Jump to content

Comunitatea CSPOWER este in cautare de staff , designeri cat si membrii cu o experienta , gandire si pasiune mare dedicata in lumea virtuala !
       Cautam Moderatori pentru  : Reporters / Loto 6/49 / General Category

desire.

Member
 • Content Count

  46
 • Donations

  0.00 Eur 
 • Joined

 • Last visited

About desire.

 • Rank
  New Member

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Bine ai venit frate, in sfarsit si tu pe aici
 2. Nick: desire. si uneori cand intru de pe steam si ᴄᴙᴀᴛᴢ. ♠ Numele dumneavoastra: Florin Neagu (vorbim pe wapp, pe fb nu prea intru <3) Varsta: 18 (aproape, ii fac in decembrie) Ocupatie: Box si in timpul liber jocurile pe calculator si uneori si sa invat pt bac... Hobby: Fotbalul si activitatile on-line. O mica descriere(3 randuri): 1.89, sunt un tip glumet, stiu sa diferentiez gluma de seriozitate, si imi place foarte mult sa socializez, adica sa cunosc persoane noi si sa fac caterinca cu ei De unde ai aflat de noi?: de pe serverul lui Amaranth. Acorda o nota comunitatii (asa la prima vedere): Nu cred ca am stat suficient pe ea sa-i pot acorda o nota, dar din first-seen, as zice un 8, se mai poate imbunatatii cu niste utilizatori si poate mai multe discutii pe chat Poza cu dvs:

DESPRE NOI

Suntem o comunitate cu domeniul CSPOWER din 2019 dar cu o echipa Administrativa formată în 2014. Scopul nostru este să va reauducem plăcerea de a va distra și de a întemeia noi prietenii alaturi de noi ! Devin-o POWER !

DESCHIDE-TI PROPRIUL SERVER FREE

Echipa noastra de parteneriat QualTech Solutions ofera spre administrare servere de inalta calitate in schimbul unor conditii ! Intra sa vezi !

CLICK AICI!
×
×
 • Create New...