Iordansorin Posted March 14 Share Posted March 14 (edited)  Nickname: Iris. -> Nume Real: Sorin -> Varsta:32 -> Localitate: Bucuresti -> Steam ON/OFF?: off, nu imi permit 8$ 😄 -> Experienta AMX MOD?: da -> Ai citit Regulamentul?:da -> Cuvantul cheie?: -> Intervalul de activitate?: 22:-01:00 cel mai des -> Poti intra TS3?: nu Fac aceasta cerere pentru ca de multe ori nu sunt admini on la ora aia si intra codatii, inclusiv in seara asta cand am facut cerere este unul pe server si nu ii pot face nimic cu slot. Edited March 19 by SoLoz0rNNN Link to comment Share on other sites More sharing options...
CUCU Posted March 16 Share Posted March 16 Pro de la mine daca joci in intervalul ala! Link to comment Share on other sites More sharing options...
PRiME Posted March 16 Share Posted March 16 Pro si de la mine. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Founders SloCket Posted March 18 Founders Share Posted March 18 PRO si de la mine 🙂  Deci prin urmare cred ca vei fii acceptat ! ultimul cuvant ii apartine lui @SoLoz0rNNN 🙂 Link to comment Share on other sites More sharing options...
SoLoz0rNNN Posted March 19 Share Posted March 19 Acceptat ! t.c Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts