Legend Dudu Posted January 29, 2023 Legend Share Posted January 29, 2023 Salutare, De ceva timp ma tot gandesc sa deschid un server de metin2 al comunitatii CSPOWER insa nu m-am hotarat ce tipologie sa fie, daca sa il fac old school sau new school, pvp sau pvm inca sunt in dubii. De aceea apelez la voi, membrii comunitatii destul de numerosi, poate avem cunoscatori si pe partea asta de joc, nu doar CS si vor sa facem ceva frumos si sa ajute chiar si cu un sfat, e bine venit. Cum spune si titlul caut cateva persoane pricepute si dornice sa participe la deschidere si intretinerea unui server de metin2. Aceste persoane trebuie sa aiba cunostinte despre creeare unui server,modificarea lui si rezolvarea bugurilor, sa cunoasca bine jocul si gameplayul. Nu am pretentia sa stie la perfectie, pentru ca vom lucra toti si ne vom sfatui cei care ne vom implica. Nici eu nu cunosc la perfectie, am ceva resurse dar simt ca singur nu pot duce asta la capat si sa fie ceva de durata. De aceea am nevoie de oameni seriosi,sinceri si onesti care sa fie activi dupa deschiderea serverului sa nu ma trezesc cu surprize. Eu am si un site de resurse si un canal de youtube cu aproape 400 de abonati bazate pe tema asta ceea ce ne va ajuta la promovarea lui. Ca sa fiu mai clar, am nevoie de cativa oameni sa incepem un server, de la 0 sau sa plecam de la o baza. Daca e cineva interesat va rog lasati reply cu ce experienta aveti in metin2. Dar si membrii care vor sa joace sa lase reply cu viziunea lor despre server, cum ar trebuii sa fie si o sa tin cont de abslut tot. Andrei Deiu and kossoLeanu 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
RăzvanM. Posted January 29, 2023 Share Posted January 29, 2023 Am ceva experiența, am avut 2 server. Cunosc câte ceva despre modificarea shop-urilor, evolutiilor și a multor alte detalii legate de navi, putty etc.. @undersky29poate confirma tot ce am spus mai sus. În prezent încă joc, am descoperit un server de Metin și sunt in discuții in a aduce serverul in comunitatea noastră. Aștept mesaj pe Discord sau in privat de la tine. kossoLeanu 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Administrator LoZzO Posted January 30, 2023 Administrator Share Posted January 30, 2023 Sunt dispus sa te ajut cu tot ce ai nevoie. De la parte de itemshop, site, recrutare staff, quest-uri, orice (investesc doar cunostinte si resursele mele personale, daca e cazul). Administrator General al CsPower.Ro Link to comment Share on other sites More sharing options...
Legend Dudu Posted January 31, 2023 Author Legend Share Posted January 31, 2023 O sa fac grup pe diss sa discutam acolo. Topicul va ramane in continuare deschis si astept in continuare doritori si idei. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Administrator LoZzO Posted February 3, 2023 Administrator Share Posted February 3, 2023 Pune te rog un link de discord permanent pe acest topic. Administrator General al CsPower.Ro Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pika Posted February 6, 2023 Share Posted February 6, 2023 Te pot ajuta eu cu server de metin2 stiu totul despre server de metin2 pana Client surse etc. Link to comment Share on other sites More sharing options...
RăzvanM. Posted February 11, 2023 Share Posted February 11, 2023 @Dudu Aştept să vedem ce şi unde o să ajungem. În continuare sunt deschis şi aştept să faci grupul, să ne putem apuca! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Legend Dudu Posted February 13, 2023 Author Legend Share Posted February 13, 2023 Am creeat grupul de discord, va astept: https://discord.gg/ZUmWNpxxvH @RăzvanM. @Pika @LoZzO Link to comment Share on other sites More sharing options...
Andrei Deiu Posted April 4, 2023 Share Posted April 4, 2023 Ca să îți deschizi un server de metin2 ai nevoie de câțiva oameni foarte serioși și dornici să ajute cu care să faci treabă iar dacă vrei să ai succes trebuie să investești alături de cei care sunt cu tine la conducere în diverse promovări pe youtube și pe diferite site-uri, cu un gameplay frumos și unic mulți încă mai joacă metin2 dar majoritatea sunt atrași de serverele cu gameplay vechi adică cele clasice fie pvp fie pvm acum depinde de tine eu îți urez succes cu noul tău server asta dacă mai îl deschizi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts