Jump to content

Leaderboard


Popular Content

Showing content with the highest reputation since 04/02/2020 in all areas

 1. 2 points
  dev

  Aimware v2.0 Beta

  Aimware is working to create a new cheat version for Counter Strike 1.6 that bypass GAMEGUARD 2020 ! This is the beta version ! DOWNLOAD
 2. 1 point
  wHoo # !

  Cerere admin mAke

  Joi 08.04.2020 - Sedinta Staff Obligatorie pe serverul de TeamSpeak3 ! TS.CSPOWER.RO Nick & pw in PM
 3. 1 point
  Lucky Guy

  Cerere admin mAke

  te ai chinuit ceva pentru cererea aceasta,meriti
 4. 1 point
  wHoo # !

  cerere up byseeN

  Activitate mai mare pe TeamSpeak3 te rog !
 5. 1 point
  v3nom

  Discutii generale despre server.

  Aici puteti discuta orice tine de acest server !
 6. 1 point
  Maxwell

  Discutii generale despre server.

  Neata lume, hai sa vb
 7. 1 point
  Maxwell

  Ban-List [Maxwell]

  NIck : Ip : Durata : Motiv : Dovada :
 8. 1 point
  v3nom

  Model Cerere Demisie l Retragere.

  Nick: Grad: Motiv:
 9. 1 point
  v3nom

  Model Cerere Absenta l Invoire.

  Nick: Perioada in care lipsesti: Motiv:
 10. 1 point
  v3nom

  Model Cerere upgrade.

  Nick: Grad actual: De ce doresti up?: Cate zile a trebuit sa astepti de la ultimul up?: Pe ce data si ziua ai primit acel grad? ATENTIE ! ! ! Daca nu respectati timpii ceruti de noi si faceti cerere de up chiar si cu o zi mai devreme, o sa fiti respinsi fara discutii si va trebuii sa asteptati din nou timpul cerut. ---------------------------- INFORMATII UPGRADE ---------------------------- Helper - Doar cerere in sectiunea de [ZE] Cereri Slot/Helper. Moderator - Dupa 15 zile de la primirea gradului Helper. Super-Moderator - Dupa 25 zile de la primirea gradului Moderator. Administrator - Dupa 35 zile de la primirea gradului Super-Moderator. Vampir - Dupa 45 zile de la primirea gradului Administrator. Co-Owner - Dupa 60 zile de la primirea gradului Vampir. Owner - Doar celor care stim noi ca merita. Detinator - Nu se da !
 11. 1 point
  v3nom

  [Ban-List] v3nom

  NIck : Ip : Durata : Motiv : Dovada :
 12. 1 point
  v3nom

  Model Ban-List.

  Fiecare Administrator isi va face un topic separat unde isi va posta banurile dupa modelul dat. Numele topiclui va fi in felul urmator - Ban-List Nume - De Exemplu : Ban-List v3nom Model postare banuri : NIck : Ip : Durata : Motiv : Dovada : ATENTIE - Fiecare admin trebuie sa aibe Ban-List. - Fiecare admin este obligat sa posteze orice ban dat. - La banurile cu free se vor accepta doar demo-uri. - Daca nu aveti dovada care va atesta banul, nu banati persoana accea pana nu faceti rost de dovada.
 13. 1 point
  v3nom

  [Model] Propunere l Sugestie Server.

  [Propunere] Nume -Nick-ul tau : -Propunerea ta : -Descriere : -Link Download : -Poze ( Daca este cazul ) :
 14. 1 point
  v3nom

  Model Reclamatii Administrator.

  Nume reclamant: Nume admin reclamat: Motiv: Dovada (poza, demo, video youtube): Alte informatii (optional): -------------- INFORMATII -------------- - Daca nu respectati modelul, cererea nu este luata in considerare si este mutata la cos. - Daca nu aveti o dovada concludenta, reclamatia va fi inchisa.
 15. 1 point
  v3nom

  Model reclamatii jucatori.

  Nume reclamant: Nume reclamat: Motiv: Dovada (poza, demo, video youtube): Alte informatii (optional): -------------- INFORMATII -------------- - Daca nu respectati modelul, cererea nu este luata in considerare si este mutata la cos. - Daca nu aveti o dovada concludenta, reclamatia va fi inchisa.
 16. 1 point
  v3nom

  Model cerere unban.

  --------------- Informatii --------------- - Daca nu postezi dovada banului, cererea nu este luata in considerare. - Daca cererea nu este postata dupa modelul de mai sus cererea este inchisa si mutata la cos. --------------- Model --------------- Nume server: Ip: SteamID: Adminul care ti-a dat ban?: Cand ai primit banul?: Ce admini au mai fost on?: Motiv (pentru care ai primit ban): Dovada (poza consola care contine informatiile ban-ului): Mai ai ceva de spus? (optional):
 17. 1 point
  v3nom

  Staff Ze.CSPOWER.Ro

  .--<3 ! Staff ! .--<3. .-- <3. Ze.CSPOWER.Ro .-- <3. <--Detinator principali--> : v3nom Răzvan. <--Owner--> : - <--Co-Owner--> : Maxwell Blu3 D3viL - <--Vampir--> : - <--Administrator--> : - <--Super-Moderator--> : - <--Moderator--> : - <--Helper--> : BOT Wolf -
 18. 1 point
  v3nom

  Model cerere Helper.

  ----------------------- INFORMATII ----------------------- - Varsta minima ceruta este 15 ani. - Dorim persoane serioase si minte matura in care stim ca putem avea incredere. - Daca ai avut incalcari grave de regulament sa te astepti sa fii respins. - Daca sacai fondatorii cu PM-uri, mesaje, etc sa se uite peste cererea ta, vei fi respins din start. - Daca nu ai toate orele cerute pentru aceasta functie vei fi respins din start. - Daca nu postezi cererea dupa model esti respins automat. - Daca esti prins ca nu cunosti regulamentul vei primii remove / sau cererea va fi respinsa. ---------------------Model---------------------- Nick: Ore (link gametracker - minim 55 ore): De ce doresti Helper?: Cu ce vei ajuta server-ul daca primesti aceasta functie?: Cate ore / zi te joci pe server? (nu afk / spectator): Ai avut tangente cu admini / playeri? Daca da, de ce?: Ai citit regulamentul (general si al adminilor)?: Alte mentiuni: Daca primesti Respins urmatoarea cerere o faci peste 2 saptamani.
 19. 1 point
  v3nom

  Model cerere Slot.

  Nume server: (aici trebuie sa completati cu numele vostru care il folositi pe server.) Ore (link gametracker obligatoriu): De ce doresti slot?: Informatii: - Minim 25 ore jucate pe server (nu spectator). - Sa nu fi avut antecedente atat pe server cat si pe forum.
 20. 1 point
  v3nom

  Campanie recrutare Administratori.

  Fac aceasta campanie de recrutare a Helperilor in scopul de a face serverul un loc mai placut si ingrijit de aceea va dau sansa carora dintre voi sa luati admin mai usor. Asa ca, care doriti va astept cu o cerere in acest topic dupa model urmator. Varsta minima 15 ani, nu accept mai jos de 15 ani si daca luati admin si va prind ca ati mintit ca aveti 15 ani si nu aveti veti primi cont blocat + ban permanent. Minim 10 ore jucate pe server (nu spectator). Nume : Ore : Varsta : Accepti regulamentul? :
 21. 1 point
  v3nom

  Regulament playeri.

  Acesta este regulamentul exclusiv creat de v3nom pentru buna functionare a server-ului, va rugam sa il respectati pentru a nu primi sanctiuni conform regulamentului. 1. Limbajul vulgar este interzis. Sanctiunea se primeste in functie de gravitatea limbajului si anume de la mute pe server 10 minute pana la ban de 720 minute ( 12 ore ). 2. Spamul excesiv este strict interzis si este sanctionat cu mute de la 15 minute. 3. Cheats/Coduri sunt strict interzise si duc la BAN PERMANENT fara discutii. 4. Bhopul si orice configurare de genul sunt interzise, ban 250-1000 minute sau daca jucatorul abuzeaza in exces de ele se poate ajunge pana la ban permanent. 5. Nu abuzati de buguri niciodata. Daca a-ti descoperit unul postati-l pe forum. Daca abuzati de el si nu anuntati vreun Administrator primiti BAN PERMANENT (fara discutii). 6. Retry dupa mute se sanctioneaza cu ban la 360 de minute (6 ore) sau daca jucatorul abuzeaza permanent de aceasta comanda se poate ajunge pana la ban de 7 zile. 7. Nu aveti voie sa faceti reclama la alte servere/comunitati/etc ce nu tine de comunitatea CSPOWER.RO, sanctiunea se porneste de la mute pe server 120 de minute ( 2 ore ) si poate ajunge pana la 1 zi. 8. Nu cereti benefici adminilor/FONDATORILOR nu dorim ca un jucator/jucatorii sa fie avantajati excesiv...sanctiunea se va incepe cu mute de la 15 minute, si poate ajunge la ban pana la 120 minute ( 2 ore ). 9. Nu aveti voie sa stati in spawn zone, odata ce a inceput runda se sanctioneaza cu SLAY sau daca jucatorul abuzeaza excesiv se poate ajunge cu ban pana la 120 minute ( 2 ore ). 10. Nu aveti voie sa stati AFK sau spectator pe server mai mult de 5 minute, sau noaptea pentru a face ore exclusiv pentru activitate vom verifica asta in fiecare Cerere, sanctiunea incepe de la 120 de minute ( 2 ore ) si ajunge pana la 12 ore. 11. Este interzis sa ajutati jucatorii de a sparge baricade/usi/poduri si asa mai departe pentru a creea avantaje si a bloca jucatorii urmariti de zombie, se sanctioneaza cu SLAY si poate ajunge pana la ban de 240 de minute ( 4 ore ). 12. Este interzis sa apasati butonul de escape odata ce nu au ajuns la finalul hartii minim 6-7 jucatori, sanctiunea incepe de la SLAY si poate ajunge la ban de 120 minute ( 2 ore ). 13. Daca zombie au intrat in AVION/ELICOPTER/BARCA si asa mai departe si au ramas in el dupa ce s-a terminat runda, asta inseamna ca zombie au castigat runda iar HUMANS au pierdut si vor primi SLAY. 14. Cei ce doresc sa devina administratori pe server, vor fii rugati sa SCRIE la rubrica alte mentiuni codul cheie: KTA. asta inseamna ca ati citit tot regulamentul nostru de pe Ze.CSPOWER.RO
 22. 1 point
  SEBAPWH

  Regulament ADMINI STAR.CSPOWER.RO

  IN ATENTIA ADMINILOR ! NU SE FAC POZE NICI LA PLAYERII ROMANI NICI LA CEI STRAINI , ONLY DEMO ,veti fi sactionati disciplinar daca nu respectati aceste lucruripedeapsa urmand a fi stabilita de conducerea serverului STAR.CSPOWER.RO daca incalcalti aceasta regula ! Dupa ora 00:30 la vot nu se mai dau decat 5 mape,cele de mai jos,altfel direct bila neagra,la 2 bile negre = -1 pana la -1 la grad. de_dust2, de_inferno, de_train32, de_nuke_rare, de_kabul_32 -SERVERUL NU FOLOSESTE WARGOD DECI NU SE CERE SI NU SE TINE CONT DE WG in decizii. Poze nu se fac nici la romani nici la straini,aceasta functie foloseste doar pentru mutarea juacatorilor cu imunitate la alta echipa Se sanctioneaza cu ban permanent NUMAI urmatoarele infractiuni: 1. Folosirea cheat-urilor, hack-urilor, script-urilor, anti smoke-ului, anti flash-ului, no-recoil 2. Jigniri/limbaj vulgar in mod repetat si/sau injuraturile grave adresate adminilor 3. Folosirea modelelor ESL, tinta la AWP, modificarea dll-urilor din folderele de cstrike instalate! Reguli: Nu abuzati de accesul primit si nu faceti diferente, regulamentul este pentru toti, indiferent ca exista grade de rudenie, prieteni, prietena, iubita, iubit si asa mai departe! Nu dati ban fara dovada ! = 1 bila neagra Nu folositi comenzi pe un alti admini fara acceptul unui Fondator . Nu utilizati comenzi gen: amx ; map ; amx_votemap intre orele 00:30 - 10.00 ,pe durata acestor ore se joaca de_dust2/de_inferno ONLY Daca un Admin foloseste o comanda care a fost deja accesaata de alt admin pe server,cum ar fi,un vot peste alt vot dat de alt admin,gag/ungag peste comanda altui admin,schimbare de mapa etc - ATENTIE : Asa ceva nu toleram si sactionam cu 1 bila neagra sau chiar -1 la grad in functie de gravitatea situatiei. Intre orele 00:30 - 10:00 timpu hartii sa fie 0 de minute , iar hartile care vor rula pe server in aceasta perioada de timp, vor fi : Dust 2 - Inferno ( alternativ, in functie de traficul serverului la ora respectiva / Nu folositi un limbaj inadecvat in fata playeriilor, in cazul in care aveti un limbaj mai "colorat" sunteti rugati sa il folositi doar pe chat-ul adminilor cu limita sau folositi optiunea psay. Functia de admin este o obligatie, nu un privilegiu! Aveti obligatia de a va comporta exemplar fata de ceilalti playeri care va cer sfaturile/ sugestiile/cererile. Pastrati un limbaj model in limita bunului simt! Nu dati la vot hartile care au mai fost. Folositi comanda /harti in say pentru a vedea ultimele 5 harti anterioare! La o eventuala cerere unban/reclamatie, aveti la dispozitie maxim 36 de ore pentru prezentarea unei dovezi. ( snapshot in-game / consola / demo ). In caz de neprezentare a dovezii jucatorul va primi Unban iar adminul avertisment sau downgrade! Adminul este obligat sa pastreze dovada minim 3 zile ! Intr-o reclamatie au voie sa posteze doar cei implicati + conducerea server-ului (Fondatorii / Manageri / Owneri)! Este interzisa imprumutarea sau folosirea unui acces de catre alta persoana decat cea a detinatorului actual! Orice abatere de la aceasta regula va duce direct la stergerea accesului! Nu faceti abuz si nu folositi in interes propriu comenzile: amx_say / amx_tsay / amx_csay. Aceste comenzi se folosesc pentru a anunta link pentru ss/demo/ ultima runda, etc. Cand intrati pe server jucati cu nickname-ul pe care aveti adminul, in caz contrar veti fi sanctionati! Respectati-va intre voi, evitati pe cat posibil certurile pe say sau pe amx_chat, daca cineva a gresit, incercati sa ii explicati diplomat, frumos, intr-o maniera civilizata, fara sa aveti un 'ton' superior! In cazul in care ai probleme si vei lipsi de pe server o perioada mai mare de 7 zile ai obligatia sa anunti pe forum la sectiunea Cereri Absente ! Nu dati ban-uri pe clasa de ip!! Doar daca e ABSOLUT necesar, iar ban-ul sa fie de maxim 120 de minute Cine va fi prins ca a banat o clasa de IP pe timp "permanent" va fi sanctionat drastic,pana la remove ! UP-urile & Down-urile se vor stabili doar de catre Fondatori Toti adminii sunt obligati sa detina un nume similar atat pe forum cat si pe server pentru a se evita unele confuzii sau sa isi puna la semnatura lui Specify de pe forum ! Atat jucatorii cat si adminii nu au voie sa faca monitor sau sa-si spuna pe TS3/Skype/ etc pozitia celorlalti jucatori de la echipa adversa. In cazul in care acel jucator va avea demo facut si postat, aceasta scuza nu il va scapa de ban. Atunci cand banati pe cineva, treceti un motiv cat mai clar ( wall / aim / speed / limbaj etc.)! Se vor sanctiona motivele de genul: pa, iesi, sal, injurii etc. Daca un Co-Founder sau Owner este implicat intr-o reclamatie, se va anunta un FONDATOR pentru solutionarea problemei. Pentru cererea de admin raspunsul la intrebarea 'Ati citit regulamentele? Este cuvantul cheie : "top5mondial" LA CERERILE PENTRU NUME REZERVAT NU SE VOTEAZA PRO CONTRA ,ACESTEA SUNT ACCEPTATE AUTOMAT! Atunci cand se reclama un codat pe server, aveti obligatia de a anunta jucatorul prin psay ca verificati suspectul!
 23. 1 point
  L-VIRUS™

  [DeathRun] - Staff Server

  STAFF SERVER DEATHRUN DETINATOR @Senn @L-VIRUS™ OWNER RAZE Denied ---> 16Hz Deea CO-OWNER Liber GOD Liber SEMI-GOD Like a Monster !! ADMINISTRATOR JusT4WinN KRS SniperDZ NaRuTo* MODERATOR SuperioR antiKs Imperfect EpIc emptykess SaMeDo HELPER VIP -sK- Darke. h a n z z o ~ dau sclipici
×
×
 • Create New...