Jump to content

CsERO @ H3AdShOt!

Ex - Staff
 • Content Count

  135
 • Donations

  0.00 Eur 
 • Joined

 • Last visited

 • CSPOWER Points

  1,950 [ Donate ]

About CsERO @ H3AdShOt!

 • Rank
  ExStaff CsPower

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Nick : Varsta : Steam ON/OFF : Ore pe server : Link GameTracker : Experienta AMXX : TeamSpeak ON/OFF : Poti ajuta serverul cu un boost? : ALte precizari :
 2. Pro unban , pare curat in poze.
 3. Numele tau: Cristi Nick: CsERO @ H3AdShOt! Vârsta: 17 Experienta Admin [Foarte Buna/Buna/Medie]: Foarte Buna Ore jucate (Link): nu am mai mult de o ora momentan dar fac si ore STEAM (ON/OFF): ON De unde a-ti aflat de noi?: ehee =)) Motivul pentru care vrei Admin?: Deoarece imi place serverul si de ce sa nu ma implic si eu putin Sunteti constient ca daca va abateti de la regulament primiti remove/down?: Da Poti folosi TeamSpeak-ul?: Da Mentionez ca am citit regulamentul: *******
 4. CsERO @ H3AdShOt!

  DoR!^

  Acceptat , iti adaug acum gradul pe steam'id
 5. send me your ip in PM
 6. #UPDATED , 2 reguli noi la Sanctiuni
 7. Pro , desi ai facut la sectiunea gresita dar na
 8. Salutare dragi jucatori ai serverul'ui RED.CSPOWER.RO M'am gandit sa fac un mic concurs asa din partea mea pentru voi ca sa vad cine vrea ca sa fie ceva pe acest server Pentru a castiga acest concurs trebuie sa fiti pe locul 1 , 2 sau 3 in TOP 15 pana pe data de 23.05.2020 , voi pune mai jos premiile concursul'ui si ce trebuie sa faceti. Locul 1 - VIP Permanent Locul 2 - VIP pe o durata de 3 Luni Locul 3 - VIP pe o durata de 1 luna Pentru a participa la concurs trebuie sa aveti cont pe forum si sa lase un reply cu particip Premiile v'or fii oferite de mine la sfarsitul concursul'ui ! GL & HF !
 9. Clanul CsERO a fost creat pe data de 25.12.2019 de catre CsERO @ H3AdShOt! , clanul a fost activ pana pe data de 03.02.2020 apoi a fost inchis din cauza unor probleme cu vechea comunitate bla bla bla Asa ca m'am decis sa il redeschid pe aceasta comunitate. Clanul CsERO are pana acum 3 membri , cu liderul 4 in total. Mai jos aveti membri clanul'ui , gradele acestora , modelul de intrare si avantajele clanul'ui. Lider Clan CsERO @ H3AdShOt! - It's me Co-Lider Clan CsERO @ Wicked. - @1337R PaRaScHiV Membri Clan CsERO @ TaRzAn - : CsERO @ sNowxyz - @sNowxyz CsERO @ K1n[N]D3r[;x] - @Kinder Model intrare : Nick : Steam On/Off : SteamID [daca ai steam] : TeamSpeak On/Off [obligatoriu ON] : De cand joci pe serverul RED : Vei fii activ la CLAN'S Battle in caz ca se v'or face? : Avantaje TAG pe server [Membru CsERO] Slot pe server pentru a nu va lua nimeni numele. Cei care vor sa se inscrie in clan trebuie doar sa lase aici un reply cu modelul de mai sus , cine nu respecta modelul va fii respins direct.
 10. Nick: Michelangelo Ip: 84.232.178.180 SteamID: - Motiv: knifeattack.cfg [aimbot for knife] Dovada: https://www.wargods.ro/wcd/report.php?id=1965571 Martori:
 11. Minte de retardat nu pot spune altceva Mutat
×
×
 • Create New...