Jump to content
 • Gaming World

  Știri, tutoriale din lumea jocurilor, jocuri și discuții despre diverse probleme care apar pe un server dedicat sau orice alt tip de joc ; găseşti totul despre cele mai cunoscute jocuri online, unde puteşi găsii de asemenea şi resurse pentru ele şi multe altele .

  Forums

  1. Gaming News

   Știrea este un gen jurnalistic care prezintă realitatea actuală, pe care o pune într-o formă comunicabilă, transmisă apoi, prin intermediul unor tehnici moderne de difuzare în masă.

   302
   posts
  2. Counter-Strike 1.6

   Counter-Strike (cunoscut ca și CS) (pronunțat [ˈkaʊntəˌstɹaɪk]) este un mod al cunoscutului joc video Half-Life ce face parte din clasa jocurilor First-Person Shooter (FPS) tactic, abreviat "CS", realizat de Minh Le și Jess Cliffe. 

   818
   posts
  3. Counter-Strike: Global Offensive

   Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) este un joc multyplayer first-person shooter developat de Valve & Hidden Path Entertainment. Este al patrulea joc in seria Counter-Strike. A fost developat pentru aproape 2 ani si a fost lansat pentru Windows, macOS, Xbox 360,  si PlayStation 3 in August 2012.

   139
   posts
  4. Euro Truck Simulator 2

   Euro Truck Simulator 2 is este un simulator de camioane,joc develipat si publicat de SCS Software pentru Microsoft Windows,Linux, si macOS,a fost initial developat deschis in 19 Octombrie 2012.

   56
   posts
  5. Grand Theft Auto V

   Grand Theft Auto V (prescurtat GTA V sau GTA 5) este un joc video de acțiune-aventură de tipul open world dezvoltat de Rockstar North și publicat de Rockstar Games. Este al cincilea titlu principal din seria Grand Theft Auto și al cincisprezecelea din serie per total

   69
   posts
  6. MINECRAFT

   Minecraft is a sandbox indie game type written in Java, originally developed by the creator Markus Persson Alexej (renamed and Notch / Krusher) and later by the Swedish company Mojang.

   119
   posts
  ×
  ×
  • Create New...