Jump to content

Comunitatea CSPOWER este in cautare de staff , designeri cat si membrii cu o experienta , gandire si pasiune mare dedicata in lumea virtuala !
       Cautam Moderatori pentru  : Reporters / Loto 6/49 / General Category

Marusky

Member
 • Content Count

  28
 • Donations

  0.00 Eur 
 • Joined

 • Last visited

About Marusky

Member
 • Rank
  New Member

Recent Profile Visitors

70 profile views
 1. Nick: Marusky Numele dumneavoastra: Sergiu Varsta: 19 ani Ocupatie: Ospatar Hobby: Gaming , fotbal O mica descriere(3 randuri): Sunt un baiat de gasca , serios cand vine vorba de un proiect , imi place sa ma tin de cuvant de ceea ce spun. Sunt om cu oricare ,dar daca m-ai suparat s-a dus orice prietenie. Am inteles ca sunteti un staff matur, pe 30% va cunosc, sper sa ne intelegem si sa facem o comunitate cat mai cunoscuta De unde ai aflat de noi?: Kajol <3 Acorda o nota comunitatii (asa la prima vedere): 10 Poza cu dvs:
 2. Nume: Marusky Vârstă: 19 ani De ce dorești să aplici pentru acest grad?: Pentru a ajuta la dezvoltarea comunitatii Ce secțiune dorești spre moderare?: All Ce îmbunătățiri poți aduce secțiunii moderate?: Post-uri , ordine Explică activitatea ta pe forum și secțiune din ultima vreme: De acum v-a fi Ești conștient că vei fi pus într-o perioadă de probă, iar dacă nu te vei descurca riști să fii suspendat?: Da Ești conștient că poți fi suspendat din funcție la prima abatere de la regulament?: Da Alte precizări: Bine v-am gasit Poți intra pe teamspeak la ședințe ?: Da :)

DESPRE NOI

Suntem o comunitate cu domeniul CSPOWER din 2019 dar cu o echipa Administrativa formată în 2014. Scopul nostru este să va reauducem plăcerea de a va distra și de a întemeia noi prietenii alaturi de noi ! Devin-o POWER !

DESCHIDE-TI PROPRIUL SERVER FREE

Echipa noastra de parteneriat QualTech Solutions ofera spre administrare servere de inalta calitate in schimbul unor conditii ! Intra sa vezi !

CLICK AICI!
×
×
 • Create New...