dkandrei Posted October 25 Share Posted October 25 Anul 2024 aduce o mare supriza iubitorilor de jocuri Horror / Zombie + o surpriza care spun ei "este in teste". 00:00 Retrieval (Unreal Engine 5) 01:22 Projekt Z: Beyond Order (Unity) 02:11 Killing Floor 3 (Unreal Engine 5) 03:15 Once Human (Unreal Engine 5) 05:24 John Carpenter's Toxic Commando (Unreal Engine 5) 07:13 Neo Berlin 2087 (Unreal Engine 5) 09:07 STALKER 2 (Unreal Engine 5) 10:32 Echoes of the Living (Unreal Engine 4) 11:41 Pioner (Unreal Engine 4) 14:30 Outbreak Island (Unreal Engine 5) 15:40 ILL (Unreal Engine 5) 16:39 Holstin (Unity) 17:34 The Day Before (Unreal Engine 5) 20:36 Arizona Sunshine 2 VR (Unity) 21:09 Blight Survival (Unreal Engine 5) 25:28 State of Decay 3 (Unreal Engine 5) 26:57 The Parasites (Unreal Engine 5) 29:01 Aftermath (Unreal Engine) 31:14 Hellbreach: Vegas (Unreal Engine 4) Si surpriza: Eu cu siguranta le cumpar pe toate din prima clipa cand apar official, dar voi ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Project Managers D E A L E R - Posted October 26 Project Managers Share Posted October 26 Acum 15 ore, dkandrei a spus: Eu cu siguranta le cumpar pe toate din prima clipa cand apar official, dar voi ? noi asteptam sa apara varianta cracked pe filelist 🤣 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alexandr.Gabr Posted November 1 Share Posted November 1 Nici nu se merită să investesti atatia bani in jocuri, mai ales ca tu doar cumperi de fapt doar dreptul sa le joci , nu le iei cum le luai o data pe dvd si iti ramaneau tie. Cand am aflat si eu ca steam de fapt iti ofera licenta cu dreptul de a le juca, nu de a le detine, m am cam schimbat la gandire. Așa că pirateria chiar e ceva benefic pt un om care vrea doar să se bucure o seara doua de un joc fara sa fie nevoie sa dea o gramada de bani . Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Koneic Posted November 1 Share Posted November 1 Niciodată nu ai avut dreptul de a "deține" un joc sau orice program de software.Deținerea soft-ului pe CD/DVD, ce vrei tu, e tot o licență. Alexandr.Gabr 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts