Jump to content

Comunitatea CSPOWER este in cautare de staff , designeri cat si membrii cu o experienta , gandire si pasiune mare dedicata in lumea virtuala !
       Cautam Moderatori pentru  : Reporters / Loto 6/49 / General Category

Madalin.Cretu

Member
 • Content Count

  2
 • Donations

  0.00 Eur 
 • Joined

 • Last visited

About Madalin.Cretu

 • Rank
  New Member

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Nick actual : Cretu Nick dorit :[Wanted]Cretu Timp de la ultima cerere : - .
 2. Nick » Cretu Vârsta ta? » 17 Ore (link gametracker) » https://www.gametracker.com/player/Cretu/178.32.241.8:27015/ Facebook (obligatoriu) » In privat. Steam [ON/OFF] » OFF Ai citit regulamentul? » Da. Unde te putem contacta? » facebook,teamspeak Ești activ pe teamspeak3? » Da. Descrie-te în maxim 3 cuvinte » Mi se spune Cretu. De ce crezi că ai merita să fii acceptat? » Sunt putini admini, si deoarece am auzit ca aveti nevoie, imi incerc norocul.(Am experienta de 1 an tot pe server furien) ...ADUS DE WANTED...

DESPRE NOI

Suntem o comunitate cu domeniul CSPOWER din 2019 dar cu o echipa Administrativa formată în 2014. Scopul nostru este să va reauducem plăcerea de a va distra și de a întemeia noi prietenii alaturi de noi ! Devin-o POWER !

DESCHIDE-TI PROPRIUL SERVER FREE

Echipa noastra de parteneriat QualTech Solutions ofera spre administrare servere de inalta calitate in schimbul unor conditii ! Intra sa vezi !

CLICK AICI!
×
×
 • Create New...