CALIPSO Posted June 11 Share Posted June 11 Procesoarele AMD care au G in coada sunt cele care au si placa video integrata. Seria 8000 de procesoare cu G, combina arhitectura Zen 4, RDNA3 pe partea de grafica si XDNA AI, s-ar putea sa fie cu adevarat un pas urias in fata pentru utilizatorii ce prefera placile video integrate. Discutam de performante decente in FullHD in titluri moderne, ok cu setari modeste dar mna cine ia asa ceva nu e chiar gamer inrait si nu te opreste nimic pe viitor sa adaugi la sistemul tau o placa video dedicata. AMD zice ca e primul procesor dekstop cu un motor dedicat pentru AI. Adica un NPU (neural processing unit). Nici AM4 nu a fost uitat de AMD, acestia lanseaza si 5700x3d, 5700, 5600gt si 5500gt. Nici nu am ce sa ma plang. Mi se pare genial – din cauza ca procesoarele Ryzen 5000, desi s-ar parea ca sunt vechi si in urma… se misca senzational de bine. 5700x3d ca si 5800x3d probabil se va misca foarte bine si in 2024 pentru gaming. Dar, pot sa zic ca nici 5600x sau 5700x nu sunt de neglijat. Sunt niste optiuni de buget foarte potente si mai poti da viata unui PC macar 1 an. Da, conteaza mult ce asteptari ai si la ce rezolutii joci. Dar inca sunt variante acceptabile mai ales daca joci la 1080p sau 1440p. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts