Jump to content

Comunitatea CSPOWER este in cautare de staff , designeri cat si membrii cu o experienta , gandire si pasiune mare dedicata in lumea virtuala !
       Cautam Moderatori pentru  : Reporters / Loto 6/49 / General Category

Braileanu'

Member
 • Content Count

  7
 • Donations

  0.00 Eur 
 • Joined

 • Last visited

About Braileanu'

Member
 • Rank
  New Member

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. - titlul topicului trebuie să fie de forma "[Braila] Cerere unban nickname". Exemplu: [Braila] Cerere unban bob - aveți la dispoziție 72 de ore din momentul în care ați primit ban pentru a face această cerere - modelul trebuie respectat altfel cererea va fi RESPINSĂ - cererea trebuie să fie însoțită OBLIGATORIU de o dovadă - detaliile banului le veți avea întotdeauna în consolă atunci când dați conectare pe server - toată lumea are un steamid numeric la comanda "status" în consolă atunci când vă aflați pe un server! Nu ezitați să îl completați la cerere - Aveți răbdare, nu jigniti stafful deoarece cererea va fi respinsă. Un membru din staff va lua o decizie în cel mai scurt timp posibil MODEL CERERE: Nickname: Adminul care te-a banat: Ip-ul tău: SteamID (numeric): Motivul pentru care ai primit ban: Durata banului: Ora/data/harta pe care ai primit ban: Dovada (print la consolă OBLIGATORIU): Alte mențiuni:
 2. Deschideti un topic nou cu numele Reclamatie "Nickname Admin" MODEL : ¤ Numele dvs: ¤ Numele adminului reclamat: ¤ Data si ora: ¤ Motiv reclamatie: ¤ Dovada (Print la consola sau demo): Atentie!!! A se citi regulamentul inainte de initierea reclamatiei. Pentru ca RECLAMATIA sa fie luata in considerare, trebuie sa respectati modelul impus. Toate cerintele sunt obligatorii deci prin urmare daca nu dispui de o DOVADA, cererea nu va fii luata in considerare !!!
 3. CERINȚE: - să aveți vârsta de minim 16 ani - să nu aveți admin pe alt server clasic - seriozitate, maturitate și un comportament civilizat pe server/forum - un limbaj exemplar pe server. Să nu fi primit ban pentru limbaj sau gag-uri repetate - respectarea regulamentului - să aveți petrecute minim 20 de ore pe server în momentul postării cererii [!] Faceți cerere doar dacă îndepliniți condițiile cerute de noi! [!] Dacă nu îndepliniți condițiile, dar doriți grad pe server, puteți obține acest lucru pe bază de donație , luati legatura cu ,,Braileanu" ASPECTE IMPORTANTE: Cererea trebuie făcută cu titlul de forma "[Braila] Cerere admin nickname" (exemplu: [Braila] Cerere admin Valentin) Gradul oferit în urma acceptării cererii va fi cel de MODERATOR cu posibilitatea de avansare în urma ședințelor de pe Skype Dacă nu ați citit regulamentul, cererea va fi respinsă automat. Dacă ai făcut o cerere şi a fost respinsă mai poţi face una peste minim trei zile. Orice altă cerere făcută la mai puţin de trei zile va fi automat respinsă, iar topicul închis. MODEL CERERE ADMIN : Nickname: Prenume: SteamID (dacă dețineți Steam): Vârsta și primele 3 cifre din CNP: Ore Gametracker: Adrese de contact (Steam, Facebook, Discord, TeamSpeak etc.): Ai citit regulamentul? : MODEL CERERE SLOT : Nickname: Prenume: SteamID (dacă dețineți Steam): Ore Gametracker :
 4. Dacă doriți să ajutați serverul, puteți cumpăra boostul cu plată sms sau paypal iar serverul va intra automat în lista de boost. În câteva minute o cantitate mare de jucatori vor începe a se conecta către server. Model de postare dupa trimiterea unui boost: Nick: Ora: Dovada: Alte informatii: - Boost-urile reprezinta o metoda temporara pentru popularea serverului; - Achizitionarea unui boost poate fi perceputa si drept plata pentru o functie pe server; - Ordinea site-urilor este in functie de calitatea acestora, dar chiar si asa nu este o garantie neaparata a faptului ca un site este mai slab decat altul(noaptea poate ultimul-clasat baga jucatori mai bine decat primul); - Barele galbene reprezinta raportul dintre jucatorii romani si cei straini oferiti(cele ce ofera romani mai multi sunt mai folositoare pentru noi); - Barele verzi reprezinta raportul de jucatorii total oferiti. Gametracker.rs ■■■■■■■■■■ ■■■■■■■■■■ Cum dau boost? Trimite mesaj SMS de forma TXT GTRS Adresa IP Nume trimite la numarul 1235 Exemplu: TXT GTRS 93.114.82.88:27015 numeletau Pret mesaj: €1.00 + TVA Acceptam Donatii de PaysafeCard(RON/EURO) / Bancar / Cod Reincarcabil / Western Union / Money Gram Platile Bancare Vor beneficia fara TVA Cu drag, Braileanu'

DESPRE NOI

Suntem o comunitate cu domeniul CSPOWER din 2019 dar cu o echipa Administrativa formată în 2014. Scopul nostru este să va reauducem plăcerea de a va distra și de a întemeia noi prietenii alaturi de noi ! Devin-o POWER !

DESCHIDE-TI PROPRIUL SERVER FREE

Echipa noastra de parteneriat QualTech Solutions ofera spre administrare servere de inalta calitate in schimbul unor conditii ! Intra sa vezi !

CLICK AICI!
×
×
 • Create New...