Jump to content

SERVERELE COMUNITATII

Leaderboard


Popular Content

Showing content with the highest reputation since 04/10/2019 in all areas

 1. 4 points
  1. REGULAMENT ADMINI! 2. OBIECTIVE! 3. REGULAMENT PLAYERI / ADMINI 4. BANURILE: 5. Functii executate de server: * IMPORTANT ! * Toti cei care fac parte din STAFF ELITE.CSPOWER.RO au obligatia de a-si insusi aceste reguli in cel mai scurt timp de la obtinerea accesului. Cine va fi depistat ca nu respecta/stie regulamentul va risca sa ramana fara acces ! ** Prezentul regulament poate suferi modificari ulterioare. Necunoasterea acestora nu este o scuza ! *** Ne rezervam dreptul de a alege jucatorii acestui server !
 2. 4 points
  iosifmax

  Cadou Comunitate

  Numele tau:iosifmax Cui îi dai cadoul?:Comunitati Link imagine:https://imgur.com/7Jm5ZvF
 3. 3 points
  Maria ,x

  FeedBack VIP free

  Ce nume ai pe server?: Maria ,x Care dintre owneri ti-a dat vip?: L-VIRUS Cum s-a comportat ownerul cu dvs.?: civilizat Cum a luat legatura ownerul cu voi? (Discord/TeamSpeak/Facebook): Facebook O sa recomandati serverul altor prieteni?: Da Pe o scara de la 1 la 10 cat de multumita esti?: 10 Alte detalii (optional): Bravo Virus si Senn pentru munca depusă și să o țineți tot așa.
 4. 3 points
  madallina

  FeedBack VIP free

  Ce nume ai pe server?: madallina Care dintre owneri ti-a dat vip?: l-virus Cum s-a comportat ownerul cu dvs.?: excelent:) Cum a luat legatura ownerul cu voi? (Discord/TeamSpeak/Facebook): facebook O sa recomandati serverul altor prieteni?: da Pe o scara de la 1 la 10 cat de multumita esti?: 10+ Alte detalii (optional): **Dragoste la prima vedere***:X dintre toate server ele pe care am jucat ,de cspower, ma m indragostitX: staff de 10 + .Ma Bucur ca fac parte din acest staff :x :x :*:*
 5. 3 points
  UPDATE 14/04/2020 Doar urmatorii admini au dreptul sa cereara WARGODS la playeri : z3t , Vasi , z1pa , NazistuL., Drunken, PrisonLife, Madalinaaa
 6. 3 points
  I Fără eforturi pentru a ajuta companiile de software să înțeleagă mai bine modul în care sunt utilizate produsele și soluțiile lor, Flexera a achiziționat furnizorul de analiză de utilizare a software-ului Revulytics. Într-un raport recent al companiei Flexera, compania a constatat că, în timp ce companiile care înțeleg utilizarea sunt mai sigure în valoarea pe care o aduc, doar 35% dintre companii sunt capabile să obțină aceste date de utilizare. Flexera speră că adăugarea cu Revulytics va oferi mai multe informații despre utilizarea produselor de date de conformitate, comportamentul utilizatorului și telemetrie și mesagerie în aplicație. Monetizarea software-ului este mai mult decât licențiere și aplicare; este de asemenea despre înțelegerea utilizării efective a produsului. Această perspectivă permite echipelor de produse să ia decizii mai bune, bazate pe date și oferă echipelor de conformitate datele acționabile de care au nevoie pentru a genera venituri din utilizarea fără licență ”, a declarat Brent Pietrzak, SVP și directorul general al Diviziei Furnizori Flexera. „Cu oameni și produse incredibile la Revulytics, extindem oferta noastră pentru a oferi companiilor de software și tehnologie o idee și mai mare cu privire la construirea și implementarea modelelor lor de afaceri digitale.” Capabilitățile cheie Revulytics vor aduce la Flexera includ: Inteligență de conformitate: capacitatea de a vedea unde sunt utilizate versiunile piratate ale software-ului Informații despre utilizare: informații despre utilizarea funcțiilor, analiza comportamentului clienților și tablouri de bord cu analitice și telemetrie. „Revulytics a ajutat furnizorii de software din lume să conducă la rezultate mai bune în afaceri. Clienții noștri beneficiază de valoarea din ce în ce mai mare a analizelor de utilizare a software-ului - de la soluțiile noastre de conformitate care măresc direct veniturile noi din licențe către soluțiile de gestionare a produselor care oferă aplicații mai bune pe care clienții lor le plac ”, a declarat Joseph Noonan, președinte și CEO al Revulytics. "Prin unirea forțelor cu Flexera, portofoliul extins permite clienților noștri să realizeze și mai multă valoare din IP-ul lor, să îmbunătățească relațiile cu clienții și să își dezvolte afacerea."
 7. 3 points
  Windows 10 a împins întotdeauna reclame la utilizatorii de pe desktop și, aparent, în moduri mai puțin subtile în ultimele timpuri, însă această practică tocmai a atins înălțimi noi - sau ar trebui să fie adâncimi - Microsoft sugerează că utilizatorii Firefox ar trebui să adopte propriul browser Edge reînnoit. în schimb. Așa cum a fost evidențiat într-o postare pe Reddit, s-ar părea că cei cu Mozilla Firefox instalat primesc o „sugestie” în meniul Start care prevede: „Încă folosești Firefox? Microsoft Edge este aici ”, furnizând o legătură prin care să instaleze noua versiune a browserului Microsoft bazată pe Chromium. Aceasta este o mișcare mai plăcută pentru ca Microsoft să încerce să-i convingă pe cei care vor instala Internet Explorer că Edge ar fi o opțiune mai bună, deoarece acestea sunt ambele browsere ale companiei oricum. Încercarea de a-i face pe fanii Firefox să defecteze Edge prin sugestii din meniul Start este, însă, un alt lucru și, în mod inevitabil, îi va enerva pe câțiva oameni. Deși este interesant de văzut că Microsoft vizează Firefox, mai degrabă decât ceea ce ar părea să fie ținta cea mai evidentă: browser-ul dominant Chrome (unde gigantul software are mai multe șanse să găsească utilizatori nemulțumiți, poate - ca cei de pe calculatoarele mai mici) care s-au săturat de antics-urile de lunga perioadă ale memoriei de la Chrome). În general, Edge reînnoit al Microsoft a primit o recepție destul de pozitivă, însă faptul că testarea lor la acestea pare să pună capăt browserului oricărui utilizator, în majoritatea cazurilor.
 8. 3 points
  Nevoia de firewall-uri de computer s-a dezvoltat pe măsură ce tehnologia Internetului s-a extins și dezvoltarea de malware a crescut. Troienii ar putea deschide porturi pe calculatoarele utilizatorului pentru a trimite în secret date, iar snifferele ar putea căuta vulnerabilități în conexiunea de rețea care să îi permită exploatarea. Chiar dacă evoluțiile tehnologiei antivirus și malware s-au îmbunătățit semnificativ în acest timp, firewall-urile rămân în continuare o cerință recomandată pentru toți utilizatorii de PC, deoarece riscurile au evoluat în loc să se oprească. În timp ce orice program antivirus bun poate preveni activitatea aparent rău intenționată pe computerul dvs., uneori software-ul și aplicațiile pot abuza de permisiunile lor pentru a crea conexiuni de rețea neautorizate, care ar putea fi exploatate pentru a colecta datele utilizatorului de pe computer. VIDEOARE RECOMANDATE PENTRU DUMNEAVOASTRĂ ... redare videoSmartphone-uri așteptăm cu nerăbdare până în 2020 | TechRadar Talks Interviu hands-on și dezvoltator GoPro Max | ... 28/01 / 20GoPro Max hands-on și interviu pentru dezvoltatori | TechRadar la CES 2020 Y Brush vă poate curăța dinții în 10 secunde | ... 26/01 / 20Y Peria vă poate curăța dinții în 10 secunde | TechRadar la CES 2020 Samsung arată cel mai subțire al lumii ... 25/01 / 20Samsung arată cel mai subțire Chromebook din lume | TechRadar la CES 2020 GoPro Hero 8 Mods ar putea face cel mai bun ... 24/01 / 20GoPro Hero 8 Mods ar putea face cel mai bun aparat de fotografiat vlogging din 2020 | TechRadar la CES 2020 Samsung ne spune despre planurile lor de viitor ... 23/01 / 20Samsung ne spune despre planurile lor de viitor, inclusiv 8K, AI și streaming | TechRadar la CES 2020 Acesta este locul unde firewall-urile intră într-adevăr, insistând asupra faptului că software-ul de pe computerul dvs. are permisiunea expresă de a vă conecta online, menținând, de asemenea, atacurile la distanță blocate. În timp ce unele firewall-uri sunt furnizate ca produse de sine stătătoare, altele vin ca parte a unei suită de securitate Internet de la companii antivirus care pot oferi o gamă largă de protecții suplimentare. Aici vă prezentăm cea mai bună protecție pentru firewall pentru computerul dvs., acoperind primele platforme de protecție firewall plătite, urmate de cele mai bune. Doriți compania sau serviciile dvs. adăugate în acest ghid al cumpărătorului? Vă rugăm să trimiteți o solicitare prin e-mail la wish.athow@futurenet.com cu adresa URL a ghidului de cumpărare din subiect.
 9. 3 points
  Pablo Escobar nu mai este de mult doar numele unuia dintre cei mai mari traficanţi de droguri din istorie. De câteva săptămâni, Pablo Escobar este şi un brand de smartphone-uri şi nu unul oarecare, ci unul care promite telefoane pliabile la bani puţini, sub cele cerute de concurenţă. Modelul Escobar Fold 1 a fost anunţat la finalul lui 2019 drept telefonul care va „îngropa Apple”, iar acum primim un anunţ nou pentru Escobar Fold 2, care pare să ia în vizor Samsung... cu un telefon care arată identic cu Galaxy Fold. Toată situaţia este cel puţin bizară. Originalul Escobar Fold 1 era un simplu Royole FlexPai cu o altă vopsea pe carcasă. În acelaşi timp, CEO-ul Royole a declarat la CES că nu cunoaşte detaliile vreunui parteneriat cu brandul Pablo Escobar pentru lansarea unei versiuni noi de FlexPai. În timp ce FlexPai costa peste 1.000 de dolari, modelul promis de fratele lui Escobar era listat la numai 350 de dolari americani.
 10. 3 points
  Ştiam din diverse zvonuri că Samsung pregăteşte un eveniment de lansare „Unpacked” pentru dispozitivele Galaxy S20 şi probabil noul Galaxy Fold pentru luna februarie, însă abia acum avem o dată oficială pentru acesta. Compania a confirmat faptul că va organiza evenimentul în San Francisco, însă există posibilitatea ca un eveniment european să aibă loc simultan, aşa cum s-a întâmplat şi anul trecut în cazul modeleleo Galaxy S10, care au fost lansate simultan în Marea Britanie şi SUA.Evenimentul de lansare va avea loc pe data de 11 februarie, şi va dezvălui nu mai puţin de patru dispozitive mobile diferite de la Samsung, din seriile Galaxy S şi Galaxy Fold. Despre modelele din gama S am mai vorbit zilele trecute în articolul despre întreaga serie Galaxy S20. Dacă într-adevăr Samsung va face trecerea la acest nume, este posibil să avem de a face cu trei modele distincte: Galaxy S20, Galaxy S20+ şi un nou model Galaxy S20 Ultra, care va înlocui în gamă varianta Galaxy S10 5G (review) din prezent. De altfel, modelul Galaxy S20e nu mai există, fiind deja înlocuit de Galaxy S10 Lite, proaspăt anunţat. Pe lângă aceste trei modele, Samsung ar putea prezenta în cadrul evenimentului Unpacked şi un nou telefon pliabil Galaxy Fold. Mulţi îl numesc pe internet Galaxy Fold 2, însă acesta va fi mai degrabă un alt tip de dispozitiv cu ecran pliabil. Acesta va adopta o formă de tip „clamshell”, similară în design cu cea a lui Motorola Razr. Acest model este aşteptat cu o interfaţă nouă, adaptată noului format, încărcare rapidă şi o protecţie de sticlă deasupra ecranului, o premieră pentru telefoanele pliabile. Astfel, rezistenţa ecranului va fi îmbunătăţită, fiind mult mai rezistentă la zgârieturi decât pelicula din plastic de pe Galaxy Fold 1 Contul de Twitter „Samsung_News_” a publicat şi o imagine realizată în photoshop care dezvăluie ceea ce ar putea să însemne dreptunghiurile care înlocuiesc literele „a” în logo-ul Galaxy al noului eveniment Unpacked. Primul ar putea reprezenta noul design dreptunghiular al camerelor de pe Galaxy S20, iar al doilea ar putea fi telefonul Galaxy Fold, în format pliat.
 11. 3 points
  Strong00

  Request Moderator/Helper title

  Contra You arent showing your ore
 12. 2 points
  Senn

  CERERE ADMIN Sp33D

  Acceptat, da-mi datele in pm. Te astept si pe TS3.
 13. 2 points
  rosoiana

  Cerere Admin CRANK

  Pro! Un om exceptional, sufletist si corect.
 14. 2 points
  nopartyboys

  [TRUST] COMENZI PENTRU ADMINI

  Comenzi pentru admini : 1.amx_ss <nick> <nr de poze> Face sceenshoot-uri unu jucator. 2.amx_kick <nume or #userid> <motiv> Dă kick unui jucator. 3.amx_banip <nume or userid> <timp(0 pentru permanent)> <motiv> Adauga un jucator codat in lista de banuri a serverului. 4.amx_addban <nume or userid> <timp(0 pentru permanent> <motiv> Adauga un jucator codat care a iesit de pe server, in lista de banuri a serverului. 5.amx_last Aceasta comanda arata lista tuturor jucatorilor care au parasit serverul 6.amx_unban <ip sau authid> Scoate banul unui jucator. 7.amx_kickmenu Aceasta comanda va arata toti jucatorii de pe servere,astfel veti putea da kick mai usor. 8.amx_banmenu Aceasta comanda va arata toti jucatorii de pe server, astfel veti putea dea ban mai usor. 9.amx_votemapmenu Aceasta comanda va arata toate hartile pe care serverul le are instalate,astfel veti putea dea la vot mai repede. 10.amx_mapmenu Aceasta comanda va arata hartile pe care serverul le are instalate, astfel veti putea schimba harta mai repede. 11.amx_slapmenu Aceasta comanda va arata toti jucatorii, astffel veti putea da slap mai repede. 12.amx_pause Aceasta comanda pune pauza la joc.
 15. 2 points
  Senn

  Cerere Babu Frik

  Esti activ pe ts, primesti admin. Nu esti activ nu primesti. Fa putina activitate pe ts si revino cu cererea.
 16. 2 points
  dev

  Aimware v2.0 Beta

  Aimware is working to create a new cheat version for Counter Strike 1.6 that bypass GAMEGUARD 2020 ! This is the beta version ! DOWNLOAD
 17. 2 points
  Lista cu Admini a fost modificata de @L-VIRUS™ Nume Admin: Sichim1337 Grad vechi: Moderator Up/Down: Remove Grad nou: - Motiv: Inactivitate pe server Nume Admin: SniperDZ Grad vechi: Moderator Up/Down: UP Grad nou: Administrator Motiv: Activitate pe server Nume Admin: KRS Grad vechi: Moderator Up/Down: UP Grad nou: Administrator Motiv: Activitate pe server + activitate pe TeamSpeak3 Nume Admin: Krust Grad vechi: Moderator Up/Down: Remove Grad nou: - Motiv: Inactivitate Nume Admin: Lucky Guy Grad vechi: Moderator Up/Down: Remove Grad nou: - Motiv: Inactivitate
 18. This post cannot be displayed because it is in a password protected forum. Enter Password
 19. 2 points
  Anni.

  Unban 9mm

  Nu stiu daca imi pot da neaparat cu parerea, m-am uitat la demo, nu este nici macar o faza suspicioasa dupa parerea mea, cel putin nu acum!
 20. 2 points
  Adolf.

  Cerere admin 28272625

  Acceptat! Iti voi adauga adminul in cel mai scurt timp. T/C
 21. 2 points
  L-VIRUS™

  Preturi Grade + VIP Gold

  PRETURI Owner + VIP - 15 Euro permanent Co-Owner - 10 Euro permanent God - 7 Euro permanent Semi-God - 5 Euro permanent VIP GOLD - 6 Euro permanent sau 3 euro Lunar. Acceptam urmatoarele metode de plata: PayPal, PaySafeCard, Skrill, Transfer Bancar. Donatiile se fac la @L-VIRUS™: Steam - divfafe16 Facebook - CLICK. PM forum la @L-VIRUS™
 22. 2 points
  Vasi

  [ELITE] - STAFF SERVER

  - z1pa - NazistuL. - z3t - Vasi - N3rVoSuL - qRs. - SloCket - Spike - Seth - hellow - Sponge_Bob - CRANK - PrisonLife - dresat sa ucida - Myshu - Madalinaa<3 - juaNNN - wazzup - DrunKen - D@nhill - R3 - Jaime - AntrenoruL. - awesome - OmeGa - JuDeCaToRuL - CRD - evoD - script - Priceless - cmR - uniQue - NeVeR / - rBn! @ .mzq - Thug Life - vatmanu - Nutmeg turkish - xSosetaru - LeVeL - Geby - Al-Qaeda - wHoo - SoAr3 qU dInTzY - veke - gg | pet - A-Mix - s0z - Danna - Alina - mad- - WeR bin Ich?? - XeNonAndreea - Anni.
 23. 2 points
  scripT

  unban/reclamație balalaika74

  I know that the owners will take the final decision, but this is my opinion: I personally believe that the demo attached by Vasi doesn't shows anything related to a wallhack. He is typing more than playing the game. His gameplay shows that he is playing with his sound on (gameplay with ak47 near the tunnel, B site). Doing a demo while the suspected hacker is playing with AWM it;s not a great ideea since the wallhack isn't usefull at all. Regarding the eveidence brought by Vasi, I am PRO UNBAN. As a plus, having in mind that the pictures that Vasi took for the first check are clean you get some extra credibility. For further details, @balalaika74 can you show us your achivements/rank on CS:GO? Or tell us a way to check them for you? That will clear more this missunderstanding. Thanks. edit: is this your account @balalaika74? https://steamcommunity.com/id/balalaweed/ edit: @z1pa in demo joaca putin. CONTEXT: Inainte de de_dust2 a fost de_inferno, unde Vasi i-a facut poze si era curat. Juca bine si avea skill. Cand s-a schimbat mapa pe dust, balalaika a fost reclamat din nou pe motiv de wall. Atunci a inceput sa stea mai mult pe chat sa dea explicatii decat sa joace. Iar demo-ul este facut cand vorbea pe chat. Daca ala e contul lui de CS:GO, atunci e normal sa rupa serverele de 1.6.
 24. 2 points
  L-VIRUS™

  Admin application

  the activity on the teamspeak3 server is mandatory, without this I cannot accept you in the team.
 25. 2 points
  L-VIRUS™

  [DeathRun] - Campanie ADMIN

  Model: Nickname: Varsta: Din ce tara esti?: Activitate pe TeamSpeak3?: Ai mai fost admin?: Link GameTracker cu orele: English: Nickname: Age: What country are you from?: Activity on TeamSpeak3 ?: Have you been an admin ?: GameTracker link with hours: Cerinte: - Sa aveti minim 14 ani. - Activitatea pe TeamSpeak3 este obligatorie. - Dupa ce ati fost acceptat trebuie sa dati un PM Fondatorilor cu datele ( @Senn sau @L-VIRUS™ )
 26. 2 points
  L-VIRUS™

  [DeathRun] - Staff Server

  STAFF SERVER DEATHRUN DETINATOR @Senn @L-VIRUS™ OWNER RAZE Denied ---> 16Hz Deea CO-OWNER Liber GOD Liber SEMI-GOD Like a Monster !! ADMINISTRATOR JusT4WinN KRS SniperDZ NaRuTo* MODERATOR SuperioR antiKs Imperfect EpIc emptykess SaMeDo HELPER VIP -sK- Darke. h a n z z o ~ dau sclipici
 27. 2 points
  AntrenoruL

  Cerere unban aaa

  Dovada: http://www.girlshare.ro/3769869895
 28. 2 points
  aaa

  Ban for hack???

  +PRO UNBANNED because he deserves a second chance as all players have received .... not everyone goes to the wg
 29. 2 points
  Adolf.

  Cerere Admin qJ0K3eR

  Respins ! te asteptam peste 2-3 ani!
 30. 2 points
  Shitty.

  [Model] Cerere Admin

  You have to be played in server more then 5 hours !! You have to follow rules to be Accepted !! ------------------------------------------------------------ R e q u i s t A d m i n Real Name : Nick : Old : Do You Read The Rules (Yes / No) : Gametracker Link : Grad You Want : Why You Want Admin : Can You Help Server With Donation Anything Alse :
 31. 2 points
  Keed.

  Regulament Jucatori

  1 . Nu aveti voie sa folositi hack(aim,wall,no flash,silent defuse,silent walk,script pnetru tinta la awp etc),altfel veti primii BAN PERMANENT. 2.Limbajul vulgar(injuraturi la adresa adminilor/jucatorilor) va fi sanctionat cu gag 5 min/ban 30 min. 3.Reclamelele la alte servere/forumuri/site-uri for fi sanctionate cu BAN PERMANENT. 4. Pentru a anunta un posibil codat folositi say_team@ (u@) si numele codatului(daca ve-ti scrie pe chat numele codatului ve-ti primii gag 3 min, motiv ''ai u@''. 5. Nu abuzati de say_team@ (u@) .Daca ati specificat numele presupusului codat asteptati raspunsul adminului/adminilor. 6. Objectivele jucatorilor: a) Bomba (de_): Teroristii au obligatia de a pune bomba la unul din site-uri (A, B), iar in cazul in care bomba a fost plantata counter-teroristii au obligatia de a dezamorsa bomba. b) Ostateci (cs_): Counter-teroristii au obligatia sa mearga sa salveze ostateci. !CT NO RUSH-T NO CAMP! 7. Echipa Counter-Terrorist are dreptul la rush, in limita bunului simt; se sanctioneaza, cu slayteam,iar echipa Terrorista trebuie sa planteze bomba,iar daca bomba a fost pierduta si un jucator de la echipa Terrorista sta camp va primii automat slay. 8. Pe hartile de awp, sunt interzisele armele automate si grenadele. 9. Urcatul pe harta se sanctioneaza cu SLAY/KICK(iar daca jucatorul continuie sa se urce pe mapa va primii ban 30 de minute)! 10. Daca suspectati un jucator ca ar avea cod si nu este niciun admin online, sunteti rugati sa faceti demo si sa il postati pe forum la sectiunea ''DISCUTII LIBERE'' sau sa il aratati la un OWNER/FONDATOR. 11. Este interzis sa stati AFK,daca doriti sa mergeti de ex. pana la baie sau sa mancati puneti-va spec cu comanda jointeam 6,sau rugati un admin sa va puna el. ! ! ! Acesta este regulamentul jucatorilor,iar jucatorilor noi veniti pe serverul nostru sau pe comunitatea noastra le spunem un BUN VENIT!
 32. 2 points
  Its Maliko. ;D

  request for global moderator

  #PRO GooD LUck
 33. 2 points
  Strong00

  M.A.R.I.O helper

  Contra You camp/tb
 34. 2 points
  Strong00

  report |ClowNs| Strong00!

  you are slot and as slot you should respect rules. you camp/tb a couple times i warned you a copple times and i slayed because you wasnt stoping
 35. 2 points
  RiXeNNN.

  request slot /helper

  Accepted AS a slot
 36. 2 points
  kira

  request slot/helper

  give me a valide worked link
 37. 2 points
  Akash Thakur

  Admin Request

  CONTRA Read the rules ! Also you have to be more active
 38. 2 points
  Teza

  Admin Request

  +rep Slot for helper you need hours
 39. 1 point
  Vasi

  Cerere admin Alpha

  PRO
 40. 1 point
  v3nom

  Model Cerere upgrade.

  Nick: Grad actual: De ce doresti up?: Cate zile a trebuit sa astepti de la ultimul up?: Pe ce data si ziua ai primit acel grad? ATENTIE ! ! ! Daca nu respectati timpii ceruti de noi si faceti cerere de up chiar si cu o zi mai devreme, o sa fiti respinsi fara discutii si va trebuii sa asteptati din nou timpul cerut. ---------------------------- INFORMATII UPGRADE ---------------------------- Helper - Doar cerere in sectiunea de [ZE] Cereri Slot/Helper. Moderator - Dupa 15 zile de la primirea gradului Helper. Super-Moderator - Dupa 25 zile de la primirea gradului Moderator. Administrator - Dupa 35 zile de la primirea gradului Super-Moderator. Vampir - Dupa 45 zile de la primirea gradului Administrator. Co-Owner - Dupa 60 zile de la primirea gradului Vampir. Owner - Doar celor care stim noi ca merita. Detinator - Nu se da !
 41. 1 point
  RiXeNNN.

  Request For Gobal Moderator

  Accepted T/C
 42. 1 point
  RiXeNNN.

  I'm accepted but not admin

  setinfo _pw pass t.c
 43. 1 point
  panelflms

  request slot/helper

  #accept him he is pro
 44. 1 point
  Call me YSY!Ernando!*

  Cerere Slot

  your name : Ernando! Server name: Furien.CSPOWER.Ro Age: 17 Have you read the rules ? : I respect Hours Played "Link Gametraker" : https://www.gametracker.rs/player/80.240.30.60:27015/YSY/ Can you help the server with a donation? : - Steam ON / OFF? : - Have you been an admin? : Yes I want slot but if you make me helper i promisse i will be more active
 45. 1 point
  FU VBN

  report admin

  ha mat3ayinich
×
×
 • Create New...