Advanced Moderator ACE Posted March 25 Advanced Moderator Share Posted March 25 Care a fost primul joc pe care l-ai terminat vreodată? Cum am început Metin2 și am ajuns GM pe Metin2 RO 🤷🏻♂️🙏 Pentru mine, Metin2 nu a fost doar un joc, ci o experiență care m-a marcat profund. Îmi amintesc și acum ziua în care am descoperit acest MMORPG, fără să-mi dau seama că va deveni o parte importantă din copilăria și adolescența mea. ## **Primii pași în lumea Metin2** Totul a început într-o zi banală, când un prieten mi-a spus despre un joc „super tare” unde poți să lupți cu monștri, să te duelezi cu alți jucători și să îți faci echipă cu prietenii. Pe vremea aceea, internetul nu era așa rapid, iar MMORPG-urile erau ceva nou pentru mine. Dar, curiozitatea m-a împins să descarc jocul și să-mi creez primul personaj. Alegerea clasei nu a fost deloc ușoară. Vedeam în descrieri că Warrior-ul este puternic și rezistent, un adevărat luptător corp la corp. Îmi plăcea ideea de a fi în mijlocul acțiunii, așa că am ales Warrior. Nici nu știam atunci că această alegere avea să-mi definească stilul de joc pentru mulți ani. ## **Primele aventuri și primele eșecuri** Primul meu contact cu jocul a fost absolut haotic. Am început să lovesc tot ce mișcă, fără să înțeleg exact ce fac. Vedeam alți jucători care aveau armuri strălucitoare, arme impresionante și cai pe care eu nici măcar nu știam cum să-i obțin. Între timp, eu mă chinuiam cu niște pantaloni rupți și o sabie ruginită. Îmi amintesc și acum momentul în care am aflat prima oară despre sistemul de upgrade al itemelor. M-am dus entuziasmat la fierar, am pus sabia în slot și… EȘEC! Sabia dispăruse. Am închis jocul de nervi și am zis că nu mă mai întorc. Evident, a doua zi eram din nou pe server, hotărât să devin mai bun. ## **De la noob la veteran** Pe măsură ce avansam, am început să înțeleg mecanicile jocului. Am aflat despre farmat, despre cât de importante sunt pietrele Metin și cum să le sparg fără să fiu omorât de alți jucători. Am descoperit comunitatea – uneori prietenoasă, alteori plină de PK-uri și hoți de loot. După multe ore petrecute în joc, am reușit să îmi creez primul meu set decent de echipament. Țin minte cât de mândru eram când am reușit să îmi duc sabia la +6. Pentru un jucător nou, era o realizare uriașă. ## **Primele mele dueluri și războaiele de bresle** Când am simțit că am ajuns la un nivel decent, am început să mă bag în PvP. Duelurile erau intense, mai ales că întâlneam jucători mult mai experimentați decât mine. Dar fiecare înfrângere a fost o lecție. Unul dintre cele mai tari momente a fost când am intrat pentru prima dată într-un război de bresle. Îmi tremurau mâinile pe tastatură, dar adrenalina era incredibilă. Am câștigat câteva lupte, am pierdut altele, dar am înțeles că Metin2 nu era doar despre echipament, ci și despre strategie și experiență. ## **De la jucător la GM pe Metin2 RO** Pe măsură ce am devenit mai implicat în comunitate, am început să fiu activ și pe forumurile jocului. Am ajutat alți jucători, am raportat bug-uri și am devenit cunoscut în rândul staff-ului. La un moment dat, am văzut că se căutau Game Masteri și am zis „De ce nu?”. Procesul de selecție a fost serios. Trebuia să demonstrez că știu regulile jocului, că sunt capabil să ajut jucătorii și că pot gestiona conflictele din server. Când am primit mesajul că am fost acceptat, nu mi-a venit să cred. Acum eram GM pe Metin2 RO, un rol pe care îl respectam și îl tratam cu seriozitate. Am avut parte de momente incredibile ca GM, dar și de provocări. Banam hackeri, organizam evenimente și răspundeam zilnic la zeci de întrebări. A fost o perioadă în care am învățat multe despre gestionarea unei comunități și despre responsabilitate. ## **Ce a însemnat Metin2 pentru mine** Metin2 nu a fost doar un joc pentru mine. A fost locul unde mi-am făcut prieteni, unde am trăit emoții intense și unde am învățat lecții valoroase despre perseverență și fair-play. Fiecare jucător veteran are povestea lui, iar aceasta a fost a mea. IRON MAN 1 Quote ballin on my enemyes. #Developer of Nostalgia.CsPower.Ro #Super-Moderator of CsPower.Ro Link to comment Share on other sites More sharing options...
Advanced Moderator OmuldinumbraRomania Posted March 25 Advanced Moderator Share Posted March 25 Sa fiu al doilea care raspunde ! Eu am jucat Mario versiunea aia clasica a noastra cu manete si pusca la Duck 😁 ! Trebuie undeva sa ma uit peste aceste jocuri caci am jucat muulte jocuri ! Mario a fost cel preferat inceput si jucat tot 😁si dupa Mario am inceput Half-Life pe urma integrarea Cs-ului si tot asa pana azi cu Cs 1.6 si Cs GO ! ACE ma faci sa 😢 ACE and IRON MAN 1 1 Quote OMULDINUMBRAROMANIA MEMBRU Link to comment Share on other sites More sharing options...
Advanced Moderator ACE Posted March 25 Author Advanced Moderator Share Posted March 25 Știu, e frumos câteodată să dai un pic viața în spate și să îți mai amintești astfel de chestii 😅 ne-am grăbit să fim mari 🤷🏻♂️ IRON MAN and OmuldinumbraRomania 2 Quote ballin on my enemyes. #Developer of Nostalgia.CsPower.Ro #Super-Moderator of CsPower.Ro Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts