminului: Tatalvostru Motiv reclamatie: Camp si tb repetat. Descrierea incidentului: Face camp si tb continuu, mai exact si camp in baza asteptand furienii. ASA ADMIN??? Dovada (screenshot,clip): Click (aici la sfarsit se vede foarte clar,sper sa te uiti), Click (aici este foarte simplu sa iti dai seama) Steam ID: nu il stiu.
 7. Name: RiGhT Player: weapon holder Date and Hour:19.28 IP & STEAMID: se vede in poza Evidence: https://imgur.com/a/PuqbW5v Am stat peste 15 minute dupa el.
 8. Name: CaMa$Ta$RuL Player: Date and Hour: 23.41 IP & STEAMID:se vede in poza. Evidence: https://www87.zippyshare.com/v/hz7CtIWn/file.html demo- aim Poza: https://imgur.com/a/cwG5Udj
 9. Nick:RiGhT Nick-ul adminului: Lu!gi Motiv reclamatie: Schimba mapa cand vrea el. Descrierea incidentului: Pai abia ce schimbasem mapa, pin vot bineinteles, vine el si schimba in dust2 fara vot fara nimic. Bai frate ma dispera chestiile astea, asta am vrut sa spun si la sedinta astazi dar n am apucat. Se plang playerii ca schimbam mapele cum vrem noi, pai ce facem aici? Schimb cand vreau si ce mapa imi place sau cum vine asta? Lasa frate mapa sa se termine si dupa dai vot regulamentar, nu cand ti se scoala tie. Dovada (screenshot,clip): Click Steam ID: STEAM_1:0:1454941890 Edit: Deci domnul Luigi, dupa ce am stat vreo 20 de min spec, il rog si pe el sa stea spec, eu am iesit sa joc din cauza ca nu prea se mai incalca regulamentul. Dupa ceva timp un player cere sa stea un admin spec, eu l am rugat pe luigi sa stea spec si el imi raspunde " Nu imi spui tu mie ce sa fac". Ok, dar in regulament scrie clar ca trebuie sa stam pe rand. Dovada: https://imgur.com/a/hOmwUGE Sper sa se ia masuri. Cu admini asa incompetenti nu e bine.
 10. Numele tău » RiGhT Gradul actual » Co- Moderator Gradul dorit » Moderator Ore (link gametracker) » Click Ai citit regulamentul? » I love furien Ești activ pe teamspeak3? » Cand sunt pe server, sunt si pe ts. Nu am orele necesare, dar de cand joc am jucat cam 2-3 ore pe zi.
 11. Salut. Am si eu o propunere. Daca ati putea sa bagati pluginul pentru a da comenzi din chat, de ex: /kick nume /slay nume Sa nu mai stai sa dai din consola, pana intrii in consola uiti numele, etc,etc. Va astept cu pro/contra. P.s Inca ceva, ati putea deschide un topic cu "Propuneri server."

DESPRE NOI

Suntem o comunitate cu domeniul CSPOWER din 2019 dar cu o echipa Administrativa formată în 2014. Scopul nostru este să va reauducem plăcerea de a va distra și de a întemeia noi prietenii alaturi de noi ! Devin-o POWER !

DESCHIDE-TI PROPRIUL SERVER FREE

Echipa noastra de parteneriat QualTech Solutions ofera spre administrare servere de inalta calitate in schimbul unor conditii ! Intra sa vezi !

CLICK AICI!
×
×
 • Create New...