Jump to content

Comunitatea CSPOWER este in cautare de staff , designeri cat si membrii cu o experienta , gandire si pasiune mare dedicata in lumea virtuala !
       Cautam Moderatori pentru  : Reporters / Loto 6/49 / General Category

Alexandru ;x CSGOatse.com

Member
 • Content Count

  6
 • Donations

  0.00 Eur 
 • Joined

 • Last visited

About Alexandru ;x CSGOatse.com

 • Rank
  New Member

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Nick:egotryceps Nick-ul adminului:TnT*MiKi_DuTa* Motiv reclamatie: E vai de capul lui , nu da harti inainte sa dea vot , schimba mapa cand mai sunt 15 minute din ea. Descrierea incidentului:A bagat querty de_dust2 pentru ca pe dust2_2006 s-a cam golit server-ul , ramasese la 8vs8 , si mainainte a intrat plodul asta distrus si a pus din nou tot dust2_2006 fara sa dea harti sau sa intrebe jucatorii daca vor sa fie schimbata harta. Dovada (screenshot,clip): https://imgur.com/0hHZ8I7 Steam ID:-
 2. Nick:Destroyer^ Ip:41.109.187.39 Data / Ora:07/11/2019 Motiv:Neprezentare WG Comanda:amx_addban Dovada:https://imgur.com/Hyj43Fr
 3. Nick:Tataie Ip:93.113.150.221 Data / Ora:07.11.2019 Motiv:Neprezentare WG Comanda:amx_banip Dovada:https://imgur.com/VsGMGUj
 4. Nick » egotryceps Vârsta ta? » 19 Ore (link gametracker) » https://www.gametracker.com/server_info/178.32.241.8:27015/top_players/?query=egotryceps Facebook (obligatoriu) » Steam [ON/OFF] »ON Ai citit regulamentul? » Daca @alexandru66 a avut timp sa-l scrie , atunci am avut si eu timp sa-l citesc. Unde te putem contacta? » TS Ești activ pe teamspeak3? » Da Descrie-te în maxim 3 cuvinte » Alta data. De ce crezi că ai merita să fii acceptat? » Pentru ca am experienta in adminat , si o fac foarte bine.
 5. Nick:egotryceps Nume:Alexandru Numele adminului reclamat:The End Motivul:Ban pe ip-ul meu , dat altui jucator care nu eram eu. cu motivul "wg" :)))) Eu am dat wg-ul inainte cu 5 minute altui admin si a zis ca sunt curat. Asta habar n-are sa dea un ban probabil. Dovada: https://imgur.com/a/oi2soWT + slay aiurea. =))

DESPRE NOI

Suntem o comunitate cu domeniul CSPOWER din 2019 dar cu o echipa Administrativa formată în 2014. Scopul nostru este să va reauducem plăcerea de a va distra și de a întemeia noi prietenii alaturi de noi ! Devin-o POWER !

DESCHIDE-TI PROPRIUL SERVER FREE

Echipa noastra de parteneriat QualTech Solutions ofera spre administrare servere de inalta calitate in schimbul unor conditii ! Intra sa vezi !

CLICK AICI!
×
×
 • Create New...