Jump to content

Comunitatea CSPOWER este in cautare de staff , designeri cat si membrii cu o experienta , gandire si pasiune mare dedicata in lumea virtuala !
       Cautam Moderatori pentru  : Reporters / Loto 6/49 / General Category

ZERO2 si atat

Member
 • Content Count

  7
 • Donations

  0.00 Eur 
 • Joined

 • Last visited

 1. ZERO2 si atat

  ZolY

  In afara de faza din runda 4-0 nu are nici o faza de wh, poate a avut noroc. Pro unban dar e bine sa fim cu ochii pe el. L-am mai suspectat si eu dar nu a vazut nimic concret.
 2. ZERO2 si atat

  ZolY

  Ma uit si revin.
 3. Fazele care m-au facut sa i-au aceasta decizie: Prima runnda cum il urmareste pe Donothigprin pereti Runda a 2-a Iese de pe banana direc pe Marius care e sobolan si dupa faza care il omora pe Baba Runda 3 Cum tine banana, nu il intereseaza altceva decat peretii Runda 5 Spameaza iar acel perete pe banana dar doar cand are playeri in rest nu are nici o treaba cu el, cu trage dupa Nicki (sau cum il mai chema), il omoara pe Nea costica prin full smoke Runda 6 Trage prin zid pana il omoara pe Yu, il mai ia si pe sulee prin smoke, dupa ma omoara iar la acel perete si mai nimereste si cap Parerea mea e ca are wh 100% (Runda a 3-a la inceput l-ai setat mai bine ? ). Inteleg sa ai noroc sa iei unul pri smoke, am patit si eu, am omorat si eu prin perete, se intampla, dar rata lui de kill-uri prin perete si smoke e incredibila. Mai bine ii omori cand nu ii vezi decat atunci cand sunt in fata ta. Astept si alte pareri. Multumesc !
 4. Furien unde planteaza bomba ? in C ?

DESPRE NOI

Suntem o comunitate cu domeniul CSPOWER din 2019 dar cu o echipa Administrativa formată în 2014. Scopul nostru este să va reauducem plăcerea de a va distra și de a întemeia noi prietenii alaturi de noi ! Devin-o POWER !

DESCHIDE-TI PROPRIUL SERVER FREE

Echipa noastra de parteneriat QualTech Solutions ofera spre administrare servere de inalta calitate in schimbul unor conditii ! Intra sa vezi !

CLICK AICI!
×
×
 • Create New...