Jump to content

Comunitatea CSPOWER este in cautare de staff , designeri cat si membrii cu o experienta , gandire si pasiune mare dedicata in lumea virtuala !
       Cautam Moderatori pentru  : Reporters / Loto 6/49 / General Category

♥ sØØN ♥

Suspended
 • Content Count

  4
 • Donations

  0.00 Eur 
 • Joined

 • Last visited

About ♥ sØØN ♥

 • Rank
  New Member

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Pune și tu poza aici cu tine. Buna și bine ai venit alaturi de noi, sa ai o ședere cat mai plăcută.
 2. Nick: - Numele dumneavoastra: Mitra Florin Alexandru Varsta: 22 Ocupatie: Lucrez in Anglia Hobby: Sa mă uit la filme O mica descriere(3 randuri): Salut, mă numesc cu am spus și mai sus și am vârstă asta frumoasa de 22 de ani, sunt un băiat calm. îmi place să fumez și să fac sport. Am jucat fotbal la echipa noastră din oras cam 3 ani dar din cauza accidentărilor m-am cam lăsat și am plecat în Anglia sa mă imbogatesc. :)) De unde ai aflat noi?: Fb Acorda o nota comunitatii (asa la prima vedere): La prima vedere după mine 7 Poza cu dvs: Cel din stanga

DESPRE NOI

Suntem o comunitate cu domeniul CSPOWER din 2019 dar cu o echipa Administrativa formată în 2014. Scopul nostru este să va reauducem plăcerea de a va distra și de a întemeia noi prietenii alaturi de noi ! Devin-o POWER !

DESCHIDE-TI PROPRIUL SERVER FREE

Echipa noastra de parteneriat QualTech Solutions ofera spre administrare servere de inalta calitate in schimbul unor conditii ! Intra sa vezi !

CLICK AICI!
×
×
 • Create New...