Jump to content

Comunitatea CSPOWER este in cautare de staff , designeri cat si membrii cu o experienta , gandire si pasiune mare dedicata in lumea virtuala !
       Cautam Moderatori pentru  : Reporters / Loto 6/49 / General Category

-wiNNNd-

Manager Server
 • Content Count

  55
 • Donations

  0.00 Eur 
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

-wiNNNd- last won the day on September 16

-wiNNNd- had the most liked content!

About -wiNNNd-

Member
 • Rank
  Member

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. D.N.D din cate observ eu in cele scrise mai sus , aceasta gagica pare mai mult a fi un gagik :-? dupa parerea mea vorbeste ca un el nicidecum ca o ea ... in fine nu e treaba mea sa ii aflu sex-ul . Din punctul meu de vedere atata timp cat esti vinovat/a intr.o oarecare masura , neprezentandu.i adminului poza verde (apropo iubesc verdele ) nu cred ca iti permiti sa dezvolti o cearta , din potriva ma gandesc ca ar trebui sa fi pasnic/a si sa incerci sa iti rezolvi problema . Deja prea multi vin cu arfe si figuri pe forum , de zici vai Doamne ca e serverul lor de acasa . Fratemiu/Soramea asta e o comunitate , formata din oameni maturi . Hai sa ne conformam putin te rog . Mai asteptam pareri !
 2. Salut . Cu parere de rau , probabil ti.am dat din neatentie . o sa primesti UNBAN ! pm cu ip.ul . Bafta ! T/C
 3. CONTRA . Revin.o cu o a 2.a cerere dupa ce implinesti 18 ani si citesti regulamentul ! RESPINS ! T/C

DESPRE NOI

Suntem o comunitate cu domeniul CSPOWER din 2019 dar cu o echipa Administrativa formată în 2014. Scopul nostru este să va reauducem plăcerea de a va distra și de a întemeia noi prietenii alaturi de noi ! Devin-o POWER !

DESCHIDE-TI PROPRIUL SERVER FREE

Echipa noastra de parteneriat QualTech Solutions ofera spre administrare servere de inalta calitate in schimbul unor conditii ! Intra sa vezi !

CLICK AICI!
×
×
 • Create New...