Jump to content
TS.CSPOWER.RO #1 89.40.104.39:9987
Connect
RED.CSPOWER.RO #2 185.254.98.52:27015
Connect
VRANCEA.CSPOWER.RO #3 54.37.95.118:27015
Connect
CSGO.CSPOWER.RO #4 5.252.101.56:27015
Connect
GG.CSPOWER.RO #5 212.81.56.12:27015
Connect
CSDM.CSPOWER.RO #6 193.218.204.108:27015
Connect

FREAKHOSTING.COM FIRMĂ PARTENERĂ
HYTHOST.COM FIRMĂ PARTENERĂ
DREAMSERVER.RO FIRMĂ PARTENERĂ
X-MASTER.RO MASTERSERVER PARTENER

Discutii generale

SloCket

Recommended Posts

• hype. pinned this topic
  • 1 year later...

Salutare all, @Dudu@Alex..@SoLoz0rNNN@SloCket@Marian vL@D E A L E R -etc.

Dupa cum am vazut toti aveti servere, ma gandesc ca si admini sau playeri buni si loiali.

M-am gandit sa concuram intre server, sa facem un mic Concurs si TOP pe aceasta comunitate daca tot aveti acest server de MIX nefolosit. xD

De ex : Eu am minim 5 admini activi si destul de buni cu care as putea sa intru intr-un battle intre servere... 

Deci, daca va place idea si vreti sa o facem, lasa un replay sau contacteaza-ma in pm. Macar o data pe saptamana si bineinteles seara! xD

Edited by BeeNoXz

voUjxno.gif

• Project Managers
2 hours ago, BeeNoXz said:

Salutare all, @Dudu@Alex..@SoLoz0rNNN@SloCket@Marian vL@D E A L E R -etc.

Dupa cum am vazut toti aveti servere, ma gandesc ca si admini sau playeri buni si loiali.

M-am gandit sa concuram intre server, sa facem un mic Concurs si TOP pe aceasta comunitate daca tot aveti acest server de MIX nefolosit. xD

De ex : Eu am minim 5 admini activi si destul de buni cu care as putea sa intru intr-un battle intre servere... 

Deci, daca va place idea si vreti sa o facem, lasa un replay sau contacteaza-ma in pm. Macar o data pe saptamana si bineinteles seara! xD

Ideea este buna , o sa discut si cu restul si vedem , dar chestia este sa fie oameni cum trebuie sa nu se intample certuri , cum se intampla in majoritatea mix-uriilor ... Si ideea ar fii sa fie ca o si competitie si sa se stea si pe TS , pentru a tine "live" toate detaliile si sa se dea rapid unul de celalalt

• Project Managers

E o idee bună, abia mai menținem și noi în viață nostalgia de acum câțiva ani când abia așteptam și intrăm pe CS cu prietenii.

Putem organiza asta weekend de weekend, nu cred că sunt importante premiile, important e să ne distrăm.

undefined - Imgur.gif

• 3 months later...

Mulți încă mai joacă cs dar chestia e că doar la mix-uri se mai joacă pentru că majoritatea serverelor publice sunt pline de străini și nu mai are așa farmecul ăla de altădată să te joci pe public la mix-uri e mai simplu, te bagi faci echipă și te-ai jucat. Înainte jucam doar pe public aveam cs piratat că nah eram mai mic nu știam ce e ăla steam cu timpul am învățat toată lumea învață și până la urmă mi-am luat și steam cu cs cumpărat și dăi tati joacă dar erau faine vremurile din anii ăia.