Jump to content

Comunitatea CSPOWER este in cautare de staff , designeri cat si membrii cu o experienta , gandire si pasiune mare dedicata in lumea virtuala !
       Cautam Moderatori pentru  : Reporters / Loto 6/49 / General Category

Flame Shadow

Member
 • Content Count

  7
 • Donations

  0.00 Eur 
 • Joined

 • Last visited

About Flame Shadow

 • Rank
  New Member

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Pro , avem nevoie de helperi + ca esti calm si meriti o sansa
 2. Nickname : Flame Shadow Motiv : - Timp : -
 3. Contra ,nu am nimic cu tine luca, baiat de treaba , vesel , dar ca sa fii helper nu trebuie sa stii numai comenzile de baza , dar sa si stii sa joci , iar tu luca inca nu ai aceea experienta in cs go de a juca la alt nivel si de-a intelege jocul. Ca de exemplu: intra un legendary eagle, iar niste playeri ce sunt mai in jos de rankul lui , il raporteaza pe u@ ( chatul adminilor ) ca ,,suspectul'' are coduri . Te pui spectator pe el si o sa crezi ca e codat , insa , cum am scris mai in sus , nu ai un ,,skill mediu'' in cs go ca sa poti diferentia un cheater si un player obisnuit .
 4. Propun ca urmatorii playeri de pe server ce doresc sa inainteze o cerere de helper sa aiba obligatoriu prime status ( mai sus de 21 level ) si un microfon .
 5. Esti un copil de 13 ani care a intrat aceste zile pe server si efectiv de cate ori jucam cu tine sau impotriva ta aveai un skill slab ca la silver . Ieri spre exemplu era mapa dust 2 si jucai cadeobicei dupa rankul tau ( silver ) . Dupa ce am schimbat mapa in mirage , la jumate de match aveai daca nu ma gresesc 3 kiluri si 11 deaths , insa brusc deodata ai devenit un player cu niste prefire-uri stranii cu awp , nici nu ieseam iar tu deja trageai prin perete , iar asta nu numai la mine fiindca si alti playeri se jaluiau pe tine ca te-ai activat . Brusc ai devenit s1mple ( dupa nickul tau - ceea ce io rusina sa il copii de la un adevarat pro jucator + poza lui ) pe server cu niste prefire din conector , de la firebox , din jungla , s.a . Vazand schimbarea ta brusca de skill , 1 rank , profil privat, 0 medalii mi-am dat seama ca ai activat wh si ai primit ban permanent. Azi ti-ai facut un alt account si ai intrat din nou pe server , dar de data asta brusc nu mai jucai ca ieri pe mirage , foarte straniu , dupa parerea mea... . Ai dorit sa arati ca nu joci cu cheaturi , ei bine daca ai fost prins odata cu un cheat pe server primesti ban permanent automat de la staff .
 6. Pro , persoana calumea pe server
 7. sunt pentru scoaterea bhopului de pe server .

DESPRE NOI

Suntem o comunitate cu domeniul CSPOWER din 2019 dar cu o echipa Administrativa formată în 2014. Scopul nostru este să va reauducem plăcerea de a va distra și de a întemeia noi prietenii alaturi de noi ! Devin-o POWER !

DESCHIDE-TI PROPRIUL SERVER FREE

Echipa noastra de parteneriat QualTech Solutions ofera spre administrare servere de inalta calitate in schimbul unor conditii ! Intra sa vezi !

CLICK AICI!
×
×
 • Create New...