Jump to content

Halloween it's Coming !

Trick Or Treat!

Give Me Some Candy!


Kenny1

Manager Server
 • Content Count

  11
 • Joined

 • Last visited

About Kenny1

 • Rank
  New Member

Recent Profile Visitors

73 profile views
 1. Kenny1

  Prezentare 2k.19

  Bine ai venit
 2. Nu faceti alt topic ! Toate cererile pentru campanie se vor posta direct in acest topic dupa modelul de mai jos: Nick: Doresc admin/slot : SteamID (numeric): Varsta: Ai citit regulamentul?: De unde ai aflat de server?: _______________________________________________________________ CONDITII ! : - Iti pui BANAT. CSPOWER. RO dupa numele tau pe STEAM ! - Experienta in adminat - Cititi regulamentul inainte de a face cererea ! * Nu se va da pro/contra la aceste cereri ! Acestea vor fi doar acceptate sau respinse de catre un owner.
 3. Cererile de unban care nu respecta modelul nu vor fi luate in considerare iar topicul va fi inchis fara preaviz! Titlul: [Banat] Cerere Unban Nume *Nick: *Ip: *SteamID (status in consola): *Data/Ora/Harta: *Motivul: *Adminul de la care ati primit ban: *Dovada (print consola): ATENTIE! - Detaliile banului le veti avea intotdeauna in consola atunci cand dati conectare pe server. - Daca aveti poze de uploadat le puneti pe http://zippyshare.com/ sau orice alt site unde formatul .bmp al acestora se pastreaza ! - Toata lumea are un steamid numeric la "status in consola"! Fake sau original dar exista si puteti fi banati pe acesta. Nu ezitati sa il completati la cerere !
 4. Kenny1

  Prezentare Kenny1

  Nick:Kenny1 Numele dumneavoastra:Marius Varsta:25 Ocupatie:manipulant marfuri Hobby:nutella O mica descriere(3 randuri):de treaba Sociabil Leneș De unde ai aflat de noi?:slocket Acorda o nota comunitatii (asa la prima vedere): 10 Poza cu dvs:poza in privat la cerere

DESPRE NOI

Suntem o comunitate cu domeniul CSPOWER din 2019 dar cu o echipa Administrativa formată în 2014. Scopul nostru este să va reauducem plăcerea de a va distra și de a întemeia noi prietenii alaturi de noi ! Devin-o POWER !

DESCHIDE-TI PROPRIUL SERVER FREE

Echipa noastra de parteneriat QualTech Solutions ofera spre administrare servere de inalta calitate in schimbul unor conditii ! Intra sa vezi !

CLICK AICI!
×
×
 • Create New...

Happy Halloween !

Boo Trick Or Treat!

Give Me Some Candy!