Jump to content

Comunitatea CSPOWER este in cautare de staff , designeri cat si membrii cu o experienta , gandire si pasiune mare dedicata in lumea virtuala !
       Cautam Moderatori pentru  : Reporters / Loto 6/49 / General Category

[TgV]Jo1nT

Member
 • Content Count

  19
 • Donations

  0.00 Eur 
 • Joined

 • Last visited

About [TgV]Jo1nT

 • Rank
  New Member

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. - Nickname: - Ip: - Steam-id: - Motiv: - Dovadă:
 2. Nume: Nedelcu Eduard Gabriel Vârstă: 23 De ce dorești să aplici pentru acest grad?: Pentru ca imi place acest server,doresc sa fac ,,curatenie,, , sa elimin orice strop de hacker si imi place foarte mult sa am sub aripa mea un server,sa-l conturez exact asa cum ar trebui sa fie un server,fara codati. Ce secțiune dorești spre moderare?: Ce se poate,nu am pretentii. Ce îmbunătățiri poți aduce secțiunii moderate?: Sunt activ aproape mereu pe server,in limita timpului disponibil. . . Explică activitatea ta pe forum și secțiune din ultima vreme: Nu sunt foarte activ pe forum,ca sa fiu sincer,prefer sa stau pe server sa supraveghez,eventual sa ma joc deoarece lucrez,iar timpul prefer sa mi-l dedic statului pe server,nu pe forum. . . Ești conștient că vei fi pus într-o perioadă de probă, iar dacă nu te vei descurca riști să fii suspendat?: Da, sunt constient. Ești conștient că poți fi suspendat din funcție la prima abatere de la regulament?: Da, sunt constient. Alte precizări: Va multumesc enorm de mult,sper sa pot face parte din staff-ul vostru,va pupa si va saluta un simplu ,,shaormar,, Poți intra pe teamspeak la ședințe ?: Daca sunt acasa, si ma lasa fetita(am copil de aproape 2 anisori),da,cu mare drag.

DESPRE NOI

Suntem o comunitate cu domeniul CSPOWER din 2019 dar cu o echipa Administrativa formată în 2014. Scopul nostru este să va reauducem plăcerea de a va distra și de a întemeia noi prietenii alaturi de noi ! Devin-o POWER !

DESCHIDE-TI PROPRIUL SERVER FREE

Echipa noastra de parteneriat QualTech Solutions ofera spre administrare servere de inalta calitate in schimbul unor conditii ! Intra sa vezi !

CLICK AICI!
×
×
 • Create New...