Jump to content

Comunitatea CSPOWER este in cautare de staff , designeri cat si membrii cu o experienta , gandire si pasiune mare dedicata in lumea virtuala !
       Cautam Moderatori pentru  : Reporters / Loto 6/49 / General Category

x'eth

Member
 • Content Count

  19
 • Donations

  0.00 Eur 
 • Joined

 • Last visited

 1. x'eth

  ban?

  sa presupunem ca tot ce ai spus este 100% `accurate` da-ne si noua sa vedem chatlog de la 12:00PM pana la 12:08PM, please? au fost, sunt si vor fi dati cand altii chiar injura si lezeaza, cumva, onoarea si reputatia adminului, dara eu nu am injurat si nici macar nu am folosit imprecatii. (cuiva, se pare, ego-ul a fost prejudiciat de aceste remarci pe care le-am spus pe admin chat. felicitari COX, tocmai te-ai calcat singur in picioare) @vagabond. multumesc. T/C and take care.
 2. x'eth

  ban?

  @GFA! da, wow de cand ati modificat forum-ul si i-ati dat update am 5 cereri de unban request la nici una nu este postata dovada daca voi `functionati` pe aceasta comunitate pe favoritisme, e ok sau daca tot voi `functionati` pe aceasta comunitate pe nepotisme, iarasi ok daca tot ai facut un `snip` si ai dat share aici - drept dovada pentru acest ban permanent - fa-ne si noua placerea sa vedem in log si ceea ce a spus COX inainte sa aduc aceste injurii eu mai stiu ca orice actiune are o reactiune egala te rog posteaza @GFA! si tu o parte din chat incepand de la 12:00PM pana am primit ban sa vada lumea cine a inceput cu injuriile (sau daca aici se admite adminului sa jigneasca jucatorul pe "y" chat, si invers - jucatorul pe say_team@ nu - da-mi voie sa stiu si ma mut pe alt respawn, nici o problema)
 3. x'eth

  ban?

  Ban Information Name: x'eth IP: 82.77.21.190 Reason: pt Unban Time: Permanent Ban Admin Name: COX Admin SteamID: STEAM_0:1:470907747 Really?
 4. x'eth

  Cerere slot

  da, am mai cerut o data si cred ca i-am dat si user si parola dar cam atat @vagabond please action this
 5. x'eth

  Cerere slot

  Nick: x'eth Ore Jucate: ... 200? De ce doresti Slot?: joaca fanii cu nick-ul meu (ori o fi cineva care saboteaza) Alte precizari: iti las pm pe steam cu nick si parola daca primesc accept (cum ramane cu vip-ul pentru locul 2 pentru sezonul trecut? :D)
 6. am vazut ceva premii pentru locul 1, 2 si 3?
 7. Numele dumneavostră: x'eth Numele adminului reclamat: COX Dată si oră: de fiecare data cand ne intalnim pe server Motiv reclamatie: WG, SS (evaziv sa zic, doar a cerut poze fara sa dea exec), ban Dovada (Print la consola sau demo): pentru ban-ul care l-am primit adineauri il invit pe el sa puna dovada si sa participam impreuna la o dezbatere
 8. Nickname : x'eth IP :82.77.21.190 SteamID :STEAM_0:1:440906825 Dată : 5:12 PM, 18.10 Adminul care te-a banat : COX (de abia astepta sa ma baneze, iar) Motiv : aim Dovadă : da si tu share la demo sa vedem si noi aim-ul. daca aveam aim [asa cum spune AXXE ala (care plange mereu)] aveam peste 95% eficienta si nu 80% cica "nu il vede nimeni pe ala ca da 5 capuri unul dupa altul.." - cum sa nu dau 5 capuri unul dupa altul daca STATI AFK? macar ai un dram de gandire? sa mai mentionez ca ai vrut sa mai scapi o data de mine cerandu-mi 6 poze pe care nici macar nu le-ai executat? stau si fac spam pe U@ pentru wall-eri tot eu imi iau ban stau si fac spam pe U@ pentru aim-eri mi se cere mie WG fac spam pe admin chat pentru codati ei cer WG la altii care nu au nimic Nicu i-ati dat ban pentru wall dar nu are nimic DvL a fost banat cand am intrat pe server pentru aim si wall, in 2 minute era inpoi nu i-a zis nimeni nimic
 9. @CreD uita-te peste demo, ai scris clar "e curat" cine se scuza se acuza. comentarii inutile precum? eu cred ca sunt prioritate cei cu wall/speed/aimbot direct decat cei cu CFG sau module schimbate.
 10. regulament de ordine interioara - -- 120 minute celui care are un limbaj deranjant (atentie, inainte il avertizati cu amx_gag, iar daca continua ban 120 de minute). gag 10 minute - ban 5 ore gag-ul mi l-a dat doar pentru ca anuntam codatul fara sa il jignesc Regulament PLAYERI ⇨ Fiecare player este obligat sa aiba un limbaj decent fata de un admin si fata de un alt player! Consecinte: GAG 5 min / BAN 120 min
 11. Numele dumneavostră: x'eth Numele adminului reclamat: Cred Dată si oră: 16.10 / 10:40AM - 11:11AM Motiv reclamatie: am reclamat codat cu aimbot, s-a uitat si a spus ca nu are. download-ati demo-ul si uitati-va peste el. am reclmat acest codat de cel putin 5 ori. CreD alegea sa ceara WG altora care erau curati, iar dupa WG ameninta cu "data viitoare cand te prind te ard" acum mi-am luat ban 5 ore pentru ca l-am facut 'cretin'. stiam ca ban-ul e de 2 ore, oricum ar fi, cam arogant acest pustan. si mai face si abuz. Dovada (Print la consola sau demo): nu cer sa mi se scoata ban-ul pentru ca am jignit va rog iar sa va uitati peste demo-ul cu 'ReD' jucand cu lag 300 si aimbot. red.dem
 12. tot 1 din voi a cerut wg si era si el pe server evident, ca si cel care a cerut ca si vagabond stateau in alt tab. mi-a dat ban pentru ca am iesit dupa ce am dat 'paste' pe server iar nici 1 din voi nu a vazut link-ul (care exista in istoric la chat) toate scan-urile de mai sus sunt facute la voi pe server, si nu am iesit niciodata pana sa spuneti "curat", "joaca", "abc" etc. daca @vagabond considera ca nu are rost sa isi piarda timpul sa caute link-ul sa vada ora la care am dat link-ul pe server coincide cu ora care arata mai sus, adica la 6:05PM, e treaba lui mi-am luat ban si fara sa ceara careva wg mi-am luat ban si cu wg mi-am luat ban si cu demo mi-am luat ban si fara demo ss-urile nici nu isi au rostul, pe buna dreptate aproape de fiecare data cand anuntam codatii va lua cate 5 minute (+/-) sa va puneti spectatori sa dati ban tu, personal (@JAGUARS) ti-am anuntat wall-er si tu imi ceri mie wg, pentru ca ai dreptul. dar chiar mereu? nu se poate sa joace cineva mai bine ca voi nu e de mirare de ce nu este loialitate aici daca nu va scoate vagabond ban-ul vreau sa ii multumesc ca m-a lasat sa ma joc la el respect.
 13. Nickname : x'eth IP : 79.112.30.90 SteamID : STEAM_0:1:440906825 Dată : 15.09 Adminul care te-a banat : vagabond Motiv : wg Dovadă : am dat wg si am scris inainte ca voi iesi ca de fiecare data imi piere cheful cand ma puneti spectator te rog sa cauti in chat log - stiu sigur ca ai logmessages - ai sa vezi acolo cum ca am spus ca voi iesi dupa 'paste' la wg si vezi gasi si link-ul de la wg de asemenea (ai mai jos ora cand am dat scan - sa iti fie mai usor sa cauti in chatlog sa iei link-ul pentru ca nu il mai am) https://www.wargods.ro/wcd/report.php?id=1797581 acest link de mai sus este dat acum la 8:21PM doar sa vad cand am dat scan inainte sa ies din CS, adica la 6 si cat scrie acolo
 14. Salut. Nickname : x'eth IP : 82.77.107.148 SteamID : STEAM_0:1:440906825 Dată : 27.08.2019, 08:53 Adminul care te-a banat : CruceaNu Motiv : aim+wall Inca am ban:
 15. Nick: x'eth Ore jucate: N/A, dar am cateva mai mult de 10 De ce doresti slot: sa nu imi mai iau ban Alte precizari: Multumesc.

DESPRE NOI

Suntem o comunitate cu domeniul CSPOWER din 2019 dar cu o echipa Administrativa formată în 2014. Scopul nostru este să va reauducem plăcerea de a va distra și de a întemeia noi prietenii alaturi de noi ! Devin-o POWER !

DESCHIDE-TI PROPRIUL SERVER FREE

Echipa noastra de parteneriat QualTech Solutions ofera spre administrare servere de inalta calitate in schimbul unor conditii ! Intra sa vezi !

CLICK AICI!
×
×
 • Create New...