Jump to content

Kenny1

Manager Server
 • Content Count

  30
 • Donations

  0.00 Eur 
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1
 • Points

  0 [ Donate ]

Kenny1 last won the day on December 9

Kenny1 had the most liked content!

About Kenny1

 • Rank
  New Member

Recent Profile Visitors

158 profile views
 1. Pe ce server vrei admin, aici e sectiune de cerere pentru acces pe forum
 2. Bine ai venit rau ai nimerit:)) Glumesc
 3. ACCEPTAT Pm cu datele!
 4. Aici se va explica in detaliu metoda de votare ce o folosim pe serverul nostru si pe care trebuie sa o cunoasca orice admin pentru a putea participa la votul pentru urmatoarea harta: - In ultimele 5 minute ramase dintr-o harta, adminii si sloturile vor incepe propunerile pentru harti folosind admin chat. - Veti incepe cu o simpla intrebare, "A fost vot ?", dupa care urmati pasii de mai jos in functie de situatie. - Tastati /harti pentru a vedea ultimele 5 harti jucate si a nu le repeta. - Fiecare are dreptul la o propunere pentru o anume harta (Ex. Gheorghe: propun de_dust2, Ion: propun de_inferno). - NU propuneti ceva in genul "Gheorghe: dust2 cu inf, Ion: train cu tuscan !" deoarece suntem multi si trebuie sa incercam asimilarea propunerilor majoritatii. Nu se da doar cum doreste un anume admin/slot deoarece se creaza certuri ! - Nu sunteti obligati sa propuneti daca nu doriti. Puteti eventual doar argumenta cu pro/contra la propunerile altora (Ex. Dorel: pro d2, Costica: pro train) - Evitati certurile ! Incercati sa rezumati propunerile la maxim 3 harti si nu sa tineti mortis de harta voastra pentru ca oricum se va da in functie de propunerile majoritatii. - Harta cu cele mai multe voturi va fi pusa prima la vot, urmata de a doua harta si cel mult a treia harta in cazul unor propuneri multiple, totul in functie de numarul voturilor. Restul hartilor nu vor mai fi puse la vot. - Votul il va da ORICARE admin. Puteti lamuri asta printr-o simpla intrebare "Pot da eu vot ? sau Cine da vot ?". Este irelevant cine da votul, conteaza sa se dea ce s-a propus ! - Desigur ca asa cum spune regulamentul, cel mai mare in grad poate interveni si da el votul daca este necesar ! - Daca nimeni nu raspunde la propuneri, atunci adminul poate actiona si da votul asa cum considera ca este mai bine. - Daca nu sunt alti admini on, atunci va puteti consulta cu restul jucatorilor pe server, conditia insa fiind ca hartile propuse de acestia sa se incadreze in programul de harti
 5. Pentru bunul mers al serverului s-a implementat acest program de harti pe care toti adminii vor avea obligatia sa il respecte! Program de zi (orele 12:00 - 23:00): - adminii cu acces la timelimit vor seta amx_timelimit 35 daca nu a fost setat! - se vor juca toate hartile mari care se joaca de obicei pe acest server (recomandabil clasice) - daca scade sub 18 playeri pe vreo harta, adminii vor avea obligatia de a schimba pe DE_DUST2 fara vot! Program de noapte (orele 23:00 - 12:00): - adminii cu acces la timelimit vor seta amx_timelimit 0 daca nu a fost setat! - daca sunt minim 16 playeri se vor juca doar hartile de_dust2 sau de_inferno - daca sunt sub 16 playeri se pot juca doar harti mici, recomandat ar fi de_dust2x2 si fy_snow. Puteti juca oricare dintre hartile mici pe care le avem, insa incercati sa nu goliti serverul cu acestea. Intrebati si jucatorii serverului daca doresc hartile respective inainte de a da vot! - dimineata se poate admite si timelimit 35, dupa caz, in conditiile in care se joaca hartile aferente programului de noapte. * Numarul jucatorilor se refera la cei activi si nu cel total * Cine nu respecta acest program si este depistat ca a schimbat alte harti ce au dus la golirea serverului, risca sa fie sanctionat chiar si pana la scaderea accesului!
 6. Alăturate grupului nostru steam, Banat | Server Cs 1.6 Clasic ® Cei care aduc membri pe grup vor beneficia de acces free pe server!
 7. Nu faceti alt topic ! Toate cererile pentru campanie se vor posta direct in acest topic dupa modelul de mai jos: Nick: Doresc admin/slot : SteamID (numeric): Varsta: Ai citit regulamentul?: De unde ai aflat de server?: _______________________________________________________________ CONDITII ! : - Iti pui BANAT. CSPOWER. RO dupa numele tau pe STEAM ! - Experienta in adminat - Cititi regulamentul inainte de a face cererea ! * Nu se va da pro/contra la aceste cereri ! Acestea vor fi doar acceptate sau respinse de catre un owner.
 8. Cererile de unban care nu respecta modelul nu vor fi luate in considerare iar topicul va fi inchis fara preaviz! Titlul: [Banat] Cerere Unban Nume *Nick: *Ip: *SteamID (status in consola): *Data/Ora/Harta: *Motivul: *Adminul de la care ati primit ban: *Dovada (print consola): ATENTIE! - Detaliile banului le veti avea intotdeauna in consola atunci cand dati conectare pe server. - Daca aveti poze de uploadat le puneti pe http://zippyshare.com/ sau orice alt site unde formatul .bmp al acestora se pastreaza ! - Toata lumea are un steamid numeric la "status in consola"! Fake sau original dar exista si puteti fi banati pe acesta. Nu ezitati sa il completati la cerere !
 9. Nick:Kenny1 Numele dumneavoastra:Marius Varsta:25 Ocupatie:manipulant marfuri Hobby:nutella O mica descriere(3 randuri):de treaba Sociabil Leneș De unde ai aflat de noi?:slocket Acorda o nota comunitatii (asa la prima vedere): 10 Poza cu dvs:poza in privat la cerere
×
×
 • Create New...