Jump to content
Teamspeak
XPNET România
Cyberdesign test

DpT

Members
 • Content Count

  23
 • Joined

 • Last visited

About DpT

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. doamne, nu e vb de tam tam, dar de cate ori intru , imi da ban. in primele secunde. unui prieten de al meu, degeaba s a trezit cu ban, el fiind singurul admin. nu l mai luati in brate pe 4537 asta ca nu e ce pare, va garantez eu. sper sa vina cox aici cu ceva dovezi in privinta lui. si el este convins ca joaca codat. plus ca prea abuzeaza de admin. si o baga pe aia cu „ m a innurat domne...„ dupa ce mi a dat ban de atatea ori si nu ma lasa sa joc, normal ca a fost injurat. prima oara mia dat kick degeaba. fara sa am vreo legatura cu el, am reintrat si am ntrebat cine a dat si mi a dat ban apoi. sa arate dovezi ca nu este asa. e obligat, fiind admin. scrie in regulament ca fara dovezi nu iti poate da adminul ban. si nici ban pentru nimic, asa ptr orice fleac. totusi...
 2. 4537 ti a dat ban. Poate a crezut ca sunt eu. Oricum si un pr de al meu a luat de la el ban degeaba. El fiind singurul admin on .
 3. Uitati... degeaba. Eu daca faceam asa macar odata mi se lua adminul in maxim cateva minute...
 4. Adineauri am intrat pe server si am primit ban iar. De pomana. Acel cretin de 4537 era admin si d.n.d care el nu avea dc sa imi dea ban. Cum a intrat, in primele secunde mi a dat ban. Ia cineva masuri cu acest abuzator?
 5. CINE E COPIL MA 4357 ? JOCI CODAT ! DOAR CEI NAIVI SE INCRED IN ABERATIILE TALE. DACA AI STEAM NU POTI FII CODAT SAU CEVA? NU TREBUIE SA AI WALL SAU AIM, CA SA FII CODAT ! AI PRIN CONFIG ALTE CODURI ! COX TI A FACUT DEMOURI SI A MAI SPUS CA AI DAT AL WG DECAT CEL CERUT DE EL ! SAU CA I AI DAT UNUL SI CE A VAAZUT PE ACOLO, A RAMAS MASCA ! SA INTRE EL AICI SA SI SA SPUNA MAI PRECIS. SI TII SPUN EU CE AI FACUT TU, AM ACUZAT IERI UN DESTEPT DE PLAYER CARE M A LUAT PRIN PERETE DE 3 ORI PE MAPA INDIA, SI TU MI AI DAT REPEDE KICK. OFTICAT CA L AM APROBAT PE COX, CARE TE ACUZA CA JOCI CODAT ! APOI AM INTRAT, SI AM SPUS "CARE PROST MI A DAT KICK" ? RECUNOSC. ASA AM SPUS. SI MI AID AT APOI BAN. SI LOGIC CA A DEGENERAT DISCUTIA. DE CAND DAI TU BAN ASA UNA, CU DOUA? SI DE CATE ORI INTRU, IMI DAI BAN DIN PRIMELE SECUNDE SA NU POT JUCA? SI AI MAI FACUT ASA UNUI PRIETEN DE AL MEU. I AI DAT BAN DEGEABA ! EU M AM INTERESAT ASA DESPRE TN SI PE MULTE SERVERE AI FOST BANAT DIN CAUZA CA JOCI CODAT! MULTI NU TE ACCEPTA! DEA CEEA AI TRAS TU AICI PE SERVER, CA TE AU LUAT DE BUN MODERATORII ... TU TREBUIE SA ITI VEZI DE TREABA TA. NU EU. NU EU TE AM DERANJAT. CI TU AI INCEPUT SA SUFERI DE ADMIN.
 6. DpT

  Cerere Slot

  Doresc un slot sa pot juca linistit pe server. Nick dpT Ore jucate : 180
 7. Salut. 4537 nu ma lasa sa joc. Imi da ban in continu, cum intru ! Pe langa faptul ca e plin de coduri in config. Are ceva dovezi cox. Si mai sunt si altii care spun la fel. Rog sa se ia masuri cu acest copil fara creier.
×
×
 • Create New...